Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Ipari képalkotó technológia

A képfeldolgozás a jövő legfontosabb és legnagyobb kihívást jelentő érzékelős technológiái közé tartozik. Nem is olyan rég a vizuális érzékelők gyakorlati alkalmazásokba való integrálása még nehézkes és rendkívül drága volt. Manapság a vizuális érzékelők számtalan iparágban és alkalmazásban felhasználhatók, költségtakarékosságot biztosítva a standard megoldásokhoz képest a nehezen érzékelhető környezetekben.


Az általunk kínált eszközök és rendszerek közé tartoznak a vonalkód-olvasók, a vizuális érzékelők és az adott alkalmazások követelményeinek megfelelően kialakított rendszermegoldások. A megoldás bonyolultsága és az integrálás költsége minden esetben eltér. Mindegyik technológiának van olyan előnye, ami miatt egy adott alkalmazásban a legelőnyösebb lehet a felhasználása.


Azon kevés vállalat egyikeként, amelyek ipari képalkotó technológiákkal foglalkoznak, a képfeldolgozási igények széles körét tudjuk kielégíteni, legyen szó gépgyártásról vagy a berendezéstechnikában alkalmazott egyedi rendszermegoldásokról. Integrált vizuális érzékelős megoldásokat kínálunk, amelyek a szabadon programozható eszközöktől a felhasználóspecifikus, egyedi tervezésű berendezésekig terjednek. A sokat követelő rendszerek esetében leányvállalatunkon, a VMT GmbH-n keresztül ügyfélre szabott megoldásokat kínálunk. A VMT-vel fennálló partnerségünk lehetővé teszi, hogy a Pepperl+Fuchs az ipari képfeldolgozási megoldások teljes kínálatát nyújthassa az okoskamerákat használó vizuális érzékelőktől a teljes rendszerekig.


A képfeldolgozás terén szerzett több mint 15 év tapasztalattal a hátuk mögött a VMT képfeldolgozási szakemberei ügyfeleinkkel közösen dolgoznak az üzemkész megoldások biztosításáért a robotlátás, a 2- és 3-D-s robotirányítás, a pályakorrekció és a gépi látás területein. Az olyan vizuális érzékelős technológiák, mint az összeszerelt részek hibaszűrésére használt többkamerás rendszer, szintén látványosan növelik a hatékonyságot.