Digitalizing hazardous areas.
Enabling connectivity.
Enhancing mobility.


Intrinsically Safe Feature Phone for Zone 1/21 and Div. 1—Ex-Handy 10

Oppdag nye muligheter

Nye Ex-Handy 10 fra Pepperl+Fuchs-merket ecom er neste generasjon mobiltelefoner for en lang rekke applikasjoner. Denne robuste løsningen med høy ytelse er laget for krevende industriomgivelser og leveres med omfattende sertifiseringer og flere frekvensområder for bruk i Ex-områder av typen sone 1/21, 2/22 og div. 1/2over hele verden.


4G/LTE-telefonen Ex-Handy 10 er spesielt beregnet på brukere som trenger en avansert mobiltelefon med et kraftig batteri og som kan betjenes både via knappene og berøringsskjermen. Fra kommunikasjon og push-to-talk (PTT) til beskyttelse av alenearbeidende – nye Ex-Handy 10 baner vei for fremtidige applikasjoner knyttet til Tingenes internett for industrien.

Funksjoner

Svært robust og støv- og vanntett kapsling som er IP68- og MIL-STD-810G-klassifisert
Skjerm med høy oppløsning og ripesikkert Gorilla® Glass
Globale godkjenninger for sone 1/21 og div. 1 og sone 2/22 og div. 2
Det kraftigste batteriet på markedet (4400 mAh)
Laget for bruk i temperaturer fra –20 til 60 °C
2 GB RAM og 16 GB ROM, kan utvides til opptil 128 GB med SD-kort

Fordeler

Fremtidssikker kommunikasjon

Den nye generasjonen mobiltelefon bruker Android 8.1 som operativsystem, den ideelle pioneren innenfor nyskapende Industri 4.0-applikasjoner knyttet til Ex-områder. Den egensikre Ex-Handy 10 støtter PTT-applikasjoner via 4G-, private LTE- og Wi-Fi-nettverk og sørger for optimal nettverksdekning med lav nettverkslatens og utmerkede dataoverføringshastigheter.

Praktisk design

Den robuste og brukervennlige Ex-Handy 10-telefonen passer til 4G-kommunikasjon i barske omgivelser og kan betjenes via knappene eller berøringsskjermen. Enheten er laget for bruk i temperaturer fra –20 til 60 °C og har en IP68-klassifisert støv- og vanntett kapsling. I tillegg har den en skjerm med høy oppløsning og ripesikkert Gorilla® Glass. 

Fleksibel løsning

Pepperl+Fuchs-merket ecom tilbyr komplette løsninger som sikrer at Ex-Handy 10 kan skreddersys etter behovene til hver enkelt kunde. Enten du trenger spesialprogramvare, verktøy for administrasjon av mobilenheter eller beskyttelse av alenearbeidende, har vi den ideelle løsningen for en rekke applikasjoner. 

Teknologi med høy ytelse

Takket være globale, myndighetspålagte godkjenninger for Ex-områder av typen sone 2 / div. 2 og sone 1 / div. 1 oppfyller Ex-Handy 10 de strengeste kravene innenfor industriapplikasjoner. Et avansert oppladbart batteri og strømstyring sørger for lang brukstid.

Oppdag fordelene ved Ex-Handy 10

Den nye sone 1 / div. 1-sertifiserte Ex-Handy 10-mobiltelefonen fra Pepperl+Fuchs-merket ecom er beregnet på Ex-områder og krevende industriomgivelser. Ex-Handy 10 er en sikker og effektiv enhet som oppfyller gjeldende og fremtidige krav til kommunikasjon i Industri 4.0 og tingenes internett for industrien.

Den nye generasjonen mobiltelefon, som er fullstendig egenutviklet, er basert på avansert teknologi og kan utstyres med tilbehør fra en og samme produsent, inkludert RSM-Ex 01, en egensikker ekstern høyttalermikrofon. Uansett hvor du befinner deg i verden, er noen fra Pepperl+Fuchs’ globale kundestøttenettverk klare til å svare på spørsmål.

360° visning – Oppdag Ex-Handy 10 for sone 1 / div. 1

Digitale produkter og tjenesterI tillegg til digitale produkter og tjenester tilbyr Pepperl+Fuchs-merket ecom en sentral plattform for prosjektledere, IT-spesialister og brukere. Tjenestene spenner fra rådgivning knyttet til applikasjonsbygging, kundespesifikk forhåndskonfigurasjon og idriftsettelse av mobilenheter til administrasjon av mobilenheter.

Med dette verktøyet kan brukerne vise produktenes programvare og konfigurasjoner og behandle dem ved hjelp av en ekstern fastvareløsning. Det gjør det også mulig for kundene å reagere raskt på behovsendringer innenfor deres respektive applikasjoner ved at de kan utføre nødvendige justeringer. Dette sparer tid, ressurser og kostnader samtidig som en konstant prosess og høy kvalitet på alle enhetene ivaretas.

Se videoen for å finne ut mer om den bruksklare tjenesten som sørger for kvalitet og sikkerhet for alle enheter.

Konseptet mobil medarbeider

In addition to digital products and services, the Pepperl+Fuchs brand ecom provides a central platform for project managers, IT specialists, and users. Services range from application engineering consulting, customer-specific pre-configuration, and mobile device commissioning to mobile device management. With this tool, users can view their products’ software and configurations and manage them using a remote firmware solution. It also enables customers to react quickly to the changing requirements of their individual applications by carrying out necessary adjustments. This saves time, resources, and costs, while a constant process and a high quality of all devices is ensured.

Effektivitet hvor som helst: Konseptet mobil medarbeider

En allsidig løsning basert på den nettverkstilkoblede mobile medarbeideren er avgjørende for vellykket digitalisering av applikasjoner ved hjelp av mobilenheter.

Enten det gjelder enkel kommunikasjon eller krevende PTT-applikasjoner, er nye Ex-Handy 10 beregnet på å koble medarbeidere til kontrollrommet i sanntid. I tillegg kan applikasjonsspesifikke automatiske funksjoner for beskyttelse av alenearbeidende konfigureres og integreres i selskapet egen infrastruktur for å ivareta sikkerheten til medarbeidere i felten.

Kontakt oss

Har du spørsmål om Ex-Handy 10 og tilbehøret, eller ønsker du mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Bare fyll ut kontaktskjemaet for å sende oss en melding, og avtal en personlig konsultasjon med en av ekspertene våre.