Serviceline Industrial Sensors
Serviceline Explosion Protection
With a passion for automation and groundbreaking technology—automation is our world.

Focusing on the essential.

Striving for perfection.

Technology for tomorrow.

Om oss

Automation är vår värld. Perfekta applikationslösningar är vårt mål.

1945 startade Walter Pepperl och Ludwig Fuchs en liten radio verkstad i Mannheim, Tyskland, baserat på principerna om uppfinnings, företagande och framsynthet. Den erfarenhet som de förvärvat förvandlades till nya idéer och de fortsatte att utveckla produkter för kunderna. Det slutliga resultatet var uppfinningen av den beröringsfria omkopplaren. Denna innovation är utgångspunkten för företagets framgång.

 

Idag är Pepperl+Fuchs känd av kunder runt om i världen som en pionjär och en innovatör inom elektrisk explosionsskydd och sensorteknik. Vårt huvudsakliga fokus är alltid våra kunders individuella behov: Med en passion för automatisering och banbrytande teknologi, är vi fast beslutna att arbeta tillsammans med dig nu och i framtiden. Vi förstår kraven från era marknader, utvecklar särskilda lösningar och integrerar dem i era processer.


Pepperl+Fuchs Reaches the Billion Mark


Fakta och siffror

Styrelseledamöter
Gunther Kegel, dr. (ordförande)
Werner Guthier (vice ordförande)
Lutz Liebers
Reiner Müller
Florian Ochs
 

Försäljning 2020
650 milj. EUR

Anställda
5 900 över hela världen

Sektorer
Industriella sensorer
Explosionsskydd


View press releases

In our press release section you will find an overview of top articles and product news prepared and avaible to publishers and editors.

amplify – Pepperl+Fuchs tidskrift

Upptäck vår nättidning! Spännande framgångshistorier, tillämpningsrapporter, intervjuer och regionala nyheter väntar på dig.