Serviceline Industrial Sensors
Serviceline Explosion Protection

COVID-19 Uppdatering

2020-04-20

Fortfarande tillgänglig för dig

Pepperl+Fuchs är fortfarande tillgänglig för dig ...

COVID-19-pandemin fortsätter att dominera vår vardag, både privat och officiellt. För Pepperl+Fuchs är hälsan hos kunder, leverantörer och anställda alltid högsta prioritet. Under de senaste veckorna har vi vidtagit flera åtgärder för att hjälpa till att bromsa pandemin och dess spridning. Lyckligtvis har vår leveranskedja och leveransförmåga inte påverkats av den rådande situationen. Hittills har vi kunnat upprätthålla stabiliteten i alla våra produktionsanläggningar och distributionscenter för att möta dina beställningar, önskemål och krav.

Vi arbetar i nära kontakt med våra viktiga leverantörer för att säkerställa att vi som systemleverantör fortfarande kommer att finnas där för dig med vårt sortiment av produkter och tjänster. Samtidigt som vi noga övervakar och analyserar den globala situationen och utvecklingen på alla vår plaster. Genom att vara snabb och proaktiv har vi lyckats säkerställa vårt lager och hittills begränsat antalet leveransförseningar till ett minimum. Vi kommer att fortsätta att göra vårt bästa under de närmaste veckorna för att minimera eventuella negativa effekter på utbudet. Skulle förändringar, leveransförseningar, eller andra flaskhalsar bli uppenbara på grund av den rådande situationen kommer vi naturligtvis ge dig statusuppdateringar.

De som kan fortsätter att arbeta hemifrån. Vi är fortfarande tillgängliga för dig via e-post, telefon och konferenssamtal. Våra kollegor inom produktion och logistik arbetar naturligtvis enligt de allmänt tillämpliga riktlinjerna och rekommendationerna.

För närvarande tar vi dock inte emot några besökare i våra lokaler. Vi kan besöka dig on-site om behov finns men då under restriktioner och enligt överenskommelse.

Har du frågor? Vänligen kontakta oss

Håll dig frisk och #stannahemma!


e-news

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få regelbundet nyheter och intressant information kring automationsvärlden.

Prenumerera
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Discover our online magazine! Exciting success stories, application reports, interviews, and regional news are awaiting you.