Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Elektromos robbanásvédelmi berendezések

A Pepperl+Fuchs elektromos berendezések és megoldások széles körét kínálja gépek és elektromos hálózatok szereléséhez és vezérléséhez a nagy igénybe vételt jelentő és robbanásveszélyes területeken.

A különböző védelmi típusok és tokozási változatok, valamint a nagyfokú rugalmasság következtében lehetővé válik a leghatékonyabb vezérlő- és elosztómegoldások megtervezése bármely alkalmazási terület és ipari környezet számára.

A Pepperl+Fuchs világszerte megtalálható megoldástervező központjainak tapasztalt mérnökei támogatást nyújtanak a felhasználóknak a követelményeiknek megfelelő leghatékonyabb megoldás megtalálásához.Rövid termékválasztási útmutató elektromos robbanásvédelmi berendezésekhez

Tegyen szert elektromos robbanásvédelmi berendezésekkel kapcsolatos rövid termékválasztási útmutatónk ingyenes pdf verziójára. Ez teljes portfóliónkról átfogó áttekintést nyújt.

GR-sorozatú GRP-szekrények

A Pepperl+Fuchs teljesen újratervezte a GR-sorozatot, mely üvegszállal megerősített poliészterből készült, és fokozott biztonságú (Ex e), illetve gyújtószikramentes (Ex i) védelemmel van ellátva...

Használja online eszközünket egyedi kapcsolódobozának gyors konfigurálásához.

Egy munkanapon belül megkeressük ajánlatunkkal!