Increasing range.
Ensuring stability.
Maximizing uptime.

Optisk datakopplare LS682

Fördelar med optisk datakopplare LS682

Stabilitet över långa sträckor

Stabilitet över långa sträckor

Den optiska datakopplaren ger stabil dataöverföring över en sträcka på upp till 300 m. Den stora räckvidden gör att den kan användas även i stora lager. Upplev hög tillförlitlighet, även över långa sträckor!
Maximal användning av utrymmet

Maximal användning av utrymmet

Du behöver inte ta hänsyn till det kortaste avståndet när du monterar den optiska datakopplaren eftersom dataöverföringen på LS682 börjar på 0. Utnyttja det befintliga utrymmet maximalt!
Enkel och snabb idrifttagning

Enkel och snabb idrifttagning

Med den optiska datakopplaren LS682 visas båda enheternas mottagningsnivå på en enhet. Därför behövs bara en person för att snabbt rikta in två datakopplare. Spara tid och pengar vid idrifttagningen!
Dataöverföring i realtid

Dataöverföring i realtid

Med den optiska datakopplaren LS682 får du garanterat en datahastighet på 100 Mbit/s oavsett andra kommunikationsnätverk. Den stabila anslutningen ger reaktioner i realtid och förhindrar kostsamma stillestånd. Upplev maximal tillgänglighet!

Fast Ethernet öppnar för nya användningsområden

Med LS682 optisk datakopplare kan du ansluta enheter till industriella Ethernet-nätverk som PROFINET, EtherNet/IP. Telegram sparas inte. Det betyder att du kan få en dataöverföring på 100 Mbit/s i full duplex. Den höga överföringshastigheten möjliggör en mängd nya tillämpningsområden, t.ex. användning av IP-baserade kameror för övervakning, underhåll och inspektioner. 

Fast Ethernet öppnar för nya användningsområden

Tillförlitliga processer med LS682

Den huvudsakliga användningen för den optiska datakopplaren LS682 är Ethernet-baserad kommunikation med transportörer i höglager. Den här videon visar hur den optiska datakopplaren används i Pepperl+Fuchs europeiska distributionscenter och demonstrerar i några steg hur du enkelt kan rikta in och idriftta enheten.

Kort förklaring av användargränssnittet

Kontakta oss nu

Har du frågor om den optiska datakopplaren LS682?
Vi hjälper dig! Skicka ett e-postmeddelande eller boka en tid för att få mer information om LS682.