Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Pepperl+Fuchs utvider produktporteføljen innen sikkerhetsprodukter med verdens eneste sikkerhetsgodkjente ultralydsensor for PL d applikasjoner

2020-12-02

Ultralyd sikkerhetssensor USi
Pepperl+Fuchs utvider produktporteføljen og har overtatt den ultralydbaserte sikkerhetssensoren fra Mayser GmbH & Co. KG

Pepperl+Fuchs utvider sin produktportefølje og har overtatt USi® ultralyd sikkerhetssensor fra Mayser GmbH & Co. KG, som er en anerkjent leverandør av produkter og systemløsninger, hvorav mange er relevante innen fagområdet sikkerhetsteknikk. Denne ultralydssensoren med sikkerhetssertifisering i samsvar med EN ISO 13849 kategori 3 PL d,  den eneste sensoren i sitt slag i verden, forsterker Pepperl+Fuchs' posisjon som markedsleder innen ultralydsensorer og sikkerhetsapplikasjoner. USi®, som er en 2-kanals ultralydssensor, har to sensorelementer som er koblet til en kontrollboks. På hver av de to uavhengige kanalene kan gjenstander detekteres via en elliptisk lydkjegle med rekkevidde opp til 2,5m. To sikre OSSD-utganger er tilgjengelig som signalutganger.

Etter salgslanseringen i første kvartal 2021 vil USi® bli lagt til den eksisterende Pepperl+Fuchs sikkerhetsporteføljen, som inkluderer induktive sikkerhetssensorer, fotoceller og lysgitter, sikkerhetssertifiserte posisjoneringssystemer, sikkerhetsgodkjente AS-Interface-komponenter og mange forskjellige ex interfacemoduler. "USi® er det perfekte supplement til vår brede portefølje av ultralydsensorer og utvider vårt produktsortiment innen strategiske markeder for intralogistikk og mobile kjøretøy. Produktet er en intelligent og svært pålitelig løsning for sikkerhetsapplikasjoner," sier Reiner Müller, som er president for Divisjon Factory Automation på Pepperl+Fuchs.


Kontakt oss

Hvis du har spørsmål angående overtagelsen av USi® ultralydsikkerhetssensor, vennligst benytt følgende skjema:


Om Pepperl+Fuchs


Pepperl+Fuchs hovedkontor i Mannheim

Med 6300 ansatte over hele verden omsatte Pepperl+Fuchs for 715 millioner euro i 2019. Gruppen er et av de ledende selskapene innen industriell sensorteknologi og eksplosjonsbeskyttelse. Hovedkvarteret i Mannheim, Tyskland, er knutepunktet for selskapets tekniske ekspertise, der ingeniører og spesialister forsker og utvikler de nyeste teknologiene og produktene. Fra å være en liten familiebedrift grunnlagt i 1945, er Pepperl+Fuchs nå representert på alle verdensdeler av mer enn 40 datterselskaper. Pepperl+Fuchs AS i Norge håndtere det norsk markedet med ordrehåndtering, teknisk støtte og et kompetent salgsapparat.

amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Les vårt online kundemagasin. Der finner du applikasjoner, intervjuer og andre nyheter fra oss.

e-news

Bli abonnent på vårt nyhetsbrev og få nyttig informasjon om våre produkter, applikasjoner samt annet nyttig stoff.

Subscribe
Functional Safety Hub from Pepperl+Fuchs

Hundrevis av produkter med SIL/PL sertifisering, kostnadsfrie verktøy, og brosjyrer samlet på ett sted: "Functional Safety Hub" er din naturlige startside for sikkerhetsapplikasjoner.