Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Gyújtószikramentes mobileszközök

A Pepperl+Fuchs azzal, hogy felvásárolta az ecom vállalatot, amely piacvezető szerepet tölt be a gyújtószikramentes mobileszközök, például a robbanásveszélyes területekre kifejlesztett középkategóriás mobiltelefonok, okostelefonok és táblagépek területén, olyan partnerrel bővítette termékkínálatát, amelynek neve az iparágon belül már évtizedek óta ismert.

A mobiltelefonoktól az okostelefonokig és táblagépekig – minden mobileszköz elérhető olyan változatban, amely a zord (ipari) környezetekben is használható. A Zóna 1/21, Divízió 1 és Zóna 2/22, Divízió 2 területekre, valamint a bányászatra vonatkozóan globális ATEX/IECEx tanúsítványokkal rendelkező, továbbá országspecifikus változatok is elérhetők. Az ipari minőségű kijelzők és burkolatok további biztonságot nyújtanak azáltal, hogy megvédik az eszközöket a por és a víz behatolásától, és ellenállóvá teszik őket az ütésekkel és rezgésekkel szemben. A mobil számítástechnikai és kommunikációs megoldások körét az egyéni konfigurációs opciók , a digitális termékekkel és szolgáltatásokkal kombinált szervizmegállapodások, valamint a szakember által biztosított átfogó szerviz teszi teljessé.

Ez új lehetőségek előtt nyitja meg az utat, és biztonságosabbá, hatékonyabbá és átláthatóbbá teszi a munkafolyamatot – a hagyományos alkalmazások és az Ipar 4.0 elképzelések területén egyaránt.


Megoldások a mobil számítástechnika és kommunikáció számára


mobil eszközök lízingje

Hallott már a mobil számítástechnikai és kommunikációs termékekkel kapcsolatos szolgáltatásunkról? A mobileszközök lízingelésével a költségeket a projekt várható előnyeihez igazíthatja, és csökkentheti a teljes tulajdoni költséget. Bővebben

főbb vizuális digitális termékek és szolgáltatások

A Digitális termékek és szolgáltatások online portál egy platformon ötvözi az automatizált előkészítést a mobileszköz-kezeléssel és a valós idejű megfigyelési funkcióval...