Securing a competitive edge.
Shaping the future.
Exploring mobility.

Surfplattor för industriella områden och ex-områden

Mobilitet bortom företagets gränser

”Utforska mobilitet” – som pionjär inom mobilitet för digitala tillämpningar är detta det som Pepperl+Fuchs varumärke ecom står för.
Det som började som den första serien surfplattor för användning i ex-områden har nu blivit mer framtidsorienterad. Förutom beprövade funktioner levereras Tab-Ex® 02 också med innovativa funktioner som AR (förstärkt verklighet) som gör Industry 4.0/IIoT-tillämpningar enkla att implementera.

Pepperl+Fuchs omfattande produktportfölj med industriella sensors och Ex-utrustning samt ecoms expertis inom mobila enheter kombinerar sofistikerade lösningar för Mobile Workers. Dessa synergier öppnar upp helt nya och innovativa tillämpningar samt harmoniserade övergripande lösningar som ger kunderna en väsentlig konkurrensmässig fördel när det kommer till Industry 4.0.

Fördelar

Explosionsskyddad surfplatta baserad på den senaste Samsung Galaxy-surfplattan Active2
Innovativ teknik för befintliga och framtida IIoT-tillämpningar
Ökad processeffektivitet och transparens tack vare digitaliserade tillämpningar med mobila lösningar
Tillgängligt med operativsystemen Android 8 och Android 9
Robust version för tuffa miljöer och egensäkra modeller tillgängliga för global användning i zon 2/div. 2 (ATEX, IECEx, CSA/NEC), samt i zon 1/div. 1

Fördelar

ikon för surfplatta

Utforska mobilitet

Förutom de beprövade produktfunktionerna levereras Tab-Ex® 02 med en mängd innovativa funktioner, vilket gör de digitala tillämpningarna mobila bortom företagets gränser. Detta ligger till grund för mängder av Industry 4.0-program.
säkerhetsikon

Säkerheten främst

Oavsett om det är en version för tuffa industriella miljöer eller en Ex-version för användning i zon 2/division 2 eller zon 1/division 1 så imponerar Tab-Ex® 02 alltid med maximal prestanda och kompromisslös säkerhet i riskområdet.
Internetikon

IIoT-klar

Kombinationen av kraftfull programvara och anslutning till system på högre nivå är den perfekta lösningen för komplexa program – banar väg för IIoT-tillämpning.
användarikon

Mobile Worker Concept

Med Tab-Ex® 02 förenklas "Mobile Workers" dagliga aktiviteter genom att data, digitala bilder, videoklipp och direktuppspelning av video alltid är tillgängligt.
Mobila lösningar förbättrar effektiviteten under drift
Integreringen av program med AR (förstärkt verklighet) och anslutningar för informationssystem på högre nivå kombinerar data i virtuella och verkliga processer och gör systemet transparent. Detta ger inte bara information om enhetens status och processdata, utan kan också identifiera lämplig systemutrustning och förhindra funktionsstörningar. Processerna har blivit säkrare, mer användarvänliga och mer effektiva – både när det gäller navigering i fabriken eller för underhållning.
Underhåll i linje med Industry 4.0
Processer och relaterad information är inte längre synliga utan överlagras direkt på skärmen – utan någon som helst navigering. Detta möjliggör underhåll i realtid. Användare kan komma åt underhållscykler och motsvarande dokumentation på plats. Förebyggande underhåll är också ett alternativ, eftersom avvikelser i de uppmätta värdena identifieras automatiskt.
Framgångsrikt underhåll minimerar driftstopp
Systemavstängning och uppstartsprocedurer omfattar känsliga och tidskänsliga processer med ett flertal koordinerade händelser. Tab-Ex® 02 erbjuder stöd för AR-baserade program: felfri avstängning och uppstart kan genomföras snabbt och effektivt med standardiserade hjälpfunktioner.
Lokalisering och spårning av produktionsflöden i realtid
Med ökad komplexitet är hanteringen av produktionsflödena av allt större vikt, särskilt för företag med ett flertal produktions- och försäljningsställen. I kombination med rätt program kan organisationer dra nytta av ökad effektivitet och produktivitet.

Tab-Ex® 02 - Lösningen för mobila arbetare

Nya surfplattan Tab-Ex® 02 för ATEX zon 1 från ecom, ett varumärke från Pepperl+Fuchs, har ett brett utbud av appar, som arbetsorderhantering, förebyggande underhåll och AR (förstärkt verklighet) i riskområden och i tuffa miljöer. Tab-Ex 02 bidrar med säkrare och högre effektivitet tillsammans med befintliga och framtida kommunikationskrav för Industry 4.0 samt Sakernas internet inom industri, även för mobila tillämpningar och riskområden.

Förbättrad processkraft, ökad säkerhet, optimerad bildkvalitet och enklare drift: nya Tab-Ex® 02-serien har en rad funktioner som utökad mobilitet för befintliga och framtida tillämpningar. Modeller för tuffa miljöer samt för zon 2/div. 2, samt nu även tillgängligt för zon 1/div. 1.

 

En sammanlänkad lösning baserad på nätverkskopplade Mobile Worker är avgörande för framgångsrik digitalisering av tillämpningar med hjälp av mobila enheter. ecom erbjuder fullständiga lösningar, inklusive partners för programvarulösningar, -installation och SLA:er (Service Level Agreements), samt ett utökat appbibliotek för att säkerställa att implementering av sådana koncept blir så enkla, pålitliga och säkra som möjligt.

360° - Upptäck Tab-Ex® 02 för zon 1/div. 1 och zon 2/div. 2

ecom

Experter på mobil databehandling och kommunikation

Med ecom har Pepperl+Fuchs fått en mycket specialiserad teammedlem som varit etablerad i den industriella marknaden under årtionden – som global marknadsledande för mobil industriell utrustning i ex-områden. Lösningar för mobil säkerhet och kommunikation säkerställer att kundens tillämpningsområden kan digitaliseras snabbt och enkelt. Detta öppnar upp för helt nya möjligheter och förstärker säkerhet, effektivitet och transparens. Detta är också en utmärkt grund för Industry 4.0/IIoT-tillämpning.

ecom från Pepperl+Fuchs

Synergier för unika lösningar i explosionsskydd

Namnet Pepperl+Fuchs har varit synonymt med högkvalitativa produkter, tjänster och lösningar för processystem i riskområden och industriella tillämpningari över 70 år. Som en väletablerad partner i processindustrin införlivar det övergripande varumärket Pepperl+Fuchs ett brett utbud av industriella sensorer och Ex-utrustning som kompletterar ecoms mobila lösningar på infrastrukturnivå. Dessa synergier öppnar upp helt nya och innovativa tillämpningar samt harmoniserade övergripande lösningar som ger kunderna en väsentlig konkurrensmässig fördel när det kommer till Industry 4.0.

Kontakta

Har du frågor om Tab-Ex® 02? Vill du få mer information? Vi hjälper dig! Fyll i kontaktformuläret och skicka ett meddelande till oss.

x

Save the Date!
Pepperl+Fuchs' Online Summit takes place from July 20 to 24, 2020.


 
Tell me more!