VisuNet Control Center

Hantera programvara för tunna VisuNet-klienter

Centraliserad hantering av VisuNet Remote Monitor och tunna klienter

Mer effektivitet

Ökad effektivitet

Med VisuNet Control Center kan användarna effektivt hantera tunna klienter från en central punkt utan att behöva gå in i farliga områden eller renrum. 
Förenklat underhåll

Förenklat underhåll

Med Control Center kan administratörer fjärrunderhålla Pepperl+Fuchs tunna klienter, installera uppdateringar av firmware och använda fjärrkommandon som omstart eller avstängning.
Fjärrsupport

Fjärrsupport

I händelse av felfunktion kan administratörer enkelt ansluta via sessionsskuggning för att ge fjärrsupport.
Anpassad till firmware

Optimerad för firmware

VisuNet Control Center samarbetar med VisuNet RM Shell och är optimerat för Pepperl+Fuchs firmware.
VisuNet Control Center för topologi

Ytterligare programvara för VisuNet RM Shell

VisuNet Control Center är ett tilläggsverktyg för användare av VisuNet RM Shell. Med den kan administratörer effektivt hantera alla HMI-system med VisuNet RM Shell från en central plats. Du behöver inte gå in i riskområden eller renrum för att installera och underhålla en remote​monitor eller en tunn klient, vilket sparar tid och pengar.

Användare av VisuNet Control Center kan ansluta till vilken remote​monitor som helst med RM Shell 4 eller 5, övervaka enhetens status och skärminnehåll, samt dessutom fjärrstyra. Om en operatör behöver hjälp kan administratörerna med hjälp av funktionen sessionsskuggning ansluta till berörda remote monitors​och ge hjälp och support från sina arbetsstationer. Den här centrala administrationspunkten förenklar supporten, sparar på resurser och ökar tillgången till tunna klienter.

Driftsättningseffektivitet

Tidigare var administratörerna tvungna att hantera och underhålla remote monitors lokalt. Men med den innovativa programvaran VisuNet Control Center och VisuNet RM Shell kan de fjärrkonfigurera enhetersamtidigt. Det sparar mycket tid och värdefulla resurser.

Det finns flera guider som gör det enkelt att hantera tunna klienter med VisuNet Control Center. Med hjälp av guiden för kloningsverktyget kan användare till exempel snabbt och enkelt överföra konfigurationen från en enhet till andra utan att behöva gå in i området eller ansluta till varje enhet. Användarna kan också spara tid genom att installera uppdateringar av firmware på flera tunna klienter samtidigt. Om flera enheter måste stängas av eller startas om samtidigt kan det göras snabbt och enkelt med guiderna för avstängning och omstart. 

Driftsättningseffektivitet

Med hjälp av guiden för kloningsverktyget kan du snabbt och enkelt överföra inställningar från en tunn klient till flera enheter utan att behöva gå in i området eller ansluta till varje enhet. Videon visar hur du använder guiden och effektiviserar hanteringen av tunna klienter. 

VisuNet Control Center har en uppdateringsguide för firmware som gör att det går att uppdatera firmware på flera tunna klienter samtidigt. I videon finns stegvisa instruktioner för hur du använder guiden.

Med VisuNet Control Center och programvaran för tunna klienter, VisuNet RM Shell 5, kan användarna upprätta en sessionsskuggande anslutning baserat på sina egna certifikat. Videon visar hur du implementerar ditt certifikat med bara några få steg.

Dra nytta av vår uppdateringstjänst!

Som användare av Pepperl+Fuchs firmware VisuNet Control Center eller RM Shell 5 kan du dra nytta av vår e-posttjänst. Vi informerar dig så snart en ny programvaruuppdatering är tillgänglig!

Vi skiljer mellan funktions- och säkerhetsuppdateringar. Vi rekommenderar att du genast installerar säkerhetsuppdateringar så att säkerhetsluckorna stängs snabbt. Funktionsuppdateringar förbättrar eller utökar befintliga funktioner och kan installeras efter behov.

Egenskaper i VisuNet Control Center

Effektiv, centraliserad fjärrkonfiguration
Enkelt och förenklat underhåll
Övervakning och fjärrsupport
Kompletterar VisuNet RM Shell-firmware

Kontakta

Vill du fråga något om VisuNet Control Center eller vill du få mer information? Vi hjälper dig! Fyll i kontaktformuläret och skicka oss ett meddelande.