I går og i dag.

Nå og i fremtiden.

Utskifting av deler fra Pepperl+Fuchs.

Vi holder virksomheten din i gang nå og gjør den klar for fremtiden.

Utskifting av deler fra Pepperl+Fuchs beskytter anleggsinvesteringene dine, samtidig som anleggene oppgraderes med den nyeste teknologien og ytelsen optimeres. Vi sikrer bakoverkompatibilitet uten omfattende endringer. De største fordelene ved utskifting av deler er bedre effektivitet, større fleksibilitet og lavere drifts- og infrastrukturkostnader.

Smart-Ex-serien: På tide å digitalisere Ex-områdeapplikasjoner.

Mobile medarbeidere i felten kan nå bruke robuste, egensikre smarttelefoner eller nettbrett i stedet for en walkie-talkie. Integrert push-to-talk med mobilteknologi og egne knapper erstatter radioutstyr helt. Nyttige applikasjoner for dataregistrering og verktøy for videosamarbeid gjør at mobile medarbeidere raskt kan sende data og bilder til kolleger.

Finn ut mer

Vi presenterer Smart Ex 02, som er utviklet av ecom instruments, et varemerke fra Pepperl+Fuchs

Nå: Smart-Ex®-serien
Før: PMR (Personal Mobile Radio)

K-systemmodulstativ: Vær forberedt på fremtiden.

Fra 2020 vil ikke Eurocard-systemet være tilgjengelig lenger. For å unngå nedetid i produksjonen trenger du et nytt system som kan utføre de nødvendige oppgavene. Pepperl+Fuchs tilbyr kundespesifikke løsninger som er skreddersydd for den lokale infrastrukturen: K-systemmodulstativet er den rette interface-komponenten for nesten enhver applikasjon, med enkel installering og maksimal fleksibilitet.

Finn ut mer

K-systemmoduler erstatter Eurocard-systemet

Nå: K-systemmodulstativ
Før: Eurocard-system

Flere funksjoner, mindre fotavtrykk. FieldConnex – neste generasjon.

De nye segmentkoblerne tar opp nøyaktig like mye plass eller mindre. Kablingen blir på kabelbrettet for enkel tilkobling. PROFIBUS DP- eller PROFINET-protokoller er tilgjengelig med redundans som tilleggsutstyr. Avansert diagnostikk muliggjør effektivt oppsett og gir umiddelbare og lettforståelige tips for feilsøking av tapte PV-er. Perfekte produkter for vellykkede migreringsprosjekter!

Grunnleggende segmentkobler

Strøm-hub

FieldConnex®-segmentkoblere og -strøm-hub-er utvider funksjonaliteten til feltbussinfrastrukturen.

Nå: Grunnleggende segmentkobler og strøm-hub
Før: SK1- og SK2-segmentkoblere

Kontakt oss

Har du spørsmål om utskifting av deler fra Pepperl+Fuchs? Vi hjelper mer enn gjerne til! Bare send oss en melding, eller avtal en personlig konsultasjon med en av ekspertene våre.