SIL och PL: funktionssäkerhet från Pepperl+Fuchs

Här hittar du flera hundra produkter med SIL/PL-bedömning, kostnadsfria verktyg och broschyrer: funktionssäkerhetsnavet är utgångspunkten när du behöver implementera säkerhetsfunktioner.

Funktionssäkerhet för dina användningsområden

Teknisk utrustning kan utgöra en säkerhetsrisk så stor att människor inte bör utsättas för utrustningen. I sådana fall måste riskerna minskas för att tillgodose behovet av säker drift.

Pepperl+Fuchs är marknadsledare inom elkomponenter för funktionssäkerhet. Vi hjälper dig uppfylla de standarder som krävs. Oavsett om du behöver en SIL 3-klassad gränssnittsmodul eller en PL e-klassad sensor finns det du behöver i vårt omfattande produktutbud. 

Vi tillhandahåller inte bara komponenter och lösningar: du får dessutom extra verktyg och kunskap om funktionssäkerhet. På den här sidan kan du hämta SISTEMA-bibliotek, läsa en intressant intervju med våra experter inom funktionssäkerhet och få ett kostnadsfritt exemplar av vårt kompendium om funktionssäkerhet. Det här är 50 sidor dokumentation som ger värdefull information och kunskap för ditt dagliga arbete.

Den bredaste säkerhetsportföljen på marknaden
Kunskap är nyckeln
Certifierad kvalitet

Välj produkt

Säkerhetsprodukter från Pepperl+Fuchs

Det är enklare att genomföra en bedömning av ett säkerhetsrelevant system om det går att beräkna risken för fel hos relevanta komponenter. Pepperl+Fuchs erbjuder därför ett stort antal produkter med SIL/PL-bedömning.

På den här webbplatsen väljer du bland olika urvalskriterier, som SIL (Safety Integrity Level), prestanda, enhetsfunktion och typ av signal. Då går det snabbt att hitta den SIL/PL-utvärderade enhet du söker.

Skriftligt material och verktyg

Hämta kompendiet om funktionssäkerhet!

Hämta kompendiet om funktionssäkerhet!

Du kan hämta vårt kompendium om, funktionssäkerhet. Där klargör vi begrepp och definitioner som är nödvändiga för att minska riskerna till en acceptabel nivå. I kompendiet beskriver vi specifika standarder och definitioner av faror och metoder för riskanalys.

Lär dig hur du kan implementera säkerhetsutrustning och ta en titt på vår praktiska fallstudie som visar ett förenklat exempel på ett system för överfyllningsskydd. Vi avslutar kompendiet med en ordlista och förkortningar som hjälper dig att hitta i säkerhetsterminologin när du behöver den.

Lär känna experterna

Intervju med experter inom funktionssäkerhet

Vår omfattande interna expertis är helt avgörande för vårt ledarskap inom funktionssäkerhetskomponenter. I den här intervjun i vår digitala kundtidning Amplify låter vi tre experter diskutera sitt dagliga arbete, de standarder som produkterna måste uppfylla i nuläget och metoder för att överföra kunskap. Det är Michael Kindermann, Head of Functional Safety, Hasan Sülük, Functional Safety Manager och Dr. Andreas Hildebrandt som ansvarar för utbildning och utskottsarbete.

Läs intervjun

Såväl talare som deltagare brukar uppskatta Pepperl+Fuchs årliga ”SIL-clinic”. Vi berättar om den tionde upplagan och vad som gör ”SIL-clinic” speciell. 

Kontakta