Securing a competitive edge.
Shaping the future.
Exploring mobility.

Nettbrett for industri- og Ex-områder

Mobilitet utover selskapets grenser

Utforsking av mobilitet – som en pioner innen mobilitet for digitale applikasjoner er dette det Pepperl+Fuchs-merket ecom står for.
Det som begynte med den første nettbrettserien for applikasjoner innen Ex-områder, er nå ennå mer fremtidsorientert. Ved siden av velprøvde funksjoner leveres Tab-Ex® 02 i tillegg med nyskapende funksjoner, som utvidet virkelighet, som gjør applikasjoner innen Industri 4.0 / IIoT enkle å implementere.

Pepperl+Fuchs’ omfattende portefølje av industrisensorer og Ex-utstyr samt ecoms ekspertise innen mobilenheter kombineres for å gi sofistikerte løsninger for mobile medarbeidere. Disse synergiene åpner opp helt nye, nyskapende applikasjoner og harmoniserte helhetsløsninger som gir kundene et viktig konkurransefortrinn når det kommer til Industri 4.0.

Høydepunkter

Ex-sikkert nettbrett basert på nyeste Samsung Galaxy Tab Active2
Robust versjon for krevende miljøer eller egensikre modeller tilgjengelig for bruk verden over i sone 2 / div. 2 (ATEX, IECEx, CSA / NEC) samt for sone 1 / Div. 1
Innovativ teknologi for både gjeldende og fremtidig IIoT-applikasjoner
Økt prosesseffektivitet og transparenthet takket være digitaliserte applikasjoner med mobile løsninger

Tab-Ex® Pro—Mobile and Desktop Experience in One Device

Samsung DeX mode

Connected to a screen and keyboard using the Samsung DeX mode, the Tab-Ex® Pro can even double as a desktop computer. This provides companies with a cost-effective alternative to a standard desktop PC, offering users a complete desktop experience.

Tab-Ex® Pro Highlights

World's first 10-inch Android tablet based on the Samsung Galaxy Tab ActivePro for use in Zone 2/22 and Div. 2  (D2 version available starting September 2020; DZ2 version available starting October 2020)
Rugged but slim and lightweight tablet
Can be used as mobile tablet or desktop computer (Samsung DeX mode)
Programmable (emergency) buttons improve lone worker protection

Fordeler

nettbrettikon

Utforsking av mobilitet

Ved siden av velprøvde produktfunksjoner leveres Tab-Ex® 02 i tillegg med en rekke nyskapende funksjoner, som gjør digitale applikasjoner mobile utover selskapets grenser. Dette legger grunnlaget for utallige Industri 4.0-applikasjoner.
sikkerhetsikon

Sikkerhet først

Uansett om det er en robust versjon for krevende industrimiljøer eller en Ex-modell for global bruk i sone 2 / divisjon 2 – skiller Tab-Ex® 02 seg ut på grunn av maksimal ytelse og kompromissløs sikkerhet i Ex-områder.
Internett-ikon

IIoT-klar

Kombinasjonen av kraftig programvare og tilkobling til systemer på høyere nivå er den ideelle løsningen for komplekse applikasjoner – som baner vei for IIoT-applikasjoner.
brukerikon

Konseptet mobil medarbeider

Tab-Ex® 02 forenkler mobile medarbeideres daglige aktiviteter ved å gjøre sanntidsdata, digitale bilder, videoer og videostrømming mulig når som helst og hvor som helst.
Mobile løsninger forbedrer effektiviteten under drift
Integreringen av applikasjoner med utvidet virkelighet og tilkobling til systemer med informasjon på et høyere nivå kombinerer virtuelle prosessdata og gjør systemet transparent. Dette gir ikke bare informasjon om enhetsstatus og prosessdata, men det kan også identifisere riktig systemutstyr, noe som hindrer utstyrssvikt. Uansett om det er for navigasjon gjennom anlegget eller for vedlikehold – prosessene blir tryggere, mer brukervennlige og mer effektive.
Vedlikehold i tråd med Industri 4.0
Prosesser og relatert informasjon er ikke lenger bare synlige, men de overføres direkte til displayet – uten noen form for navigasjon. Dette legger til rette for vedlikehold i sanntid. Brukere får tilgang til vedlikeholdssykluser og tilhørende dokumentasjon på stedet. Prediktivt vedlikehold er også mulig, siden avvik i de målte verdiene identifiseres som utbedret automatisk.
Vellykket styring av driftsopphold minimerer nedetid
Prosedyrer for stans og oppstart av systemet omfatter sensitive og tidskritiske prosesser med mange koordinerte aktiviteter. Tab-Ex® 02 gir støtte med applikasjoner med utvidet virkelighet (AR): feilfri prosedyrer for stans og oppstart kan utføres raskt og effektivt med standardisert støtte.
Lokalisering og sporing av ressurser i sanntid
På grunn av økende kompleksitet blir ressursstyring mer og mer viktig – spesielt for selskaper med flere med flere anlegg og mange salgsrepresentanter. I kombinasjon med riktige apper kan organisasjoner dra fordel av økninger i effektivitet og produktivitet.

Tab-Ex® 02 – løsningen for mobile medarbeidere

Nye Tab-Ex® 02 nettbrett for ATEX sone 1 fra ecom, et Pepperl+Fuchs-merke, har et stort utvalg applikasjoner, f.eks. styring av arbeidsordre, prediktivt vedlikehold samt utvidet virkelighet i Ex-områder og krevende miljøer. Tab-Ex 02 bidrar sikkert og effektivt til samsvar med gjeldende og fremtidige krav til kommunikasjon i Industri 4.0 og industriens tingenes internett, selv i mobile applikasjoner og Ex-områder.

Forbedret prosesseringskraft, økt sikkerhet, optimalisert bildekvalitet og enklere drift: Den nye Tab-Ex® 02-serien har en rekke funksjoner som utvider mobilitet i eksisterende og fremtidige applikasjoner. Modeller for krevende miljøer og for sone 2 / div. 2, og nå også for sone 1 / div. 1, er tilgjengelige.

 

En sammenkoblet løsning basert rundt den mobile medarbeideren i nettverket er avgjørende for vellykket digitalisering av applikasjoner ved hjelp av mobilenheter. ecom kan tilby en totalløsning, inkludert partnere for programvareløsninger, installasjon og serviceavtaler, og i tillegg får man et omfattende appbibliotek for å sikre at implementering av slike konsepter er så enkel, pålitelig og sikker som mulig.

360°—Discover Tab-Ex® 02 DZ2, Tab-Ex® 02 DZ1 and Tab-Ex® Pro DZ2

Technical Details—Tab-Ex® 02 and Tab-Ex® Pro

Click on the appropriate tablet version to see its features.

  • Tab-Ex® 02
  • Tab-Ex® Pro
Tab-Ex® 02 Tab-Ex® Pro
Certification Zone 1/21, Zone 2/22 Div.1/Div. 2 and DZ2 for mining
Operating system Android™ 9
Processor Exynos 7 Octa, 1.6GHz Octa-Core (Cortex®-A53)
Display 1280x800 pixels (WXGA), 8" (20,32 cm)
Dimensions and weight Tab-Ex® 02 DZ1: 162,1 x 256,0 x 33,3 mm,
1250 g
Tab-Ex® 02 DZ2: 127,6 x 214,7 x 9,9mm,
575 g (Wi-Fi) / 579 g (LTE)
Operating temperature Tab-Ex® 02 DZ1: -20 °C ... +50 °C
Tab-Ex® 02 DZ2: -20 °C ... +55 °C
IP rating Tab-Ex® 02 DZ1: IP64 / IP65
Tab-Ex® 02 DZ2: IP64 / IP68
Battery 4,450 mAh battery for up to 11 operating hours
Camera (rear and front) Rear: 8 MP with flash; front: 5 MP
optional: non-camera version

Programvare som tjeneste


Den nye digitale produkt- og tjenesteplattformen tilbyr en sofistikert test-, mobiladministrasjons- og analyseløsning for prosjekt- og IT-ledere. Brukere får perfekt konfigurerte og bruksklare enheter med tilpasset sikkerhet og trådløse innstillinger, applikasjoner samt programvare for mobiladministrasjon, uten behov for feilutsatte manuelle prosesser. I tillegg gir plattformen omfattende funksjoner som enhetsdiagnostisering og analyse, som gir administrator en direkte oversikt over nettverksdekning. Analysen av historiske data muliggjør evaluering av feil og feilretting, som reduserer vedlikeholdsintervaller og øker tilgjengelighet. Når du bruker den digitale produkt- og tjenesteplattformen, får du sømløs støtteprogramvare som er tilpasset dine krav.

Se videoen for å finne ut mer om den bruksklare tjenesten som sørger for kvalitet og sikkerhet for alle enheter.

Kontakt oss

Har du spørsmål om Tab-Ex® 02? Vil du motta mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet for å sende oss en melding.