Serviceline
Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Ipari monitorok+HMI megoldások

VisuNet—okos megoldások

VisuNet megoldásával, a Pepperl+Fuchs egyszerű és biztonságos kommunikációs technológiák segítségével választ ad azokra a környezetvédelmi kihívásokra és nehézségekre, amelyek abból adódnak, hogy a HMI-ket robbanásveszélyes területen kezdték alkalmazni. A legfontosabb VisuNet kommunikációs technológiák a robbanásveszélyes területen szerzett több évtizedes tapasztalatra és szakértelemre épülnek. Felhasználóink az ipari megoldások kínálatunkból kiválaszthatják az alkalmazási területnek megfelelő kommunikációs technológiát, hogy a munkaállomások tökéletesen illeszkedjenek a HMI vizualizációs infrastruktúrába. 


KVM monitorok

Olyan kapcsolatok esetében, ahol a gazda számítógépnek nem kell a monitor közelében lennie, (Cat5: max. 120 méter, száloptika: max. 400 méter) KVM hosszabbítót használnak. A KVM egy elektronikus hosszabbítókábelhez hasonlít, amely a kijelző és a számítógép számára látható.

Panelszámítógépek

Hálózatalapú kezelői munkaállomások esetében ipari szintű számítógépek és monitorok érhetők el, nyílt, teljes körűen konfigurálható és hozzáférhető operációs rendszerrel. A panelszámítógépek önálló megoldásokként is használhatók. Szabványos Ethernet-kommunikációt használnak—hálózati együttműködést, USB-t és soros kapcsolatokat az egyéb rendszerekhez, például PCL-ekhez való csatlakozáshoz.

Távoli monitorok

A VisuNet távoli monitorjaink szabadalmaztatott, ipari szintű, vékony kliens megoldások, amelyek a folyamatautomatizációs rendszerek követelményeire szabottak. A KVM rendszerekkel ellentétben, egyetlen hálózaton több RM munkaállomás csatlakozhat a szerver(ek)hez. A távoli monitor és gazda számítógép közötti távolság lényegében korlátlan.

 


VisuNet termékkínálat

Mindegy, hogy a robbanásveszélyes területen egy PLC-hez kíván-e csatlakozni, helyi alkalmazást kíván futtatni egy ipari számítógépen vagy gazda rendszerre kíván rácsatlakozni: A Pepperl+Fuchs rendelkezik a megfelelő megoldással. Válassza ki a saját igényeinek megfelelő terméket a VisuNet kínálatunkból.