Globalizing operation.
Facilitating integration.
Streamlining data flow.

F190 og F192

UHF-lese-/skrivehoder for RFID

Topp ytelse for virksomhet over hele verden

Bruksklar av selskaper med global virksomhet

Bruksklar av selskaper med global virksomhet

UHF-lese-/skrivehodene F190 og F192 RFID for RFID har spesielle fordeler for selskaper med internasjonal virksomhet. Begge seriene er tilgjengelige i de aktuelle frekvensområdene for Europa, Asia og Amerika, og de gir enkel integrering i prosesser for produksjon og logistikk. Kryss grenser med vår RFID-teknologi!
Høy kompatibilitet for enkel systemintegrasjonstesting

Høy kompatibilitet for enkel systemintegrasjon

Vi tilbyr klargjorte funksjonsblokker for rask tilkobling til de fleste vanlige PLS-er. Forhåndsinnstilte, landsspesifikke parametere bidrar til å gjøre programmering og installasjon enda enklere. Kompatibilitet med IDENTControl-systemfamilen vår gir ukomplisert anleggsutvidelse av systemer som eksisterer allerede. Håndter systemintegrasjon på en enkel måte!
Valgbar antennepolarisering gir fleksibilitet

Valgbar antennepolarisering gir fleksibilitet

UHF-lese-/skrivehodene leveres med en integrert antenne med valgbar polarisering. Du kan justere den til en spesifikk applikasjon uten å endre maskinvaren. Bytt mellom lineær og vertikal horisontal polarisering, og bruk begge lese-/skrivehodene etter behov. Dra nytte av allsidigheten!
Rask informasjonsinnsamling med avlesning av flere tagger

Rask informasjonsinnsamling med avlesning av flere tagger

UHF-lese-/skrivehodene F190 og F192 for RFID gir pålitelig registrering av flere RFID-brikker samtidig – med bare én enkelt avlesningsoperasjon. Avlesning av flere tagger gjør overføring av informasjon raskere og reduserer gjennomstrømningstiden til mange forskjellige prosesser innen produksjon og logistikk. Øk effektiviteten og produktiviteten!

360° - Explore the Mid-Range Version F190

Avansert teknologi implementert på en nyttig måte

Valgbar antennepolarisering for sikre prosesser

Begge lese-/skrivehodene gjør optimal polariseringsjustering mulig, avhengig av applikasjon. Innen applikasjoner der tagginnretting er fast eller kjent, er lineær vertikal polarisering ideell. Du kan fininnstille justeringen av antennepolariseringen til taggen og redusere effektnivået. Når innrettingen av brikketaggen er ukjent eller kan variere, er automatisk veksling av begge polariseringene det beste valget. Ved bruk av denne tilnærmingen er pålitelig registrering uavhengig av tagginnretting, f.eks. når det gjelder identifikasjon av usortert last.

UHF-antennepolarisering for RFID

Robust RFID-teknologi for røffe industriomgivelser

F190- og F192-serien av lese-/skrivehoder passer perfekt for installasjon under krevende miljøforhold. Det robuste ytre og den forseglede elektronikken gir pålitelig beskyttelse av begge seriene mot all slags slitasje, inkludert høye temperaturer. Eventuelle plassbegrensninger er ikke lenger et problem takket være enhetsdesignen til F190 og F192: UHF-antennen er montert på innsiden av det kompakte huset. Denne tilnærmingen utelater behovet for ekstra komponenter samtidig som det blir enkelt å installere på trange steder.

Robust RFID-teknologi for røffe industriomgivelser

Brukstilfeller

Applikasjoner innen materialhåndtering

Effektivitet er øverste prioritet innen intralogistikk. Varer må transporteres dit de skal raskt, trygt og uten feilplassering. For applikasjoner der det kan innskrenkes til monteringsplass og der leseavstander fra 1–2 m er tilstrekkelig, er F190 ideell. Overføring av data i én pakke – informasjon fra inntil 40 tagger kan overføres til lesehodet i ett enkelt trinn. 

F190 UHF-lese-/skrivehode for RFID med lineær polarisering
For at avlesningsavstander på mer enn 2 m skal realiseres, utvider F192 produktfamilien med fremragende funksjoner. Dette UHF-lese-/skrivehodet har en rekkevidde på inntil 6 meter, og det egner seg spesielt godt til applikasjoner der lange avstander må dekkes. Det er i stand til å lese og skrive på inntil 200 tagger samtidig, noe som gir en ekstremt rask gjennomstrømning og betydelig produktivitetsøkning innen prosesser for materialhåndtering og intralogistikk.

UHF-lese-/skrivehodet F192 med avlesing av flere tagger

Bilapplikasjoner

Bilproduksjon kan styres av brikker som er montert på sleder eller direkte på bilene. I tillegg til å lese av bilenes ID-er gjør skrivefunksjonen det mulig å modifisere informasjon for nedstrøms produksjonstrinn på brikkene. Begge UHF-lese-/skrivehodeseriene overbeviser med ekstrem pålitelighet og fleksibilitet, selv i utfordrende miljøer.

F190 UHF-lese-/skrivehode for RFID innen bilproduksjon
Den kompakte utformingen til F190 gjør at den egner seg til applikasjoner med middels lang rekkevidde, som logistikk eller sluttmontering av karossericontainere. F192 derimot, med den store avlesningsrekkevidden, egner seg best til større avstander, som ved testbenker eller halldører. Begge UHF-lese-/skrivehodene har mulighet for selektiv fininnstilling av avlesningsrekkevidden, slik at mulig interferens fra nærliggende prosesser kan stenges ute, noe som garanterer produksjonsflyt til enhver tid.

UHF-lese-/skrivehode for RFID innen bilmontering

Kontakt oss

Hvis du vil motta mer informasjon om UHF-lese-/skrivehodene F190 og F192 for RFID samt RFID-teknologi, kan du sende oss en e-post.