Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Tab-Ex® Pro—Verdens første 10-tommer Android Tablet for Sone 2/22

2020-08-27

Tab-Ex® Pro Android tablet
Tab-Ex® Pro Android tablet

For applikasjoner som krever rask og enkel datainnsamling, blir det i større og større grad benyttet nettbrettløsninger. Fordelene er åpenbare: enhetene er enkle å betjene, intuitive å bruke, og lar brukerne legge inn data, ta bilder og få tilgang til viktige dokumenter mens du er på farten.

For å komplettere nettbrettporteføljen har Pepperl+Fuchs datterselskap ecom, i samarbeid med Samsung, lansert Tab-Ex® Pro - verdens første Android-nettbrett med en 10-tommers skjerm for applikasjoner i Ex-Sone 2/22. Det slanke, robuste nettbrettet veier bare 900g og viser seg å være den ideelle følgesvennen for mobile medarbeidere i felt og for å implementere IIoT-applikasjoner. Tilkoblet en skjerm og et tastatur kan Tab-Ex® Pro til og med fungere som en stasjonær maskin om ønskelig. Da får man et kostnadseffektivt alternativ til en standard stasjonær PC, og tilbyr det beste fra begge verdener.


Mobil og desktop maskin, alt i ett

Tab-Ex® Pro er basert på Samsung Galaxy Tab Active Pro, og er også utstyrt med Google ARCore for implementering av augmented reality-applikasjoner, en ansiktsgjenkjenningsfunksjon og en kraftig prosessor (Qualcomm SDM670 Octa-Core 64 bit 2.0 GHz, 1.7 GHz). I tillegg sikrer Samsung KNOX sikkerhetsplattform og det nyeste Android-operativsystemet det høyeste nivået av data og enhetssikkerhet.

Den store, 10-tommers multi-touch-skjermen har utmerket lesbarhet, selv i direkte lys, og kan betjenes enkelt med en S Pen og også ved bruk av hansker. Dette gjør Tab-Ex® Pro ideell for krevende applikasjoner, for tilgang til nettbasert innhold som konstruksjonstegninger, og for bruk av apper som krever større skjerm. Om nødvendig kan nettbrettet kobles til en stor skjerm og et tastatur ved hjelp av Samsung DeX-funksjonen (desktop experience function), som gir brukerne en komplett desktop-opplevelse.

Et kraftig, utskiftbart batteri på 7400 mAh med lading og pogo-pinnetider på opptil 15 timer muliggjør pålitelig bruk av Tab-Ex® Pro i feltet. Eksternt utstyr som forskjellige hodesett, fjernhøyttaler og mikrofoner, og muligheten for å koble enheten med ecom Smart-Ex Watch 01 smartklokke utvider produktets bruksområder. Tab-Ex® Pro kommer med programmerbare nødknapper og er også tilgjengelig uten kamera på forespørsel.


Enkel mobiladministrasjon


Høydepunkt Tab-Ex® Pro

  • Verdens første Android-nettbrett med 10-tommers skjerm for bruk i Sone 2/22 (D2-versjon tilgjengelig fra september 2020; DZ2-versjon tilgjengelig fra oktober 2020)
  • Robust nettbrett i et tynt, lett 900 gram kapsling
  • 10-tommers multi-touch-skjerm for krevende applikasjoner som krever stor skjerm
  • Kan brukes som mobil nettbrett eller stasjonær datamaskin
  • Google ARCore muliggjør implementering av augmented reality-applikasjoner
  • Programmerbare nødknapper forbedrer ensom arbeidstakers beskyttelse

e-news

Bli abonnent på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon om våre produkter, applikasjoner samt annet nyttig stoff.

Subscribe
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Les vårt online kundemagasin. Der finner du applikasjoner, intervjuer og andre nyheter fra oss.

Tab-Ex® 02 Marketing Landingpage

The Tab-Ex® 02 8-inch tablet and the Tab-Ex® Pro 10-inch tablet come with innovative features like augmented reality that make Industry 4.0 / IIoT applications easy to implement.