SIL och PL: funktionssäkerhet från Pepperl+Fuchs

Här hittar du flera hundra produkter med SIL/PL-bedömning, kostnadsfria verktyg och broschyrer: funktionssäkerhetsnavet är utgångspunkten när du behöver implementera säkerhetsfunktioner.

Välj produkt

Säkerhetsprodukter från Pepperl+Fuchs

Det är enklare att genomföra en bedömning av ett säkerhetsrelevant system om det går att beräkna risken för fel hos relevanta komponenter. Pepperl+Fuchs erbjuder därför ett stort antal produkter med SIL/PL-bedömning.

På den här webbplatsen väljer du bland olika urvalskriterier, som SIL (Safety Integrity Level), prestanda, enhetsfunktion och typ av signal. Då går det snabbt att hitta den SIL/PL-utvärderade enhet du söker.

Den bredaste säkerhetsportföljen på marknaden
Kunskap är nyckeln
Certifierad kvalitet

NYHET! Det enda globala SIL 3-sortimentet för alla signaltyper

Strömmatande barriärer är tillagda i sortimentet med SIL 3-klassade barriärer

SIL 3-klassade barriärer

Med de nya strömmatande SIL 3-barriärerna har Pepperl+Fuchs fulländat sortimentet med SIL 3-certifierade isolerade barriärer. Egensäkra SIL 3-komponenter finns nu för alla signaltyper – digitala och analoga signaler till manöverdon och för mätsignaler från fält. Det finns moduler för montering på DIN-skena eller som isolerande komponenter för termineringskort.

NEW! Reliable Safeguarding in Accordance with Category 3 PL d

USi-safety Ultrasonic Sensor System

USi-safety Ultrasonic Sensor System

The USi-safety ultrasonic sensor system is breaking new ground for safety applications—whether in challenging, dusty environments or in outdoor areas. Machines and vehicles can be reliably protected using state-of-the-art ultrasonic technology and all of the advantages this brings.

Skriftligt material och verktyg

Hämta kompendiet om funktionssäkerhet!

Hämta kompendiet om funktionssäkerhet!

Du kan hämta vårt kompendium om, funktionssäkerhet. Där klargör vi begrepp och definitioner som är nödvändiga för att minska riskerna till en acceptabel nivå. I kompendiet beskriver vi specifika standarder och definitioner av faror och metoder för riskanalys.

Lär dig hur du kan implementera säkerhetsutrustning och ta en titt på vår praktiska fallstudie som visar ett förenklat exempel på ett system för överfyllningsskydd. Vi avslutar kompendiet med en ordlista och förkortningar som hjälper dig att hitta i säkerhetsterminologin när du behöver den.

Lär känna experterna

Intervju med experter inom funktionssäkerhet

Vår omfattande interna expertis är helt avgörande för vårt ledarskap inom funktionssäkerhetskomponenter. I den här intervjun i vår digitala kundtidning Amplify låter vi tre experter diskutera sitt dagliga arbete, de standarder som produkterna måste uppfylla i nuläget och metoder för att överföra kunskap. Det är Michael Kindermann, Head of Functional Safety, Hasan Sülük, Functional Safety Manager och Dr. Andreas Hildebrandt som ansvarar för utbildning och utskottsarbete.

Läs intervjun

Såväl talare som deltagare brukar uppskatta Pepperl+Fuchs årliga ”SIL-clinic”. Vi berättar om den tionde upplagan och vad som gör ”SIL-clinic” speciell. 

Kontakta