Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

A Pepperl+Fuchs VisuNet monitorai – Ipari kézi működtetésű gépek csatlakozási interfészei folyamatautomatizáláshoz

Az ütés- és rezgésálló kialakítástól a helyes gyártási gyakorlat (GMP) tisztíthatósági elvárásaival bezárólag a Pepperl+Fuchs különböző ipari követelményekhez kínál HMI-megoldásokat. A VisuNet HMI termékcsalád robusztus ipari monitorok, ipari box vékonykliensek és box számítógépek, vékonykliens szoftverek és perifériás eszközök széles választékát kínálja.

A VisuNet kezelői munkaállomások és monitorrendszerek világszerte nélkülözhetetlen elemei az olaj- és gázfeltárás, a finomítók, valamint a vegyipar és a gyógyszeripar gyártóüzemeiben. Az ilyen jellegű ipari alkalmazásokra kialakított HMI-k nedvességnek, szélsőséges hőmérséklet-ingadozásnak, valamint a folyamatos működtetésnek vannak kitéve. Az abszolút megbízhatóság biztosítása érdekében a VisuNet rendszereket ipari szintű komponensekkel gyártják, és szélsőséges körülmények között történő kiterjesztett felhasználáshoz optimalizáltak.     


VisuNet termékkínálat

Mindegy, hogy a robbanásveszélyes területen egy PLC-hez kíván-e csatlakozni, helyi alkalmazást kíván futtatni egy ipari számítógépen vagy gazda rendszerre kíván rácsatlakozni: A Pepperl+Fuchs rendelkezik a megfelelő megoldással. Válassza ki a saját igényeinek megfelelő terméket a VisuNet kínálatunkból.


Globális tanúsítványok, Globális ügyfélszolgálat

A VisuNet kezelői munkaállomások gyártását évtizedes robbanás elleni védelmi szakértelemmel végzik. A kezelői munkaállomások és alkotóelemeik kialakítása tanúsítvánnyal igazolva globális szinten alkalmas az ATEX/IECEx Zóna 1/21, Zóna 2/22, valamint a NEC Divízió 1/Divízió 2 robbanásveszélyes helyeken történő használatra. A termékek nem robbanásveszélyes ipari területen történő használatra is alkalmasak.

A VisuNet kezelői munkaállomások tanúsítottan globális használatra alkalmasak, ebből kifolyólag a Pepperl+Fuchs globális ügyfélszolgálatot nyújt. Nem számít, éppen hol tartózkodik a világban, a Pepperl+Fuchs hivatalok és leányvállalatok átfogó hálózatát nyújtja.    

Teljes megoldások

A Pepperl+Fuchs teljes, egyforrású HMI megoldásokat kínál, nem csak egyedüli panelszámítógépeket és monitorokat. Számos ház, beépítési opció és periféria áll rendelkezésre, többek között állványzatok, falra szerelhető opciók, billentyűzetek, vonalkódolvasók, valamint olyan teljesen harmonizált szoftverek, melyek minden Pepperl+Fuchs vékonykliens eszköz megfigyelésére és kezelésére alkalmasak.

Az ön igényeire szabva   

Nincs két egyforma alkalmazás. A Pepperl+Fuchs egyénre szabott megoldásokat kínál a sztenderd portfóliót meghaladó igényekhez. A Pepperl+Fuchs globális Solution Engineering Center (SEC) irodái megoldást nyújtanak, legyen szó speciális beépítési megoldásról, további rádiófrekvenciás leolvasóról vagy tanúsítványokkal ellátott kettős monitorrendszerekről.   


Frissítési szolgáltatás

A Pepperl+Fuchs vékonykliens-szoftver felhasználójaként érdemes igénybe vennie új szolgáltatásunkat.

Feliratkozás

Azonnal értesítjük Önt, amint rendelkezésre áll az új szoftverfrissítés!

VisuNet FLX Platform

Fedezze fel az új VisuNet FLX platformot a rendkívül rugalmas kezelői munkaállomásokért és felügyeleti rendszerekért.