En fremtidsvisjon.

Den unike løsningen med smartbriller og smarttelefon.

Visor-Ex® 01 industri-smartbriller – portabelt utstyr for Ex-områder

Døgnkontinuerlig ekstern tilgang

Døgnkontinuerlig ekstern tilgang

«Se det jeg ser» – denne viktige funksjonen gjør at arbeidere med Visor-Ex® 01 kan se nøyaktig det teknikeren ser der de er. Det gir felles feilsøking i tillegg til pålitelig reparasjons- og vedlikeholdsarbeid med veiledning fra eksterne eksperter. På denne måten får man en helt ny type samarbeid, arbeid på stedet og opplæring for serviceteknikere.
Redusert tids- og kostnadsbruk

Redusert tids- og kostnadsbruk

Visor-Ex® 01 sparer fabrikkoperatører kostnaden for produsentens servicepersonell: Alle problemer kan løses av digitalt teamarbeid fra kundens teknikere. Den mobile arbeidskraftens effektivitet og produktivitet økes betraktelig. I tillegg reduseres reisetid og -kostnader, og responstider og vedlikeholdsprosesser akselereres. Nedetiden reduseres, og fabrikkens tilgjengelighet øker.
Sikker arbeidsplass

Sikker arbeidsplass

Med Visor-Ex® 01 kan den mobile arbeideren veiledes gjennom komplekse arbeidsprosesser med presise, trinnvise instruksjoner og gis tilleggsinformasjon. Digital arbeidsflyt og ekstern støtte reduserer muligheten for menneskelige feil til et minimum: Selv kritiske inspeksjoner utføres i henhold til relevante forskrifter og prosedyrer, slik at arbeidsplassen blir tryggere.
Digitale arbeidsflyter

Digitale arbeidsflyter

IIoT-applikasjoner krever et økende antall digitale arbeidsflyter. Innen vedlikehold og drift erstattes trykte håndbøker med digitale dokumenter. Visor-Ex® 01 holder mobile arbeidere fullstendig tilkoblet, selv på eksterne steder. Det gjør at den mobile arbeideren har begge hendene fri: Digitale dokumenter vises direkte i synsfeltet, og assistanse og informasjon er tilgjengelig når som helst.

Tilrettelegging for digitale arbeidsflyter

Visor-Ex – digital arbeidsflyt

Visor-Ex® 01 er en HMI-løsning med åpent konsept som lett blir en integrert del av kontor- og fabrikkomgivelsene. Det kan helintegreres i alle digitale arbeidsflyter og fungerer med nær sagt alle samarbeidsverktøy som Zoom or Microsoft Teams. Systemet kan enkelt konfigureres og integreres med eksisterende MDM/EMM- eller ecoms eMDM-løsninger.

Unik teknologi med unike funksjoner

Visor-Ex® 01 har en rekke nyskapende og IIoT-klare funksjoner som gjør systemet unikt. Denne videoen gir et innblikk i den svært praktiske, brukervennligefleksible og banebrytende teknologien.

Samarbeid med eksterne eksperter

Visor-Ex® 01 er verdens første og eneste løsning som kombinerer smartbriller og smarttelefon og er sertifisert for Ex-områder. Videoen viser hvordan en mobil arbeider med smartbriller og en ekstern ekspert kan samarbeide for å løse en feil som oppstod i en ventil i et prosessanlegg.

Tilkobling med tre trinn

Visor-Ex® 01 er en lett hodeenhet som er spesialdesignet for industriapplikasjoner, og kan festes til alle typer vernehjelmer eller kombineres med alle typer hodesett. Tilkobling er raskt og enkelt med tre enkle trinn.

Smart-Ex® 02 for Ex-områder

Smart-Ex 02

Visor-Ex® 01 kombineres med Smart-Ex® 02, den nye generasjonen av egensikre smarttelefoner for Ex-områder. Denne smarttelefonen med Android 11 og alle funksjoner gir prosessorkraften til hele systemet og inneholder kommunikasjonsmaskinvaren for håndfrisystemet via Wi-Fi- og mobilkommunikasjon. Det er i bunn og grunn en ekstremt robust telefon festet i beltet, med berøringsbetjening og visuell styring via hodesettet.

Kroppsnært utstyr for fremtidige utfordringer

Visor-Ex-system

Visor-Ex® 01 er et parsmartbriller med unik design, kombinert med en allsidig smarttelefonløsning og en lommeenhet. I stedet for å integrere alle komponenter inn i selve hodesettet, fordeles de på separate enheter som er enkle å feste til kroppen. Det lette hodesettet gir kommunikasjon av høy kvalitet med lyd og bilde, og har en linse med optisk zoom for laserskanning på stedet. Lommeenheten og Smart-Ex® 02, som fungerer som kommunikasjons- og prosessorenhet, kan festes i alle typer belter og gir kablet kommunikasjon uten forstyrrelser.

Digitale produkter og tjenester


Digitale produkter og tjenester er en løsning som kombinerer automatisert testing, administrasjon av mobilenheter og enhetsanalyser. De kan også implementeres som et fullverdig system for mobilitetsstyring for bedrifter ved behov.

På forespørsel fra kunden kan ecoms mobilenheter sendes fra fabrikken med forhåndsdefinerte egendefinerte konfigurasjoner som sikkerhetsinnstillinger, applikasjoner og trådløst oppsett. Dette gjør at enhetene kan brukes hvor som helst i verden etter levering. Enhetene kan administreres via ecoms nettbaserte plattform, og oppdateres eksternt når som helst uten behov for IT-ansatte på stedet eller hovedkontor.

I tillegg analyserer plattformen historiske data for å identifisere kritiske programvarehendelser, installasjoner og andre prosesser som er kritiske for sikkerheten. En statistisk samling av hendelser kan brukes til å fastslå sammenhenger og årsakssammenhenger mellom blant annet programvarefeil, geografiske data og Wi-Fi-dekning.

 

Se videoen for å finne ut mer om den bruksklare tjenesten som sørger for kvalitet og sikkerhet for alle enheter.

Kontakt oss