Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Nye Interfacemuligheter for ENA58IL, Magnetiske absoluttenkodere med opp til 0.1 ° nøyaktighet

2017-03-21

Absoluttenkoder ENA58IL
Nye Interfacemuligheter for ENA58IL, Magnetiske absoluttenkodere

Med de nye interface-mulighetene, har den innovative serien av magnetiske absoluttenkodere ENA58IL fra Pepperl+Fuchs blitt førstevalget i nesten alle industrielle applikasjoner. Enkoderne er designet for alle vanlige feltbussystemer og Ethernetbaserte kommunikasjonsprotokoller. Dermed kan kunden fokusere på rett enkoder til rett applikasjon uten begrensninger i tilkoblingsmulighetene.


Robust, nøyaktig og dynamisk

Serien ENA58IL av roterende magnetiske enkodere setter en helt ny industristandard med nøyaktighet på <0.1 ° og med en enorm multitørn oppløsning på opp til 32 bit. ENA58IL imponerer også med en syklustid på <80 μs. Derfor er de også anvendbare i høyhastighetsapplikasjoner. Som vanlig er våre produkter designet etter robuste industristandarder og kan brukes i røffe miljøer.


Framtidsrettet interfaceteknologi

Sammen med en enkel mekanisk integrasjon ved hjelp av aksel eller hulaksel, kan brukerne velge mellom et utall av elektriske interface (SSI interface via PROFIBUS, PROFINET, og CANopen til EtherCAT). Med alle mulighetene dette gir, både på elektrisk og mekanisk tilkobling, kan ENA58IL brukes i stort sett alle industrielle applikasjoner.


Ekstremt kompakt kapslingsdesign

En annen stor fordel med magnetisk enkoderteknologi er den ekstremt kompakte kapslingen som inneholder alle eksterne forbindelser. Ingen ekstra lokk for tilkobling av buss. Alt er integrert i de tre M12-konnektorene som er aksielt montert på huset. Via disse utveksles måledata, buss og parametriseringsdata.


Perfekt integrasjon

Tilkoblings- og monteringstilbehør er perfekt tilpasset roterende enkodere. For Serie ENA58IL finnes det nå et godt utvalg av tilkoblingsprodukter.


Høydepunkter

  • Robust, presis og dynamisk: Den ideelle magnetiske roterende enkoderen for industrielle applikasjoner
  • Mekanisk tilkobling finnes både for fast aksel og hulaksel i forskjellige versjoner
  • Mange elektriske tilkoblingsmuligheter (SSI, PROFIBUS, PROFINET, CANopen, EtherCAT)
  • Nytt kompakt kapslingskonsept
  • En mengde godt tilpassede tilkoblingsprodukter