Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472
With a passion for automation and groundbreaking technology—automation is our world.

A lényegre összpontosítva.

Törekvés a tökéletességre.

Technológia a holnapért.

Rólunk

Automatizálásban utazunk. A tökéletes alkalmazási megoldások a céljaink.

1945-ben Walter Pepperl és Ludwig Fuchs a találékonyság, a vállalkozói előrelátás és az önállóság elvei alapján egy kis rádióműhelyt alapított a németországi Mannheimben. A megszerzett tapasztalatokat új ötletekké alakították, és továbbra is élvezettel fejlesztettek termékeket az ügyfelek számára. Ennek eredménye végül a közelségkapcsoló feltalálása lett. Ez az innováció jelentette a vállalat sikertörténetének kiindulópontját.

Ma a Pepperl+Fuchs vállalatot az ügyfelek világszerte úttörőként és innovátorként ismerik az elektromos robbanásvédelem és az érzékelőtechnológia területén. Mindig az Ön sajátos követelményeireösszpontosítunk. Az automatizálás és az úttörő technológia iránti szenvedélyünknek köszönhetően elkötelezettek vagyunk az Önnel való együttműködés mellett most és a jövőben is. Megértjük az Ön piacainak igényeit, egyedi megoldásokatdolgozunk ki, és integráljuk azokat az Ön folyamataiba.


Tények és számok

Igazgatótanácsi tagok
Gunther Kegel, PhD (elnök)
Werner Guthier (elnökhelyettes)
Lutz Liebers
Reiner Müller
Florian Ochs
 

2023-as eladások
930 millió EUR

Alkalmazottak
6850 fő világszerte

Szektorok
Ipari érzékelők
Robbanásvédelem


Sajtóközlemények megtekintése

Sajtóközleményünk részlegünkben áttekintést talál a legfontosabb cikkekről és termékhírekről, amelyeket a kiadók és a szerkesztők számára készítettünk.

amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.