Serviceline
Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Synergies for Your Success—Vi ønsker ecom velkommen til Pepperl+Fuchs-familien

I oktober 2016 annonserte Pepperl+Fuchs overtakelsen av ecom instruments GmbH. Ecom er verdensledende innen markedsområdet mobilkommunikasjon i eksplosjonsfarlige områder. Ecom er en pioner på området og har levert ex-beskyttede mobilapparater siden 1986. De har dyptgående ekspertise innen fagfeltet og bedriften er kjent for sine mange innovasjoner. Dette vises tydelig ved at ecom var verdens første leverandør av ex-sikre mobiltelefoner. Produktporteføljen består nå også av ex-sikre 4G-telefoner og nettbrett.

Ecom holder til i Assamstadt i Tyskland og leverer også integrerte løsninger bestående av hardware med integrerte løsninger og applikasjoner samt en del annet periferiutstyr.

Produktene fra ecom utvider Pepperl+Fuchs' produktportefølje i tillegg til at de gir våre kunder merverdi i hele verdikjeden. I tillegg til dette er produktene fra ecom viktige i realiseringen av Pepperl+Fuchs strategi ennen Industri 4.0.


Et blikk på ecoms produktportefølje

Ecom er en komplett leverandør av mobilapparater for bruk i røffe omgivelser og ekplosjonsfarlige områder. Deres fire virksomhetsområder er  "Mobile Computing", "Communication", "Measuring & Calibration", og "Handlamps". Innen hvert av forretningsområdene tilbys et bredt utvalg av produkter og løsninger. På alle områder tilstrebes maksimal brukervennlighet i optimal kombinasjon med kompromissløs sikkerhet. På alle områder leveres produktene komplett med sertifikater på anvendelsområdet.


e-news

Bli abbonent på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon om våre produkter, applikasjoner samt annet nyttig stoff.

Subscribe

Les våre elektroniske nyhetsbrev: