SC-systemet

Tillförlitlighet i sin mest effektiva form.

Med den nya SC-system-serien med galvanisk skydd har vi överfört vår mångåriga erfarenhet inom Ex-områden till lösningar i säker zon. SC-systemet är optimalt anpassad till dina individuella behov - och ger mest valuta för pengarna.

Funktioner på signalomvandlarna

Kompakt design

Kompakt design

Med en bredd på 6 mm och en höjd av 97 mm är modulerna så pass kompakta att de kräver väldigt lite utrymme. De kan enkelt monteras mellan tätt liggande kabelkanaler och tar lite plats i apparatskåpet.
Utökat temperaturområde

Utökat temperaturområde

SC-systemets signalomvandlare är utrustade med toppmodern kretsdesign med mycket låga effektförluster. De ger maximal flexibilitet tack vare sitt utökade temperaturintervall -25° C till +70 °C!
Störningsfri signalöverföring

Störningsfri signalöverföring

Tack vare den galvaniska isolationen av hög kvalite förebygger signalomvandlare i SC-systemet fel i signalöverföringen mellan fält- och styrsystemnivån. Detta säkerställer en tillförlitlig kommunikationsprocess i din anläggning!
Skyddar personal och utrustning

Skyddar personal och utrustning

Baserat på höga drifts- och provspänningar på 300 V and 3.0 KV, skyddar signalomvandlarna både personal och utrustning från skador orsakde av farliga överspänningar. Få maximal säkerhet!

360° - Explore the SC-System

Upptäck fördelarna

De nya signalomvandlarna i SC-systemet har utvecklats i nära samarbete med våra kunder och passar perfekt med befintliga arbetsflöden. Den användarvänliga och kompakta designen gör den till en praktisk och ekonomisk lösning, som erbjuder:

  • en extrem hög packningstäthet på grund av deras låga värmeutveckling
  • ett långsiktigt investeringsskydd
  • och mycket mer

Pålitlig, effektiv och kompakt. Övertyga dig själv

Upptäck fördelarna

Vad är en signalomvandlare?

Signalomvandlare säkerställa en smidig kommunikation mellan fältenheten och styrenheten med hjälp av galvanisk isolation. De skyddar personal och utrustning från farliga överspänningar.

De mäter, förstärker och övervakar signaler i mät- och styrkretsar och konvertera fältsignaler till standardsignaler.

Pepperl+Fuchs signalomvandlare står för hög signalkvalite och ett brett spektrum av applikationer. Även i din anläggning!

Vad är en signalomvandlare?

Praktisk strömförsörjning och felrapportering – Strömförsörjning via Power Bus

Power bus är integrerad i DIN-skenan. Den leder strömmen till gränssnittsmodulerna via matningsmoduler och kollektiva felmeddelande.

Som ett alternativ till strömförsörjning via terminaler i större applikationer, gör power bus det möjligt att strömförsörja direkt via skenan – utan någon extra kabeldragning.

Dra nytta av snabb och enkel installation och minskad kabeldragning!

SC-Systemet Signalomvandlare, Power Bus, interface technology

Kontakta oss för mer information

SC-systemet kombinerar kraftfulla funktionerna i jämförbara enheter i en enda produktfamilj. Pepperl+Fuchs signalomvandlare ger avbrottsfri kommunikation mellan fält och styrsystemsnivå och skyddar personal och utrustning från farliga överspänningar.

Få fullt stöd - från enskilda moduler till en systemlösning i stora system från Pepperl+Fuchs.