Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Barriereglands øker vår produktportefølje innen elektrisk eksplosjonsbeskyttelse

2019-08-15

Barriereglands fra Pepperl+Fuchs til bruk i Ex d-installasjoner
Ny serie Barriereglands fra Pepperl+Fuchs

IEC 60079-14 krever at Ex d-installasjoner benytter spesielle glands for å sikre at eksplosjoner inni kapslingen ikke kan forårsake eksplosjoner på utsiden. For å møte dette behovet introduserer Pepperl+Fuchs en ny serie barriereglands for ex-sikring av elektrisk utstyr som også gir fordeler innen drift og installasjon. 


Intelligent design gir sikker kabling

Produktkoden CG.B*, står for ATEX og IECEx-sertifiserte barriereglands som benyttes for armerte kabler (CG.BA) og ikke armerte kabler (CG.BN). Installasjonen er enkel og risikoen for feilmontasje er minimal. Når man åpner en Pepperl+Fuchs gland for å starte en installasjon, faller ikke de forskjellige komponentene fra hverandre slik det er tilfellet med mange typer glands. Designet er intelligent, og innen vårt produktprogram kan man velge forskjellige størrelser på komponentene, tilpasset den kabelen som skal tilkobles. Det såkalte Sealing compound-materialet er også av en slik beskaffenhet at det egner seg til montasje i felt. Det samme materialet er også designet for å kunne lagres lenge, faktisk hele 24 måneder. 


Nok en viktig komponent

Barriereglands, kabelglands og andre tilbehørsprodukter supplerer vårt allerede brede produktprogram innen termineringskapslinger, kontrollbokser og kontrollstasjoner. Vi har løsninger innen mange forskjellige beskyttelsesarter, størrelser og materialkvaliteter og kan følgelig møte behovet i enhver applikasjon. Vi har også erfarne prosjektingeniører i våre såkalte Pepperl+Fuchs Solution Engineering Centers. Disse er lokalisert på mange steder i hele verden, og bistår i å finne den beste løsningen for din applikasjon.

Barriereglands, høydepunkt

  • Internt sikrede barrierer sikrer rask og enkel installasjon
  • Sealing compound kan lagres i hele 24 måneder
  • Tilpasset installasjon på site
  • ATEX og IECEx-sertifisert
  • Likt design med de populære CG.AR glands for armerte kabler

e-news

Bli abonnent på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon om våre produkter, applikasjoner samt annet nyttig stoff.

Subscribe
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Les vårt online kundemagasin. Der finner du applikasjoner, intervjuer og andre nyheter fra oss.