Ingen kompromisser!

Litt sikkerhet er ikke nok – stol på ekspertene.

Pepperl+Fuchs – din partner for funksjonssikkerhet

 • En sykkelhjelm som ikke er stilig og ikke beskytter?

 • Kollisjonsputen som helst ikke vil kollidere?

 • Livbøyen som så vidt er rund?

Ville du stolt på noen av disse? Absolutt ikke. Hvorfor skal du da fire på noe når det gjelder implementering av applikasjoner for funksjonssikkerhet innen automasjonsteknologi?

Pepperl+Fuchs er en pioner innen funksjonssikkerhet, med mer enn 50 års erfaring innen utvikling av sikkerhetsrelaterte enheter. Mer enn 750 tilgjengelige sikkerhetsprodukter og over 10 000 000 solgte enheter vitner om ekspertisen vår. Porteføljen vår omfatter sensorløsninger av nesten alle funksjonsprinsipper så vel som interface-moduler for alle signaltyper.

Pepperl+Fuchs’ kunnskap innen sikkerhetsstandarder og -forskrifter som SIL og maskindirektivet går gjennom sertifiserte sikkerhetsteknikere. Denne dype forståelsen er grunnlaget for sikkerhetskomponenter og -løsninger du kan stole på.

Sikkerhet er ingen tilfeldighet.

Mer enn 50 års erfaring innen sikkerhet
Millioner av solgte feltenheter
Prisbelønte sikkerhetskomponenter
Sertifiserte sikkerhetsteknikere
Omfattende kunnskap om sikkerhetsforsikringer innen både fabrikkautomasjon og prosessindustri

Tilbud til deg!

Pepperl+Fuchs er en pioner innen funksjonssikkerhet, med mer enn 50 års erfaring innen utvikling av sikkerhetsrelaterte enheter og over 10 000 000 solgte enheter. Porteføljen består av mer enn 750 sikkerhetsprodukter, som gjør den til en av de største sikkerhetsporteføljene på markedet. Se videoen for å finne ut mer om funksjonssikkerhet hos Pepperl+Fuchs.

 

Deep Dive

Funksjonssikkerhet for fabrikkautomasjon

Funksjonssikkerhet for fabrikkautomasjon

Bruk denne nettsiden for å finne ut mer om tilbudene våre dedikert til funksjonssikkerhet innen fabrikkautomasjon. De er spesielt relevante for fagfolk innen automasjon, som disse forskriftene er relevante for:

 • maskindirektiv (2006/42/EG)
 • IEC 61508
 • EN ISO 12100
 • EN ISO 13849
 • IEC 62061

Funksjonssikkerhet for prosessautomasjon

Funksjonssikkerhet for prosessautomasjon

 

Bruk denne nettsiden for å finne ut mer om tilbudene våre dedikert til funksjonssikkerhet innen prosessautomasjon. De er spesielt relevante for fagfolk innen automasjon, som disse forskriftene er relevante for:

 • direktiv 2012/18/EU
 • IEC 61508
 • IEC 61511
 • VDI/VDE 2180

Grunnleggende kunnskap

Ser du etter grunnleggende kunnskap om standarder og forskrifter for sikkerhet? På disse sidene får du en oversikt over standardene og metodene som brukes for å oppnå sikker driftsstatus på anlegg og maskiner. Få innsikt i integritetsnivå for sikkerhet (SIL) så vel som ytelsesnivå (PL), og finn ut mer om historien og hva som skiller de relevante standardene.

Grunnleggende kunnskap om SIL og PL

Ser du bare etter et bestemt produkt?

En vurdering av et sikkerhetsrelevant system gjennomføres enklere hvis man allerede kjenner risikoen for at de relevante komponentene svikter. Til det formålet leverer Pepperl+Fuchs et stort antall produkter med en SIL/PL-vurdering.

På dette nettstedet kan du velge mellom ulike utvelgelseskriterier, som integritetsnivå for sikkerhet, ytelsesnivå, enhetsfunksjon og signaltype, for raskt å finne den SIL/PL-vurderte enheten du er ute etter.

Velg produktet ditt.

Kontakt oss