Digitalizing hazardous areas.
Enabling connectivity.
Enhancing mobility.


Egensäker mobiltelefon för zon 1/21 och division 1 – Ex-Handy 10

Upptäck nya möjligheter

Den nya Ex-handy 10 från Pepperl+Fuchs varumärke ecom är nästa generations funktionstelefon för en mängd olika användningsområden. Den högpresteraden robusta lösningen är gjord för tuffa industrimiljöer och har omfattande certifieringar och flera frekvensband för användning i zon 1/21, 2/22 och division 1/2 riskområdenöver hela världen.


Mobiltelefonen Ex-Handy 10 med 4G/LTE är särskilt anpassad efter användare som är ute efter en sofistikerad mobiltelefon med ett kraftfullt batteri och stöd för både knappsats och pekskärm. Nya Ex-Handy 10 banar vägen för framtida IIoT-tillämpningar med kommunikation och PTT (Push-to-Talk) till skydd för ensam personal.

Funktioner

Extremt tåligt damm- och vattentätt hölje med IP68- och MIL-STD-810G-klassning
Högupplöst skärm tillverkad av reptåligt Gorilla®-glas
Globala godkännanden för zon 1/21 och division 1 och zon 2/22 och division 2
Marknadens kraftfullaste batteri (4 400 mAh)
Framtagen för användning i omgivningstemperaturer från -20 °C till +60 °C.
2 GB RAM och 16 GB ROM. Kan utökas till 128 GB med SD-kort

Fördelar

Framtidssäker kommunikation

Den nya generationens mobiltelefon har operativsystemet Android 8.1, den perfekta pionjären för innovativa Industri 4.0-tillämpningar inom ex-områden. Ex-Handy 10 är en egensäker telefon med 4G/LTE och har stöd för PTT-program via 4G-, privata LTE- och Wi-Fi-nätverk och garanterar optimal nätverkstäckning med låg nätverkslatens och utmärkta dataöverföringshastigheter.

Praktisk design

Ex-Handy 10 är tålig, enkel att använda och lämpar sig för 4G-kommunikation i tuffa miljöer och kan styras med knappar eller via pekskärm. Enheten är tillverkad för användning i omgivningstemperaturer från -20 °C till +60 °C och levereras med ett IP68-klassat damm- och vattentätt hölje och har en högupplöst, reptålig skärm i Gorilla®-glas. 

Anpassningsbar lösning

Pepperl+Fuchs varumärke ecom erbjuder totallösningar som säkerställer att Ex-Handy 10 kan anpassas efter enskilda kunders särskilda behov. Oavsett om du behöver anpassad programvara, verktyg för hantering av mobila enheter eller skydd för ensam personal kan vi erbjuda den perfekta lösningen för en mängd olika tillämpningar. 

Högpresterande teknik

Tack vare att den är godkänd enligt globala föreskrifter och godkänd för riskområden för zon 2/division 2 och zon 1/division 1 uppfyller Ex-Handy 10 de tuffaste kraven inom industriella tillämpningar. Ett avancerat uppladdningsbart batteri och energihantering ger lång drifttid.

Upptäck fördelarna med Ex-Handy 10

Den nya zon 1/division 1-certifierade mobiltelefonen Ex-Handy 10 från Pepperl+Fuchs märke ecom är utformad för ex-områden och tuffa industrimiljöer. Ex-Handy 10 uppfyller på ett säkert och effektivt sätt aktuella och framtida kommunikationskrav för Industri 4.0 och för Industrial Internet of Things.

Den nya generationens mobiltelefon är helt och hållet utvecklad internt och baseras på sofistikerad teknik. De erbjuder användaren matchande tillbehör från en enda källa, inklusive den egensäkra fjärrhögtalarmikrofonen RSM-Ex 01. Oavsett var i världen du befinner dig finns det någon från Pepperl+Fuchs globala supportnätverk som kan svara på dina frågor.

360° vy – Upptäck Ex-handy 10 för zon 1/division 1

Digitala produkter och tjänsterFörutom digitala produkter och tjänster erbjuder Pepperl+Fuchs märke ecom en central plattform för projektledare, IT-specialister och användare. Tjänsterna omfattar allt från konsulttjänster för applikationsteknik, kundspecifik förkonfiguration och driftsättning av mobila enheter till Mobile Device Management-system så kallat MDM.

Med det här verktyget kan användare se produkternas programvara och konfigurationer samt administrera dem via fjärranslutning. Det gör det också möjligt för kunderna att snabbt reagera på de ändrade kraven för sina individuella tillämpningar genom att utföra nödvändiga justeringar. Det sparar tid, resurser och kostnader samtidigt som man säkerställer konstant drift och hög kvalitet för alla enheter.

Titta på videon och lär dig mer om den ready-to-use service som garanterar kvalitet och säkerhet för alla enheter.

Mobile Worker Concept

In addition to digital products and services, the Pepperl+Fuchs brand ecom provides a central platform for project managers, IT specialists, and users. Services range from application engineering consulting, customer-specific pre-configuration, and mobile device commissioning to mobile device management. With this tool, users can view their products’ software and configurations and manage them using a remote firmware solution. It also enables customers to react quickly to the changing requirements of their individual applications by carrying out necessary adjustments. This saves time, resources, and costs, while a constant process and a high quality of all devices is ensured.

Effektivitet överallt: Mobile Worker Concept

En mångsidig lösning baserad på den nätverksbaserade mobila användaren är nyckeln till framgångsrik digitalisering av tillämpningar med mobila enheter.

Den nya Ex-Handy 10 klarar allt från enkel kommunikation till krävande PTT-tillämpningar och är utformad för att ansluta medarbetare till kontrollrummet i realtid. Dessutom kan programspecifika automatiska skyddsfunktioner för enskilda medarbetare konfigureras och integreras i företagets egen IT-infrastruktur för att säkerställa säkerheten för medarbetarna på fältet.

Kontakta oss

Har du frågor om Ex-Handy 10 och dess tillbehör, eller vill du få mer information? Vi hjälper dig! Fyll bara i kontaktformuläret och skicka ett meddelande till oss och boka in en personlig konsultation med någon av våra experter.