Driving innovation.
Achieving flexibility.
Improving simplicity.

UMB800

Alle ultralydgivere i rustfritt stål

Funksjoner

Superkompakt sensor i rustfritt stål

Superkompakt sensor i rustfritt stål

Med en diameter på 18 mm og en lengde på bare 55 mm er UMB800 den mest kompakte ultralydgiveren i sin klasse. Kapslingen er i rustfritt stål (1.4404/316L), og alle materialer er godkjent av FDA. Nye automatiseringsmuligheter for hygieniske og andre krevende applikasjoner muliggjøres av det store påvisningsområdet og den svært kompakte designen.
EHEDG- og ECOLAB-sertifisert

EHEDG- og ECOLAB-sertifisert

Sensoren er sertifisert av EHEDG og ECOLAB, og den spesifikt konstruerte monteringsflensen oppfyller kravene for bruk i kontaktsoner for næringsmiddel- og legemiddelindustrien. Den er enkel å integrere: du behøver ikke foreta endringer på renseprosessene når sensoren settes på et eksisterende system.
Motstandsdyktig mot kjemikalier og vaskemidler

Ikke følsom for kjemikalier eller vaskemidler

Den robuste designen til ultralydgiveren UMB800 er i rustfritt stål og tåler kontakt med aggressive kjemiske stoffer og vaskemidler. Robustheten gjør renseprosedyrene enkle med korte rensesykluser og økt maskintilgjengelighet.
Motstandsdyktig mot spyling og damprensing med kapslingsgrad IP68/IP69K

Motstandsdyktig mot høye temperaturer og spyling

Ultralydgiveren UMB800 har IP68/IP69K-beskyttelse og kan fint tåle høytrykks damprensing. Den er også motstandsdyktig mot store temperaturvariasjoner og fungerer selv ved en konstant driftstemperatur på 85 °C.

Utviklet spesifikt for høye krav

Blindsone på kun 70 mm
Sporingsrekkevidde på opptil 800 mm
Pålitelig, fargeuavhengig måling
Sensor og monteringsflens med EHEDG-sertifisering
Enkel montering uten bruk av verktøy
Rask og lettvinn rengjøring

UMB800 - designed for high requirements

Det er strenge regelverk for automatiseringsdeler som brukes under hygieniske forhold. Den unike utformingen på Ultralydgiveren UMB800s gjør at den dekker alle normale behov ved bruk innen næringsmiddel- og legemiddelindustrien

UMB800 applikasjonseksempler

Nå kan næringsmidler trygt gjenkjennes og pakkes med automatisk maskineri

Når næringsmidler pakkes av automatisk maskineri, må hver pakke fylles med riktig mengde før det termoformede plastlokket forsegles. Ultralydgiveren UMB800 gjenkjenner varen uansett farge, overflate og fuktighetsnivå. Takket være den store rekkevidden og de pålitelige bryterne, kan det pakkes i beholdere med ulike fyllenivåer, og alle kan verifiseres. Sensorens hygieniske design hjelper til med å unngå risiko for kontaminering av næringsmidlene.

Ultralydgiver UMB800 gjenkjenner næringsmidler

Trygg prosessering ved forsyning av tabletter, kapsler og pulvere

Før de pakkes inn i blisterpakninger eller helles på bokser, blir frittflytende farmasøytiske produkter midlertidig lagret i beholdere på maskinen for å sikre konstant flyt i pakkeprosessen. Å kunne registrere min. fyllemengde er like viktig som å forhindre at en beholder overfylles i forsyningsområdet. UMB800 kan kjenne igjen og måle fyllenivåer og grenseverdier i disse midlertidige lagrene.

Ultralydgiver til bruk i legemiddelindustrien

Vil du se flere brukseksempler for ultralydgivere? Last ned vår teknologiguide

Last ned teknologiguiden for ultralydgivere nå

Pepperl+Fuchs introduserer Teknologiguiden for ultralydgivere. Last ned multimediafilen gratis. Teknologiguiden bygger på over 30 års erfaring med ultralydgiverteknologi og er nyttig for nybegynnere så vel som eksperter. I tillegg inneholder teknologiguiden animasjoner som er innebygget i dokumentet. Last den ned gratis nå og få råd og innsikt til feltarbeidet ditt.

Overvåker beleggprosesser

Før metalldeler kan få et belegg eller males, må eventuelle rester av olje eller fett fjernes fra overflaten. Dette utføres i et syrebad. Her overvåker to ultralydgivere metalldelene før og etter de blir dyppet i tanken. Hvis en del blir gjenglemt i syrebadet, kan prosessen stoppes umiddelbart. Fyllenivået på tanken kan trygt kontrolleres ved hjelp av en ultralydgiver. Hvis fyllenivået når minimumsmengden, kan UMB800 igangsette automatisk påfyll av syren via et signal. Når tanken når maks. fyllenivå, slår ultralydgiveren av syretilførselen.

Ultralydgiver UMB800 ved kjemisk bruk

Se UMB800 i aksjon

Kontakt oss