Teknisk support Industrielle sensorer
Kundeservice, eksplosjonsbeskyttelse

Milepæl for Pepperl+Fuchs; 2022 ble året vi rundet 1 Milliard Euro i omsetning.

2023-01-24

Rekordomsetning for Pepperl+Fuchs-konsernet

Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs-konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen. Selskapet har dermed nådd målet, som opprinnelig var satt til 2025, betydelig tidligere enn planlagt – til tross for alle motgangene de siste årene med krise.

Faktisk har det globalt posisjonerte selskapet mestret utfordringene siden starten av Corona-pandemien veldig godt. Etter et innledende fall i salget på 9 % i 2020, kunne Pepperl+Fuchs registrere en samlet økning i salget på mer enn 40 % i de to årene etter pandemien.

Stor suksess til tross for utfordrende tider

Det faktum at dette ble oppnådd til tross for de enormt anspente forholdene forårsaket av pandemien, forsyningsvanskeligheter, drastisk inflasjon og sist, men ikke minst, krigen i Ukraina og gassmangelen, gjør Dr. Gunther Kegel, konsernsjef i Pepperl+Fuchs, veldig stolt: "Uten det spesielle engasjementet fra våre mer enn 7000 ansatte over hele verden i disse ekstraordinære tider, ville denne storslåtte suksessen ikke vært mulig. For dette vil vi uttrykke vår spesielle takknemlighet til hver og en av dem på vegne av aksjonærfamiliene og styret."

Utsiktene for fremtiden er tilsvarende optimistiske. "Dette enestående resultatet vil tillate oss å fortsette å gjøre strategiske investeringer og konsekvent utvide arbeidsstyrken vår i fremtiden for å sikre langsiktig suksess for selskapet vårt," fortsatte Dr. Kegel.


e-nyheter

Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, vil du jevnlig motta nyheter og interessant informasjon fra automasjonsverdenen.

Abonner
amplify – Pepperl+Fuchs' magasin

Se nettmagasinet vårt! Du kan vente deg spennende suksesshistorier, applikasjonsrapporter, intervjuer og regionale nyheter.