Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Nyttig tilleggsutstyr kompletterer vår produktportefølje innen mobil kommunikasjon

2019-08-23

Nye ecom periferiprodukter
Nyttig tilleggsutstyr kompletterer vår produktportefølje innen mobil kommunikasjon

I tillegg til vår portefølje innen mobiltelefoner og nettbrett for bruk i ex-områder, lanserer vi nå 3 spennende periferiprodukter. Vi snakker om verdens første egensikre smartklokke, Smart-Ex® Watch 01, verdens første ex-sikre portable infrarøde og HD-kamera Ex-Camera CUBE 800, samt RSM 01 og RSM-Ex 01 som er en trådløs høyttaler/mikrofon.


Verdens første egensikre smartklokke Smart-Ex® Watch 01 for sone 2/22

Verdens første egensikre smartklokke
Verdens første egensikre smartklokke

Klokken kan kobles sammen med våre egensikre mobiltelefoner Smart-Ex® 02 og Ex-Handy 10. Klokken har en levetid på batteriet på hele 5 dager, og er robust designet for bruk i krevende industrimiljøer. Den roterbare kransen gjør det enkelt å navigere i menyer og apper, og ved bruk av hansker. Den er også utstyrt med stemmestyring samt at spesielle bevegelser på hånden kan aktivere spesielle funksjoner. Alt dette gjør at mange funksjoner kan benyttes handsfree. Det øker både sikkerheten og produktiviteten.


Portabelt Ex-kamera CUBE 800 designet for handsfree bruk.

Ex-Camera CUBE 800 er både optisk- og termokamera i samme enhet
Ex-Camera CUBE 800 er både optisk- og termokamera i samme enhet

Kamerasystemet CUBE 800 er designet for krevende industrielle omgivelser og kan benyttes i temperaturområder fra -20 °C til +55 °C. Det er sertifisert for bruk i ex-område sone 1/21. Brukeren kan velge mellom to forskjellige funksjonsmodi. Det ene er et optisk kamera for HD video og høyoppløselige stillbilder. Det andre er et termokamera for å detektere hotspots. Ved å benytte vår plattform for virtuell virkelighet, Onsight connect, kan opptak og bilder bli kryptert og delt i sanntid. Ved hjelp av en magnetisk festemekanisme kan Ex-kamera CUBE 800 enkelt festes til hodeplagg som lue eller hjelm. Kameraet kan også festes på stativ eller selfiestang for å for å komme til på vanskelige steder eller for å sikre gode arbeidsbetingelser.


RSM 01 og RSM-Ex 01 er trådløse løsninger for høyttaler og mikrofon med «push to talk»-funksjon

RSM 01 og RSM-Ex 01 med "push to talk"-funksjon
RSM 01 og RSM-Ex 01 med "push to talk"-funksjon

RSM 01 er en variant designet for bruk i krevende industrimiljøer. I tillegg finnes det en variant som heter RSM-Ex 01 som er sertifisert for bruk i ex-område. Begge variantene har beskyttelsesklasse IP65/67. De har førsteklasses lydkvalitet og integrert støyreduksjon. Det er også en innebygget knapp som kan tilordnes forskjellige funksjoner. Knappen kan også benyttes med hansker. Et innebygget lithium ion batteri på 2200 mAh sørger for problemfri drift så lenge som opp til 78 timer.Nye periferienheter gjør arbeidsdagen enklere for den mobile medarbeider

Høydepunkt tilleggsutstyr

  • Verdens første egensikre smartklokke Smart-Ex Watch 01 har lang levetid på batterier og muliggjør håndfri kommunikasjon i ex-sone 2/22.
  • Verdens første hjelmkamera Ex-kamera CUBE 800 for bruk i sone 1/21 som både har optisk funksjon for video og bilde, samt infrarød funksjon for deteksjon av varme punkter.
  • RSM 01 og RSM-Ex 01 er kombinerte løsninger for høyttaler og mikrofon med innebygget støyreduksjon og multifunksjons-knapp sertifisert for bruk i sone 1/21.

e-news

Bli abonnent på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon om våre produkter, applikasjoner samt annet nyttig stoff.

Subscribe
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Les vårt online kundemagasin. Der finner du applikasjoner, intervjuer og andre nyheter fra oss.

Smart-Ex® 02 smartphone

With its large 5-inch display, ergonomic design, advanced features, and optimized accessories, the intrinsically safe Smart-Ex 02 smartphone can improve processes in hazardous areas and harsh environments across the globe ...

 Ex-Handy 10 4G/LTE feature phone

The versatile Ex-Handy 10 is a completely self-developed feature phone solution that comes with a powerful battery and supports both push-button and touchscreen operation ...