Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

COVID-19

2020-03-19

Vi er fortsatt tilgjengelige

Pepperl+Fuchs News on COVID-19
MC7522_080801_02.jpg

Pandemien forårsaket av COVID-19 har ført til alvorlige restriksjoner over hele verden – både for privatpersoner og næringsliv. For Pepperl+Fuchs er helsen til kunder, samarbeidspartnere, tjenesteleverandører og ansatte alltid en topp prioritet. Vi jobber hardt for å hjelpe til med å begrense pandemien og bremse dens spredning. Av denne grunn overvåker vi situasjonen i alle våre datterselskaper nøye og implementerer uten forsinkelse alle anbefalinger fra de ansvarlige myndigheter. Dette kan i noen tilfeller føre til forsinkelser.

Vi er i nær kontakt med våre viktigste leverandører og analyserer kontinuerlig vår globale forsyningskjede. Ved å være raske og proaktive har vi vært i stand til å sikre våre leveranser og begrense antall leveranseforsinkelser til et minimum så langt. I lys av dagens situasjon må vi imidlertid anta at vi vil møte ytterligere utfordringer med å opprettholde vårt utvalg av produkter og tjenester. Men vi forsikrer om at vi på at vi gjør vårt beste for å holde de negative effektene på et absolutt minimum.

Så langt våre operative prosesser tillater det, jobber alle våre medarbeidere allerede hjemmefra. Vi sørger for at de fremdeles er tilgjengelige for deg via e-post, telefon og lyd- /videokonferanse. Imidlertid ber vi om forståelse for at vi for øyeblikket ikke mottar kundebesøk. Vi vil bare være fysisk til stede på ekstremt begrenset basis med forhåndsavtale.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.


e-news

Bli abonnent på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon om våre produkter, applikasjoner samt annet nyttig stoff.

Subscribe
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Les vårt online kundemagasin. Der finner du applikasjoner, intervjuer og andre nyheter fra oss.