Digitalisera riskområden.
Möjliggöra anslutning.
Förbättra mobilitet.

Digitala produkter och tjänster

Enkel konfiguration och intuitiv hantering av mobila enheter

Onlineportalen med digitala produkter och tjänster från Pepperl+Fuchs varumärke ecom kombinerar automatiserad uppdatering med hantering av mobila enheter och en övervakningsfunktion i realtid på en plattform. På kundens begäran kan plattformen fungera som ett fullfjädrat system för hantering av mobila enheter som möjliggör fjärrhantering och samtidig hantering av enheter på en global skala. Mobila enheter levereras med förkonfigurationer enligt individuella kundkrav och är redo att användas omedelbart efter leverans. Du kan utföra uppdateringar via onlineplattformen varje gång och under drift, utan att behöva involvera lokala IT-avdelningar eller skicka enheterna till huvudkontoret. Du kan när som helst analysera historiska data och realtidsdata. Den här analysfunktionen ger företag en omfattande inblick i processer och avslöjar snabbt felaktiga eller säkerhetskritiska procedurer eller interaktioner. 

Du får en komplett ready-to-use service som garanterar stabil kvalitet och säkerhet för alla enheter i företaget. Det sparar inte bara tid, utan även värdefulla resurser!

översikt över digitala produkter och tjänster

Ta reda på mer om vår ready-to-use service

Smarttelefoner, surfplattor och digitala arbetsflöden har blivit en del av moderna arbetsmiljöer. Titta på videon och ta reda på mer om vår ready-to-use service som hjälper dig med allt från den individuella konfigurationen av dina enheter till diagnostik och att säkerställa stabil hög kvalitet och säkerhet.

I vår video presenterar den tekniska säljspecialisten Christopher Limbrunner onlineplattformen för digitala produkter och tjänster som kan användas som ett fullfjädrat företagssystem för mobilitetshantering. Dessutom kan användare välja mellan olika applikationer, till exempel appar för streckkodsskanning eller grundläggande skydd för ensamarbetare, som underlättar det dagliga arbetet.

Insikter från experter på mobila enheter och tjänster

Titta på presentationen och lär dig mer om viktiga tillämpningar för egensäkra mobila enheter och hur digitala tjänster bidrar till att förbättra enhetens datakvalitet, transparens och säkerhet.

Som global marknadsledare inom egensäkra mobila enheter hjälper vi våra kunder med allt från konfiguration och hantering till utvärdering av enhetsdata (i realtid). Ta del av våra lösningar för mobila användare och lär dig hur du förbättrar datakvalitet, produktivitet och personalsäkerhet!

Användningen av (robusta) smarttelefoner, surfplattor och den omgivande infrastrukturen i våra privata och professionella sfärer ger oss ökad effektivitet, informationstillgänglighet och förbättrad säkerhet. I den här paneldiskussionen delar Marco Kuhn, Roolf Wessels och Jörg Hartleb från ecom instruments GmbH med sig av kunskap och erfarenhet om mobila enheter och tjänster.

Överblick över fördelarna

skrivbordsikon

Central plattform

Vi hjälper dig från början – från konfiguration till felsökning: Du får individuellt förkonfigurerade enheter som är redo att användas omedelbart efter leverans. Idrifttagning, hantering och analys av mobila enheter utförs enkelt från en central plattform. Alla programvaruuppdateringar kan rullas ut över hela världen samtidigt.
tabellikon

Förbättrad kvalitet

Med den nya plattformen kan alla enheter konfigureras och hanteras, vilket förhindrar manuella processer där fel kan uppstå. Möjligheten att när som helst kunna utvärdera realtidsdata och historiska data säkerställer konsekvent hög datakvalitet samt tillförlitlig och optimal funktion hos mobila enheter.
diagramikon

Diagnostik i realtid

Om det behövs kan du samla in driftdata i realtid och felloggar från mobila enheter för att övervaka enheternas status när som helst, var som helst. Det bidrar till att snabbt upptäcka fel och åtgärda dem i ett tidigt skede.
säkerhetsikon

Hög säkerhetsstandard

Säkerhetskritiska processer som kritiska programvaruhändelser kan analyseras och spåras via plattformen, till exempel för att hitta tidiga samband mellan programvarufel, geografiska data och Wi-Fi-täckning. Värdtjänsten för molnservrarna i Tyskland uppfyller de högsta standarderna för dataskydd, så du kan dra nytta av hög tillgänglighet och säkerhet för dina data!

Uppdatering och registrering

Om så önskas kan mobila enheter lämna fabriken med individuella standardinställningar, till exempel anpassade säkerhetsinställningar, programvara och en Wi-Fi-anslutning som redan har konfigurerats. Den här uppdateringstjänsten gör att enheter kan driftsättas var som helst i världen omedelbart efter leverans. När du köper ett stort antal nya enheter kan företag spara tid på svårhanterliga manuella konfigurationer där fel ofta kan uppstå.

Det garanterar en enhetlig (säker) standard och hög kvalitet för alla enheter från det att de levereras. Inställningarna för en mobil enhet kan vara en standard som enkelt kan överföras till andra enheter och kopieras vid återställning eller reparation.

uppdatering och registrering

Konfiguration och hantering

konfiguration och hantering

Mobile Device Management

MDM-lösningen (Mobile Device Management) är kärnan i plattformen och möjliggör konfiguration av avancerade inställningar samt onlinehantering av enheter och individuella användarprofiler. Små och medelstora företag kan använda verktyget som en direktlösning för hantering av sina mobila enheter, medan MDM-programvaran för stora företag förenklar hanteringen av företagsägda enheter för tredjepartsföretag. Nödvändiga appar, Wi-Fi, e-post och VPN-inställningar för hela enhetspoolen kan definieras på distans. Den kan visa enhetens status och har en platsspårningsfunktion som tillval. Dessutom finns möjligheten att låsa eller helt återställa enheter efter behov.

Mobile Application Management
Mobile Content Management
Mobile Identity Management
Mobile Application Management

Mobile Application Management

Med det här funktionsområdet kan du driftsätta, hantera och skydda appar på enheter: Appdistribution kan ske i form av direkta push-notiser till den mobila enheten eller publicering i företagets egen appbutik.

Analys och diagnostik

analys och diagnostik

Verktyg som är särskilt utvecklade för analys och diagnos tillhandahåller kontinuerlig information om enhetens status. Om problem uppstår kan supportteamet få de diagnostiska data som fastställts, så att de kan identifiera och åtgärda problem omedelbart. De två verktygen eDIAGNOSTICS och eANALYTICS (från december 2020) är tillgängliga för det här ändamålet.

Kontakta

Har du frågor om våra digitala produkter och tjänster eller vill du få mer information? Vi hjälper dig! Fyll i kontaktformuläret och skicka oss ett meddelande.