Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Bygget på erfaring — Ny 8-tommers Android-nettbrett Tab-Ex® 03 DZ2 for Ex-område

2022-02-16

Ny 8-tommers Android-nettbrett Tab-Ex® 03 DZ2 for Ex-område
Tab-Ex® 03 DZ2 for Ex-område

Det robuste Tab-Ex® 03 DZ2-nettbrettet som er designet for bruk i Ex-område, fortsetter suksesshistorien til 3. generasjons Tab-Ex®-serien. 8-tommers nettbrett ble laget i samarbeid med mangeårig samarbeidspartner Samsung. Det imponerer ikke bare med et kraftig operativsystem, men også med et slankt og lett design, som letter arbeidet i Ex-sone 2/22 Div. 2. Samsung Desktop Experience (DeX-modus) gir brukerne en komplett desktopopplevelse ved å koble til et tastatur, en mus og en skjerm, noe som gir et kostnadseffektivt, tilsvarende alternativ til stasjonære PC-er.


Enkel mobiladministrasjon


Tab-Ex® 03 DZ2 kombinerer brukervennlighet, avansert data- og enhetssikkerhet i ett nettbrett

Tab-Ex® 03 DZ2 8-tommers multi-touch-skjerm kan betjenes med hansker så vel som med en inkludert S Pen — takket være våtberøringsfunksjonen, selv utendørs i regn og snø. Nettbrettet har også en fritt programmerbar rød ( nødanrop)-knapp, f.eks for alarmer eller trykk-og-snakk (PTT). Med 4 GB RAM og 64 GB ROM gir den ideelle forhold for enda raskere dataoverføring på grunn av ekstra datalagring. Både dataoverføring og enkel lading av 4900 mAh-batteriet foregår via pogo pin-kontakten. I tillegg til en batterilevetid på opptil 11 timer er Tab-Ex® 03 DZ2 utstyrt med en kraftig 64-biters Octa-Core-prosessor og den nyeste Android 10-versjonen. I tillegg har Android-nettbrettet Google ARCore for utvidet virkelighet-applikasjoner (Augumented reality). Dette gjør at enheten kan brukes til ekstern støtte, opplæring og individuelle bedriftsverktøy, alt fra ressursadministrasjon til enhetsinspeksjon samt prediktivt vedlikehold.

Biometrisk autentisering og KNOX-sikkerhetsløsningen integrert i Samsungs mobile enheter gir brukere avansert data- og enhetssikkerhet. Samsung KNOX-sikkerhetssystemet sikrer at IT-administratorer enkelt og pålitelig kan sikre, distribuere og administrere bedriftseide mobile enheter. På denne måten oppfylles alle bedriftskrav gjennom hele enhetens livssyklus, og konfidensielle data er konsekvent beskyttet mot skadelig programvare eller phishing-angrep. Derfor er det kun autoriserte personer som kan få tilgang til bedriftsinformasjon, og holde data beskyttet i tilfelle en enhet går tapt.

Høydepunkt for Tab-Ex® 03 D2

  • Kompakt 8-tommers Android-nettbrett i slank og lett design, egnet for divisjon 2
  • Samsung DeX-modus for full desktopopplevelse
  • Avansert data- og enhetssikkerhet takket være Samsung KNOX og den nyeste Android 10-versjonen
  • Fritt programmerbar (nød)tast
  • Kan brukes med hansker og S Pen - selv i regn og snø på grunn av våt berøringsfunksjon
  • Global service og støtte fra internasjonale salgsspesialister fra Pepperl+Fuchs og Samsung

e-nyheter

Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, vil du jevnlig motta nyheter og interessant informasjon fra automasjonsverdenen.

Abonner
amplify – Pepperl+Fuchs' magasin

Se nettmagasinet vårt! Du kan vente deg spennende suksesshistorier, applikasjonsrapporter, intervjuer og regionale nyheter.