Securing a competitive edge.
Shaping the future.
Exploring mobility.

Nettbrett for industri- og Ex-områder

Mobilitet utover selskapets grenser

Utforsking av mobilitet – som en pioner innen mobilitet for digitale applikasjoner er dette det Pepperl+Fuchs-merket ecom står for.
Det som begynte med den første nettbrettserien for applikasjoner innen Ex-områder, er nå ennå mer fremtidsorientert. Ved siden av velprøvde funksjoner leveres Tab-Ex® 02 i tillegg med nyskapende funksjoner, som utvidet virkelighet, som gjør applikasjoner innen Industri 4.0 / IIoT enkle å implementere.

Pepperl+Fuchs’ omfattende portefølje av industrisensorer og Ex-utstyr samt ecoms ekspertise innen mobilenheter kombineres for å gi sofistikerte løsninger for mobile medarbeidere. Disse synergiene åpner opp helt nye, nyskapende applikasjoner og harmoniserte helhetsløsninger som gir kundene et viktig konkurransefortrinn når det kommer til Industri 4.0.

Høydepunkter

Ex-sikkert nettbrett basert på nyeste Samsung Galaxy Tab Active2
Innovativ teknologi for både gjeldende og fremtidig IIoT-applikasjoner
Økt prosesseffektivitet og transparenthet takket være digitaliserte applikasjoner med mobile løsninger
Tilgjengelig med operativsystemene Android 8 og Android 9
Robust versjon for krevende miljøer eller egensikre modeller tilgjengelig for bruk verden over i sone 2 / div. 2 (ATEX, IECEx, CSA / NEC) samt for sone 1 / Div. 1

Fordeler

nettbrettikon

Utforsking av mobilitet

Ved siden av velprøvde produktfunksjoner leveres Tab-Ex® 02 i tillegg med en rekke nyskapende funksjoner, som gjør digitale applikasjoner mobile utover selskapets grenser. Dette legger grunnlaget for utallige Industri 4.0-applikasjoner.
sikkerhetsikon

Sikkerhet først

Uansett om det er en robust versjon for krevende industrimiljøer eller en Ex-modell for global bruk i sone 2 / divisjon 2 – skiller Tab-Ex® 02 seg ut på grunn av maksimal ytelse og kompromissløs sikkerhet i Ex-områder.
Internett-ikon

IIoT-klar

Kombinasjonen av kraftig programvare og tilkobling til systemer på høyere nivå er den ideelle løsningen for komplekse applikasjoner – som baner vei for IIoT-applikasjoner.
brukerikon

Konseptet mobil medarbeider

Tab-Ex® 02 forenkler mobile medarbeideres daglige aktiviteter ved å gjøre sanntidsdata, digitale bilder, videoer og videostrømming mulig når som helst og hvor som helst.
Mobile løsninger forbedrer effektiviteten under drift
Integreringen av applikasjoner med utvidet virkelighet og tilkobling til systemer med informasjon på et høyere nivå kombinerer virtuelle prosessdata og gjør systemet transparent. Dette gir ikke bare informasjon om enhetsstatus og prosessdata, men det kan også identifisere riktig systemutstyr, noe som hindrer utstyrssvikt. Uansett om det er for navigasjon gjennom anlegget eller for vedlikehold – prosessene blir tryggere, mer brukervennlige og mer effektive.
Vedlikehold i tråd med Industri 4.0
Prosesser og relatert informasjon er ikke lenger bare synlige, men de overføres direkte til displayet – uten noen form for navigasjon. Dette legger til rette for vedlikehold i sanntid. Brukere får tilgang til vedlikeholdssykluser og tilhørende dokumentasjon på stedet. Prediktivt vedlikehold er også mulig, siden avvik i de målte verdiene identifiseres som utbedret automatisk.
Vellykket styring av driftsopphold minimerer nedetid
Prosedyrer for stans og oppstart av systemet omfatter sensitive og tidskritiske prosesser med mange koordinerte aktiviteter. Tab-Ex® 02 gir støtte med applikasjoner med utvidet virkelighet (AR): feilfri prosedyrer for stans og oppstart kan utføres raskt og effektivt med standardisert støtte.
Lokalisering og sporing av ressurser i sanntid
På grunn av økende kompleksitet blir ressursstyring mer og mer viktig – spesielt for selskaper med flere med flere anlegg og mange salgsrepresentanter. I kombinasjon med riktige apper kan organisasjoner dra fordel av økninger i effektivitet og produktivitet.

Tab-Ex® 02 – løsningen for mobile medarbeidere

Nye Tab-Ex® 02 nettbrett for ATEX sone 1 fra ecom, et Pepperl+Fuchs-merke, har et stort utvalg applikasjoner, f.eks. styring av arbeidsordre, prediktivt vedlikehold samt utvidet virkelighet i Ex-områder og krevende miljøer. Tab-Ex 02 bidrar sikkert og effektivt til samsvar med gjeldende og fremtidige krav til kommunikasjon i Industri 4.0 og industriens tingenes internett, selv i mobile applikasjoner og Ex-områder.

Forbedret prosesseringskraft, økt sikkerhet, optimalisert bildekvalitet og enklere drift: Den nye Tab-Ex® 02-serien har en rekke funksjoner som utvider mobilitet i eksisterende og fremtidige applikasjoner. Modeller for krevende miljøer og for sone 2 / div. 2, og nå også for sone 1 / div. 1, er tilgjengelige.

 

En sammenkoblet løsning basert rundt den mobile medarbeideren i nettverket er avgjørende for vellykket digitalisering av applikasjoner ved hjelp av mobilenheter. ecom kan tilby en totalløsning, inkludert partnere for programvareløsninger, installasjon og serviceavtaler, og i tillegg får man et omfattende appbibliotek for å sikre at implementering av slike konsepter er så enkel, pålitelig og sikker som mulig.

360°—Discover Tab-Ex® 02 for Zone 1/Div. 1 and Zone 2/Div. 2

ecom

Eksperter innen mobil prosessering og kommunikasjon

Med tillegget av ecom fikk Pepperl+Fuchs et teammedlem med høy kompetanse, som har vært godt etablert i industrimarkedet i noen tiår – som en global markedsleder for mobilt industriutstyr i Ex-områder. Løsninger for mobil sikkerhet og kommunikasjon sørger for at kundens applikasjoner kan digitaliseres raskt og enkelt. Dette åpner for helt nye muligheter og forbedrer driftens sikkerhet, effektivitet og transparenthet. Det er også et ideelt grunnlag for applikasjoner innen Industri 4.0 / IIoT.

ecom fra Pepperl+Fuchs

Synergier for unike løsninger i Ex-beskyttelse

Navnet Pepperl+Fuchs har vært entydig med produkter, tjenester og løsninger av høy kvalitet for prosessystemer Ex- og industriområder i over 70 år. Paraplymerket til Pepperl+Fuchs er en godt etablert partner for prosessindustrien, som innlemmer et stort utvalg industrisensorer og Ex-utstyr som utfyller ecoms mobile løsninger på et infrastrukturnivå. Disse synergiene åpner opp helt nye, nyskapende applikasjoner og harmoniserte helhetsløsninger som gir kundene et viktig konkurransefortrinn når det kommer til Industri 4.0.

Contact Us

Har du spørsmål om Tab-Ex® 02? Vil du motta mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet for å sende oss en melding.