Enhancing project performance.
Speeding up commissioning.
Simplifying operation.

HiC2441-universalbarriere – en universalløsning for alle signaltyper

En milepæl innen interface-teknologi

HiC2441-universalbarrieren fra Pepperl+Fuchs setter nye ytelsesstandarder for prosjekter med store mengder prosessutstyr. Som verdens første isolerte barriere kan den uavhengig gjenkjenne I/O-krav og tilpasses automatisk mer eller mindre alle typer inngangssignaler og DCS-/ESD-systemer. På grunn av denne unike funksjonaliteten blir HiC2441 sett på som milepæl innenfor området interface-teknologi. Utforsk fordelene som denne innovative teknologien gir.

Høydepunkter

 Justeres automatisk til signaltypen – konfigurasjon er ikke nødvendig
Rask, enkel og sikker idriftssettelse
Reduserer kostnader knyttet til planlegging, teknisk arbeid og konfigurasjon
Enkel, vertøyfri montering og reduksjon av vedlikehold

Fordeler

Flerfunksjonell bruk

Flerfunksjonell bruk

Med den flerfunksjonelle barrieren har du alltid den riktige enheten for hånden, uavhengig av signaltypen. Dette fjerner tidkrevende modulvalg og reduserer også vedlikehold.
Enkel og rask idriftssettelse

Enkel og rask idriftssettelse

Universalbarrieren gir sikker og enkel implementering uten ekstra maskinvare- eller programvareinnstillinger. Derfor er ikke feil knyttet til konfigurasjon mulig.
Redusert kablingstid

Redusert kablingstid

Med HiC2441-universalbarrieren kan tilkoblingsbrettet forhåndskobles uten å måtte ta hensyn til signaltypen. Dette betyr at du slipper å fokusere på plass, kostnader og kablingstid for krysskoblingskabinetter.
Mindre plass kreves for reservedeler

Mindre plass kreves for reservedeler

Med HiC2441-universalbarrieren krever reservedeler mye mindre plass ettersom en modul kan oppbevares universelt, uavhengig av signaltypen.

Fleksibilitet på et nytt nivå

Universalbarriere

Med Pepperl+Fuchs’ HiC2441-universalbarriere er vurdering av forskjellige signalkrav og begrensninger som en følge av dette, en saga blott. Dette gjør det mulig å standardisere kontrollskap og gir betydelig mindre tidsbruk for planlegging, teknisk arbeid, parameterisering og vedlikehold. Ekstern tilgang gjør at endringer i parameterisering som tidligere krevde flere dager, nå kan gjøres i løpet av få minutter via DCS-universalinngangskortet. Dette gjør at selv ad hoc-endringer i kravene til et prosessautomasjon kan gjennomføres.

Universalbarrieren er del av det velprøvde H-systemet fra Pepperl+Fuchs. Ledende kontrollsystemprodusenter kan nå nyte fordelene av forhåndskoblede tilkoblingsbrett med spesifikke systemkontakter, uavhengig av signaltypen.

Animasjon – HiC2441-universalbarriere

I denne videoen lærer du mer om funksjonene til HiC2441 og hvordan universalbarrieren sørger for høy tilgjengelighet på anlegget.

Kontakt oss

Har du spørsmål om HiC2441-universalbarrieren? Vil du ha mer informasjon? Vi hjelper mer enn gjerne til! Fyll ut kontaktskjemaet for å sende oss en melding.