Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

A teljes mértékben hálózaton keresztüli kommunikáció biztosítja a folyamatok hatékonyságát

Megbízható adatfolyam és az összes gyártási folyamatra vonatkozó átlátható kommunikáció hiányában nehéz elképzelést kialakítani a szükséges időtartamról. Az ipari kommunikáció fő célja a gyárak valamennyi részlegének egyetlen hálózatba történő bekötése a vezetés szintjétől egészen a terepi szintig. Mivel nagy teljesítményű, végpontok közötti adathálózatok alkalmazásával növelhető a gépek és a gyárak elérhetősége és hatékonysága. A Pepperl+Fuchs érzékelői és terepi eszközei rugalmasan integrálhatók a már meglévő rendszerekbe, átlátható kommunikációt és megnövelt termelékenységet nyújtva.

Napjainkban az ipari hálózati kommunikáció lehetővé teszi az összes üzleti egység integrálását, így központi jelentőséggel bír a Dolgok ipari internetében az adatelérhetőséget illetően. A nagy mennyiségű adat valamennyi szint közötti megbízható és hatékony továbbítása érdekében a Pepperl+Fuchs nagy teljesítményű, intelligens komponenseket kínál – többek között az AS-Interfész rendszer összetevőinek teljes választékát, valamint az Ethernet eszközök, Ethernet I/O modulok, különféle IO-link eszközök, IO-link masterek és kapcsolódási pontok széles körét.IIoT kezdőcsomag

Csatlakoztassa a gyári érzékelőket a felhőhöz, és kezdje el digitális átalakítását az új IIoT kezdőkészletekkel.

Ingyenes letöltés: Tanulmány a TCP-alapú kommunikációs protokollokról (PDF)

Ebben az ingyenes PDF tanulmányban összehasonlítjuk a különböző TCP-alapú kommunikációs protokollok (AMQP, OPC UA, MQTT, REST API), amelyek kimagaslanak a mezőnyből és amiket az IIoT-t és az Ipar 4.0-t lehetővé tevő technológiaként tartanak számon. Töltse le ingyenesen most!

Comtrol termékkínálat

A Comtrol Corporation üzletágának felvásárlásával a Pepperl+Fuchs kibővíti a jövőt meghatározó Ipar 4.0 felhőalapú alkalmazásokhoz készült termékkínálatát.