Providing unmatched precision.
Delivering 360° performance.
Ensuring unrivaled longevity.

R2000-serien av 2D-laserskannere (2-D LiDAR sensor)

R2000-seriens funksjoner

Nyskapende PRT-teknologi

Nyskapende PRT-teknologi

PRT-teknologi (Pulse Ranging Technology) gir ekstremt nøyaktige målinger og korte responstider i diverse omgivelses- og objektforhold. Dra fordel av den mest nøyaktige metoden for optisk avstandsmåling for industribruk!
Deteksjon av ørsmå objekter

Deteksjon av ørsmå objekter

Et skarpt lyspunkt kombinert med en høy vinkeloppløsning gir nøyaktig kantdeteksjon og deteksjon av ørsmå objekter fra 1 mm og oppover. Overvåk og detekter med maksimal nøyaktighet!
360° synsfelt

360° synsfelt

Med 360° målevinkel gir R2000 2D-laserskannere (2-D LiDAR sensor) 360° synsfelt. Du trenger ikke implementere flere sensorer. Hold øye med miljøet!
Interaktivt display

Interaktivt display

Det interaktive displayet gir tekstbasert og grafisk informasjon. Grunninnstillingene kan foretas direkte på enheten, og diagnoseinformasjon vises under drift. R2000-serien er brukervennlig!

Fotoceller fra Pepperl+Fuchs – et steg foran

Fotoceller fra Pepperl+Fuchs – et steg foran

Den nye generasjonen av fotoceller kombinerer standardsensorer med de nyeste målemetodene. R2000 2D-laserskannere (2-D LiDAR sensors) er utstyrt med nyskapende PR-teknologi (Pulse Ranging Technology), og de gir pålitelige og ekstremt nøyaktige måleresultater – med et 360° synsfelt uten opphold.

Én serie, flere versjoner:

  • R2000 Detection-laserskanner for krevende applikasjoner innen feltovervåking
  • R2000 UHD-laserskanner (Ultra High Density) for kompliserte måleoppgaver og navigasjon
  • R2000 HD-laserskanner (High Density) for applikasjoner innen objektprofilering og robotikk

360° - Discover the R2000 Series

Allsidige applikasjoner

R2000 2D-laserskannere (2-D LiDAR sensors) kjennetegnes av presis måling, pålitelig deteksjon og konsekvent ytelse. På grunn av de unike funksjonene gir de fullstendig pålitelig objektdeteksjon, selv under krevende forhold. Se på videoen og finn ut hvordan disse fotocellene sikrer en jevn prosessflyt innen forskjellige applikasjoner.

Sikre pålitelige prosesser

R2000 Detection-skanneren unngår sammenstøt med utstående deler.
Med en vinkeloppløsning på inntil 0,071° – det høyeste i noen digital I/O-skanner på markedet – er det enkelt å bruke R2000 Detection-skanneren til deteksjon av ekstremt små objekter. Skanneren unngår sammenstøt med utstående deler på en stablekran eller hengende transportsystemer.
R2000 Detection 2D-laserskanneren registrerer ødelagte paller med høy pålitelighet
Defekte paller og utstående deler kan føre til sammenstøt under automatisk plassering i høytlagre, noe som forårsaker store materielle skader. På grunn av den ekstra planskanningsaksen kan R2000 Detection-skanneren detektere og vise selv de minste fragmenter eller ødelagte paller med høy pålitelighet.
På grunn av den høye skannefrekvensen på 50 Hz er målelaserskanneren den ideelle løsningen for applikasjoner med høye hastigheter, som f.eks. robotikk.
R2000 HD-målesensoren er den ideelle løsningen for oppgaver innen robotikk. Med 84 000 skannepunkter per sekund og en optimalisert vinkeloppløsning ned til 0,043° overholder sensoren kravene til vanlige applikasjoner innen robotikk.
R2000 UHD-laserskanneren gir nøyaktige avstandsdata i dynamiske applikasjoner, som f.eks. navigasjon av automatisk styrte kjøretøy.
R2000 UHD-laserskanneren gir nøyaktige avstandsdata i dynamiske applikasjoner, som f.eks. navigasjon av automatisk styrte kjøretøy. Den navigerer inntil 100 m med reflektorer så små som 40 mm.

2-D LiDAR Sensors Products

Sensorik4.0® – tilkoblet tilpasning med 2D LiDAR-sensorer

Denne applikasjonen demonstrerer hvordan kundekrav fleksibelt og individuelt kan implementeres i produksjon. Intelligente multisensorsystemer med R2000 2D LiDAR-sensorer kan skanne objekters konturer nøyaktig og legge dataene inn i en 3D-punktsky. Det tredimensjonale bildet av det skannede objektet gjøres deretter tilgjengelig i NeoNeon-skyen i et standardisert format i løpet av få sekunder, slik at andre systemer kan behandle dataene umiddelbart. På Hannovermessen var systemet satt opp til å skanne besøkende. Det digitale portrettet ble produsert i batchstørrelse 1, hvorpå de besøkende kunne ta det med hjem. 

Har du spørsmål om R2000 2D-laserskannere?

Vi er her for å hjelpe deg!
Hvis du vil ha mer informasjon om 2D-laserskanneren i R2000-serien fra Pepperl+Fuchs, kan du sende oss en e-post.