Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

IUT-F190-B40 UHF lese/skrivehode med integrert industrielt Ethernet-grensesnitt og REST API Utvider Pepperl+Fuchs RFID-portefølje

2021-04-08

UHF-RFID-Read/Write Head F190-B40
IUT-F190-B40 UHF lese/skrivehode kan raskt og enkelt integreres i OT- og IT-systemer

Pepperl+Fuchs utvider sin omfattende portefølje av identifikasjonsløsninger med introduksjonen av IUT-F190-B40 UHF RFID lese/skrivehode, som tilbyr et integrert industrielt Ethernet-grensesnitt og REST API. Ved å bruke disse grensesnittteknologiene kan IUT-F190-B40, som er designet for mellomstore deteksjonsområder, raskt og enkelt integreres i OT- og IT-systemer, noe som gjør den til en attraktiv løsning for produksjonskontroll og -overvåkning, sporingsapplikasjoner, og andre Industry 4.0 -applikasjoner innen fabrikkautomatisering.


Det mest kraftfulle UHF lese/skrivehodet i sin klasse


Med sin kompakte kapsling og store temperaturområde er RFID lese/skrivehodet ideelt for feilfri identifisering av grønne dekk før de settes inn i vulkaniseringspressen

IUT-F190-B40 tilbyr de samme viktige fordelene som de andre løsningene i Pepperl+Fuchs 'F190-produktfamilie: Det robuste IP67-støpte huset og et stort temperaturområde gjør den egnet til bruk selv i spesielt utfordrende industrimiljøer. Basert på UHF RFID-teknologi, oppnår denne løsningen lang leseavstand (opptil 6 m) og rask lesing og støtter lesing av flere tagger.

Den innebygde, automatisk byttbare antennepolarisasjonen sikrer pålitelig identifisering, selv om tagretningen er inkonsekvent eller ukjent. Med en integrert antenne og et meget kompakt hus, er enheten egnet for trange installasjonsforhold, uten å gå på kompromiss med overføringseffekten og deteksjonsområdet: Ved å sende ut 1000 mW ERP med kapslingsdimensjoner på bare 114 x 112 x 63 mm, blir IUT-F190-B40 virkelig det beste i sin ytelsesklasse på markedet.

RFID med REST API tillater enkel integrering i IT -systemer

Mens Pepperl+Fuchs andre RFID lese/skrivehoder hovedsakelig ble brukt i PLS-applikasjoner via funksjonsblokker og IDENTControl-evalueringsenheten, kan IUT-F190-B40 enkelt integreres i IT-systemer ved hjelp av REST API. UHF lese/skrivehodet kan parametriseres og betjenes fullt ut via dette grensesnittet, noe som eliminerer behovet for PLS-programmering. Denne større fleksibiliteten gir enkel integrering og rask tilpasning for å passe dynamisk endrede identifikasjonsoppgaver. I tillegg kan det integrerte webgrensesnittet til IUT-F190-B40 brukes til parameterisering og igangkjøring.

Ekstra inn/utganger for triggersensorer eller statusindikasjon

I tillegg til det industrielle Ethernet-grensesnittet og REST API, har IUT-F190-B40 to innganger og en utgang. Som et resultat kan lysbarrierer kobles direkte via UHF lese / skrivehode, noe som gjør det mulig å starte og stoppe leseoperasjonen etter behov eller for å oppdage materialretningen - alt sammen uten ytterligere IO -komponenter. Via utgangen kan et signallys indikere at enheten er klar til bruk eller at en leseoperasjon var vellykket.

Identifikasjonsløsninger fra en og samme leverandør

Som markedsleder tilbyr Pepperl+Fuchs en bred portefølje av sensorteknologi til bruk i alle typer applikasjoner. Produktene er basert på forskjellige måleprinsipper og kan sømløst integreres med IUT-F190-B40 RFID lese/skrivehoder. I tillegg er et omfattende utvalg av kabler og kontakter produsert av Pepperl+Fuchs tilgjengelig for tilkobling av RFID lese/skrivehoder og sensorteknologi. Ulike alternativer for tag-typer muliggjør optimal tilpasning av den respektive applikasjonen. Alt dette betyr at brukerne drar fordel av en "one-stop shop" -tilnærming og mottar komponenter som er optimalt tilpasset fra en enkelt kilde.

Høydepunkt forIUT-F190-B40 UHF lese/skrivehode

  • Direkte integrasjon i OT- og IT -systemer via et industrielt Ethernet grensesnitt og REST API
  • Fleksibel bruk på grunn av integrerte IO (2 x inngang, 1 x utgang)
  • Kompakt og robust hus for industrielt bruk - selv under tøffe omgivelsesforhold
  • Kraftig UHF lese/skrivehode for middels deteksjonsavstander
  • Multi-tag avlesning av opptil 40 koder for økt produktivitet
  • Lese/skrivehoder, tagger, sensorer og tilkoblingsteknologi fra en og samme leverandør

Kontakt oss


amplify – Pepperl+Fuchs' magasin

Se nettmagasinet vårt! Du kan vente deg spennende suksesshistorier, applikasjonsrapporter, intervjuer og regionale nyheter.

e-nyheter

Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, vil du jevnlig motta nyheter og interessant informasjon fra automasjonsverdenen.

Abonner
Visit the RFID Hub

Vi har utviklet en spesiell nettside som skal fungere som en kunnskapsbase for RFID-teknologi. Der finner du svar på vanlige spørsmål, og der kan du få informasjon om vanlige RFID-applikasjoner...