Serviceline Industrial Sensors
Serviceline Explosion Protection

COVID-19

2020-03-18

Fortfarande tillgänglig för dig

Pepperl+Fuchs News on COVID-19

Pandemin orsakad av COVID-19 har lett till allvarliga begränsningar världen över — både i privata och offentliga miljöer. För Pepperl+Fuchs är hälsan hos kunder, leverantörer och anställda alltid högsta prioritet. Vi jobbar hårt för att hjälpa till att bromsa pandemin och dess spridning. Av denna anledning övervakar vi noggrant situationen för vart och ett av våra dotterbolag och genomför omedelbart alla rekommendationer från de ansvariga myndigheterna.

Vi har nära kontakt med våra viktiga leverantörer och analyserar hela tiden vår globala leveranskedja. Genom att vara snabb och proaktiv har vi lyckats säkerställa vårt lager och hittills begränsat antalet leveransförseningar till ett minimum. Mot bakgrund av den nuvarande situationen måste vi dock anta att vi kommer att möta ytterligare utmaningar när det gäller att upprätthålla vårt sortiment av produkter och tjänster. Var försäkrad vi gör vårt bästa för att minimera de negativa effekterna.

Så långt det är möjligt arbetar våra kollegor redan hemifrån. Vi har säkerställt att de är tillgängliga för dig via e-post, telefon och konferenssamtal att kunna ge support. För närvarande tar vi dock inte emot några besökare i våra lokaler. Vi kan besöka dig on-site om behov finns men då under restriktioner och enligt överenskommelse.

Har du frågor? Vänligen kontakta oss.


e-news

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få regelbundet nyheter och intressant information kring automationsvärlden.

Prenumerera
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Discover our online magazine! Exciting success stories, application reports, interviews, and regional news are awaiting you.