Serviceline Industrial Sensors
Serviceline Explosion Protection

Tab-Ex® Pro—Världens första 10-tums Android surfplatta för zon 2/22 och Div. 2

2020-08-24

Tab-Ex® Pro Android surfplatta
Tab-Ex® Pro Android surfplatta

För applikationer som kräver snabb och enkel datainsamling används surfplattelösningar alltmer. Fördelarna är uppenbara: enheterna är lätta och intuitiva att använda och det är möjligt för användare att mata in data, ta bilder samt att de har tillgång till viktiga dokument när de är på språng.

För att komplettera surfplattans portfölj har vårt dotterbolag ecom, i samarbete med Samsung, lanserat Tab-Ex® Pro—världens första första Android surfplatt med en 10-tums skärm för applikationer i zon 2/22 and Div. 2. Den tunna robusta surfplattan väger bara 900 gram och visar sig vara den perfekta följeslagaren för mobila anställda i fältet och för implementering av  IIoT applikationer. Anslut en skärm och ett tangentbord till Tab-Ex® Pro så kan den till och med fungera som en stationär dator om så önskas. Du får då ett kostnadseffektivt alternativ till en vanlig stationär PC som erbjuder det bästa från två världar.


Mobil och stationär dator på en enhet

Tab-Ex® Pro är baserad på Samsung Galaxy Tab Active Pro och är också utrustad med en Google ARCore fför implementering av augmented reality applications, en ansiktsigenkänningsfunktion samt en kraftfull processor (Qualcomm SDM670 Octa-Core 64 bit 2.0 GHz, 1.7 GHz). Dessutom säkerställer Samsung KNOX security platform och det senaste Android-operativsystemet den högsta nivån av data- och enhetssäkerhet.

Den stora 10-tums multi-touch skärmen har utmärkt läsbarhet, även i direkt ljus, och kan manövreras enkelt med en S-penna eller när man bär handskar. Detta gör Tab-Ex® Pro perfekt för krävande applikationer, för åtkomst till webbaserat innehåll som konstruktionsritningar och för användning av appar som kräver större skärm. Om det behövs kan surfplattan anslutas till en stor skärm och ett tangentbord med hjälp av Samsung DeX (funktion för skrivbordsupplevelse), vilket ger användarna en upplevelse av en komplett stationär PC.

Ett kraftfullt, utbytbart 7400-mAh batteri med pogo pin-laddning på upp till 15 timmar möjliggör tillförlitlig användning av Tab-Ex® Pro i fält. Extern utrustning som olika headset, fjärrhögtalarmikrofoner och möjligheten att para ihop enheten med ecom Smart-Ex Watch 01 smartwatch utökar surfplattans funktionsområde. The Tab-Ex® Pro levereras med programmerbara (nöd) knappar och den finns också utan kamera på begäran.


Enkel mobiladministration


Highlights Tab-Ex® Pro

  • Världens första Android surfplatta med 10-tums skärm för användning i zon 2/22 and Div. 2 (D2 versionen tillgänglig från september 2020; DZ2 versionen tillgänglig från oktober 2020)
  • Robust surfplatta i ett tunt och lätt hölje på 900 gram
  • 10-tums multi-touch skärm för krävande applikationer som kräver en stor skärm
  • Kan användas som mobil surfplatta eller stationär dator
  • Google ARCore möjliggör implementering av augmented reality applikationer
  • Programmerbara (nöd)knappar förbättrar skyddet för ensamarbetare

e-news

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få regelbundet nyheter och intressant information kring automationsvärlden.

Prenumerera
amplify–The Pepperl+Fuchs Magazine

Discover our online magazine! Exciting success stories, application reports, interviews, and regional news are awaiting you.

Tab-Ex® 02 Marketing Landingpage

The Tab-Ex® 02 8-inch tablet and the Tab-Ex® Pro 10-inch tablet come with innovative features like augmented reality that make Industry 4.0 / IIoT applications easy to implement.