Rugged Design.

Wide operating temperature.

Modular configuration.

Remote Monitor VisuNet IXD for utendørsapplikasjoner i sone 1/21

Pålitelig ytelse i krevende miljøer

VisuNet IXD Remote Monitor, den nyeste lette teknologien fra Pepperl+Fuchs, er ekstremt robust og leveres i en modulær design. Uansett om applikasjonen krever enn tynnklient eller PC-basert HMI, er VisuNet IXD sertifisert for sone 1/21 og optimalisert for utendørs applikasjoner som krever en ekstremt robust panel-PC eller tynnklient med et stort utvalg interfacer. VisuNet RM Shell-fastvaren og det brukervennlige programvareverktøyet VisuNet Control Center gir optimalisert feltvedlikehold. 

Designet for alle miljøer, optimalisert for bruk utendørs

Høy lysstyrke

VisuNet IXD er tiltenkt bruk i applikasjoner utendørs og har derfor skjerm med høy lysstyrke og en optisk bondert berøringsskjerm som reduserer gjenskinn, øker lysoverføringen og muliggjør høyere bildekvalitet – for optimal visning i sterkt omgivelseslys. En solskjerm (tilleggsutstyr) beskytter mot direkte solskinn.

Robusthet

Den projeksjonskapasitive flerberøringsskjermen er beskyttet med sikkerhetsglass, noe som gjør VisuNet IXD mye mer robust enn tradisjonelle arbeidsstasjoner. Alle komponentene til skjermenheten er lagd av anodisert aluminium og pulverbelagt. VisuNet IXD kan driftes i temperaturer fra –20 til 60 °C og er globalt sertifisert for Ex-områder (IECEx / ATEX sone 1/21).

Modulær design

En av de store fordelene ved VisuNet IXD er den modulære designen. Den består av en skjerm, strømforsyning og datamaskin og gjør operatører i stand til å skifte ut komponenter uavhengig i tilfelle feil. Det gjør feltvedlikehold enkelt og reduserer kostnader forbundet med nedetid.

Fleksibel installasjon

Med en vekt på bare 23 kg er VisuNet IXD enklere å installere i ulike applikasjoner, uten behov for en kostbar, kraftig monteringssøyle. Det finnes en rekke alternativer for montering: Veggbraketter og løfteåk, monteringssøyle, VESA og panelmontering forenkler installasjonen og gir høyere installasjonsfleksibilitet.

360°-visning

Sikkerhet og pålitelighet under alle forhold

Applikasjonsscenario –raffinerier
Drivstoff har blitt uunnværlig for samfunnet vårt. Det produseres i raffinerier gjennom omstendelige kjemiske og fysiske prosesser som understøttes og overvåkes av digitale teknologier. Alt dette utføres i sanntid i sentrale kontrollrom, og av anleggsoperatører på stedet som bruker modulære HMI-PC-er eller tynne klienter, f.eks. VisuNet IXD med godkjenninger for Ex-områder. IXD kan motstå direkte sollys og temperaturer på inntil 60 °C. Den lyssterke skjermen på 19 tommer har en optisk bundet berøringsskjerm som minimerer refleksjoner og forbedrer bildekvalitet og kontrast. Den valgfrie solskjermen motvirker direkte sollys på en effektiv måte.
Pålitelig i krevende miljøer
VisuNet IXD egner seg også for krevende miljøer. Temperaturendringer fra –20 til 60 °C har ingen innvirkning på funksjonaliteten eller levetiden til VisuNet IXD. Den pulverbelagte aluminumskapslingen er optimalisert for utendørs bruk, og den hindrer korrosjon i regn og snø.
Én enhet – mange muligheter
En av de store fordelene ved VisuNet IXD er den modulære designen. Den består av en skjerm, strømforsyning og datamaskin og gjør operatører i stand til å skifte ut komponenter uavhengig i tilfelle feil. Det gjør feltvedlikehold enkelt og reduserer kostnader forbundet med nedetid. Tradisjonelle sone 1/21-løsninger er ofte klumpete og tunge. VisuNet IXD er den letteste i industrien, med en vekt på ca. 23 kg. Det sørger for enklere montering i ulike applikasjoner. Det finnes en rekke monteringsalternativer konstruert for ulike applikasjoner: Veggbraketter, løfteåk, monteringssøyle, VESA og panelmontering forenkler installasjonen og gir høyere installasjonsfleksibilitet. En solskjerm (tilleggsutstyr) beskytter mot direkte sollys og kan i tillegg brukes som mekanisk beskyttelse når utstyret ikke er i drift.

Enkel konfigurasjon med RM Shell 5

Hver VisuNet IXD Remote Monitor er utstyrt med VisuNet RM Shell 5, den nyeste generasjonen fastvare for tynnklientløsningene våre. VisuNet RM Shell 5-fastvaren er forhåndsinstallert og forhåndskonfigurert for ulike kontrollsystemer. Det gjør det enkelt og raskt å få Pepperl+Fuchs-tynnklienter i drift. Nyeste generasjon RM Shell er basert på Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB, som får langsiktige sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft. I tillegg leveres RM Shell 5 med integrerte sikkerhetsmekanismer som gir systemet pålitelig beskyttelse mot skadelig programvare og virus.

VisuNet RM Shell 5 – neste generasjon fastvare

RM Shell 5-fastvare er tilgjengelig for alle VisuNet-enheter fra Pepperl+Fuchs. Den legger til rette for en komplett tynnklientløsning for prosessindustrier – fra BTC-er i kontrollrommet til eksterne skjermer som VisuNet IXD-er i sone 1/21. Med programvaren VisuNet Control Center kan anleggsoperatører konfigurere, overvåke og effektiv administrere alle enheter fra ett, sentralt punkt.

Høydepunkter i VisuNet RM Shell 5  

Konfigurasjon og oppsett i løpet av minutter
Basert på Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB
Innebygde sikkerhetsmekanismer for risikoreduksjon
VisuNet Control Center-programvare for effektiv, sentralisert administrasjon
Tilgjengelig for alle VisuNet-enheter fra Pepperl+Fuchs

Kontakt oss