Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472
With a passion for automation and groundbreaking technology—automation is our world.

Focusing on the essential.

Striving for perfection.

Technology for tomorrow.

A Pepperl+Fuchs-ról

Az automatizálás a világunk. Célunk, hogy alkalmazásaikhoz tökéletes megoldást biztosítsunk.

Cégünk küldetése a bátorság, a kockázatvállalás, a kutató szellem, valamint a saját képességeinkbe vetett hit. Ebben a szellemben alakította meg Walter Pepperl és Ludwig Fuchs 1945-ben rádiójavító műhelyét Mannheimben. Egy évvel a közelítéskapcsoló feltalálása után beigazolódott az általuk felállított hitvallás hatékonyága. Ez volt a vállalat sikertörténetének kiindulópontja.
A vállalat erőssége továbbá a szoros kapcsolat kialakítása az ügyfelekkel, valamint az innovatív technológiák az ipari automatizálás területén. A cég alapítása idején és most is a fő hangsúly az ügyfelek egyéni igényeinek kielégítése.

A robbanásbiztos eszközök és ipari szenzorok fejlesztése, valamint a vevőkkel való szoros együttműködés eredménye, hogy az iparág egyik vezető vállalatává váltunk. Fő célunk, hogy ötvözzük a legújabb technológiákat és a széleskörű, minden részletre kiterjedő szolgáltatásainkat , annak érdekében, hogy optimalizáljuk vevőink folyamatait és alkalmazásait.


Tények és számok

Igazgatótanácsi tagok
Gunther Kegel, Ph.D (elnök)
Werner Guthier (elnökhelyettes)
Mehmet Hatiboglu

2020-as eladások
650 millió EUR

Alkalmazottak
5900 világszerte

Szektorok
Ipari érzékelők
Robbanásvédelem


amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.