Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Kábelek, csatlakozók és elosztók az ipari automatizálás területére

Automatizálásban utazunk. Az automatizálás ugyan nagyon eltérő lehet, de a csatlakoztatási technológiával szemben támasztott követelmények nem kevésbé összetettek. A csatlakozókat magába foglaló termékkínálatával a Pepperl+Fuchs nagymértékben integrált megoldást ajánl, amelyben az érzékelők és a csatlakoztatási technológia tökéletes párost alkotnak.

A kínálatban megtalálhatók érzékelőkábelek, terepi csatlakozók, csatlakozótömbök, elosztók, érzékelő-működtető aljzatok és adatcsatlakozók. Függetlenül attól, hogy a gépiparban, a hegesztés, anyagkezelés, mobilalkalmazások területén vagy a feldolgozóiparban tevékenykedik-e, azáltal, hogy egyetlen forrásból be tudja szerezni az érzékelőket és a megfelelő csatlakozókomponenseket, hozzájárulunk vállalata termelékenységének emeléséhez, a gépek és berendezések rendelkezésre állásának növeléséhez.Kábelgyártás

Akár speciális alkalmazásokhoz, akár fejlesztési támogatáshoz: A Pepperl+Fuchs személyre szabott csatlakoztatási technológiát kínál, akár 1 darabtól kezdve – gyorsan, egyszerűen és pontosan az Ön igényeire szabva.