Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472
With a passion for automation and groundbreaking technology—automation is our world.

Focusing on the essential.

Striving for perfection.

Technology for tomorrow.

A Pepperl+Fuchs-ról

Az automatizálás a világunk. Célunk, hogy alkalmazásaikhoz tökéletes megoldást biztosítsunk.

Cégünk küldetése a bátorság, a kockázatvállalás, a kutató szellem, valamint a saját képességeinkbe vetett hit. Ebben a szellemben alakította meg Walter Pepperl és Ludwig Fuchs 1945-ben rádiójavító műhelyét Mannheimben. Egy évvel a közelítéskapcsoló feltalálása után beigazolódott az általuk felállított hitvallás hatékonyága. Ez volt a vállalat sikertörténetének kiindulópontja.
A vállalat erőssége továbbá a szoros kapcsolat kialakítása az ügyfelekkel, valamint az innovatív technológiák az ipari automatizálás területén. A cég alapítása idején és most is a fő hangsúly az ügyfelek egyéni igényeinek kielégítése.

A robbanásbiztos eszközök és ipari szenzorok fejlesztése, valamint a vevőkkel való szoros együttműködés eredménye, hogy az iparág egyik vezető vállalatává váltunk. Fő célunk, hogy ötvözzük a legújabb technológiákat és a széleskörű, minden részletre kiterjedő szolgáltatásainkat , annak érdekében, hogy optimalizáljuk vevőink folyamatait és alkalmazásait.


Tények és számok

Igazgatótanácsi tagok
Gunther Kegel, PhD (elnök)
Werner Guthier (elnökhelyettes)
Mehmet Hatiboglu
Lutz Liebers
Reiner Müller
Florian Ochs
 

2021-as eladások
790 millió EUR

Alkalmazottak
6600 világszerte

Szektorok
Ipari érzékelők
Robbanásvédelem


View press releases

In our press release section you will find an overview of top articles and product news prepared and avaible to publishers and editors.

amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.