Digitalizing hazardous areas.
Enabling connectivity.
Enhancing mobility.

Smart-Ex 02 – den toppmoderna smarttelefonen för globala riskområden

Upplev kompromisslös mobilitet

Nya Smart-Ex® 02 är nästa generations robusta, egensäkra smarttelefoner för riskområden och tuffa industrimiljöer från Pepperl+Fuchs varumärke ecom. Smarttelefonen har helt och hållet utvecklats internt och har en stor 5-tumsskärm, ergonomisk design, avancerade funktioner och optimerade tillbehör, vilket gör att appar kan användas utan begränsningar. Tack vare globala frekvensband, certifieringar och ett högpresterande operativsystem får användare tillgång till en mängd appar över hela världen.

Oavsett om den används som smartphone, handdator, skanner eller kamera underlättar Smart-Ex 02 mobila användares dagliga aktiviteter, och tillgänglighet. Upplev den framtidssäkra lösningen som öppnar nya möjligheter för Industri 4.0-tillämpningar.

Fördelar med Smart-Ex 02

Den är den första ATEX/IECEx-certifierade zon 1-smarttelefonen som uppfyller den rekommenderade standarden för Android Enterprise
Extra robust femtumsskärm och ergonomisk design ökar flexibiliteten
21 LTE-kompatibel, olåst och SIM-fri smarttelefon för flexibel användning över hela världen
Konstruerad för användning i tuffa industrimiljöer och utökade temperaturområden
Höga prestanda med operativsystemet Android 9 och det mest kraftfulla och utbytbara 4 400 mAh-batteriet på marknaden

Fördelar

Fullständig mobilitet när som helst, var som helst

Fullständig mobilitet när som helst, var som helst

Smart-Ex 02 är utrustad med en stor 5-tums multitouch-skärm tillverkad av robust, stöt- och reptåligt Gorilla Glass® 2. Den högupplösta skärmen är alltid enkel att använda, oavsett om du använder smutsiga handskar eller har blöta fingrar. Utökade temperaturområden och direkt solljus påverkar inte läsbarheten. Gör dina digitala appar mobila, oavsett miljö!
Ökad effektivitet och produktivitet

Ökad effektivitet och produktivitet

Google-certifieringen gör att Smart-Ex 02 uppfyller alla krav för industriellt bruk med olika appar för ökad produktivitet, transparens och säkerhet. Detta är den första ATEX/IECEx-certifierade smarttelefonen för zon 1 som uppfyller rekommenderad standard för Android Enterprise. Knappar för push-to-talk, larm och volymkontroll kan konfigureras specifikt för användaren.
Mångsidiga användningsområden

Mångsidiga användningsområden

Den egensäkra Smart-Ex 02-serien har utvecklats utifrån befintliga marknader och framtida krav. Den stöder 21 LTE-frekvensband och levereras med alla relevanta godkännanden och certifieringar för global användning i tuffa industrimiljöer och riskområden upp till zon 1/21, 2/22 och division 1/2. Upptäck mångsidiga mobila användningsområden över hela världen!
Service och support från experter

Service och support från experter

Med ett globalt nätverk och mer än 30 års erfarenhet av explosionsskydd finns våra experter alltid nära till hands och redo att ge dig fördjupad kunskap. Smart-Ex 02 har utvecklats internt och våra egna team för applikationsteknik och konstruktion arbetar oberoende av externa partner. Dra nytta av fördelarna medindividualiserad service och snabbare svarstider!

360° – Upptäck Smart-Ex 02

Smart-Ex® 02 med ny kringutrustning CUBE 800 och Smart-Ex Watch 01

Smarttelefonen Smart-Ex® 02 är en nyutvecklad produkt som är helt skräddarsydd efter marknadens krav. Tillsammans med nya, innovativa tillbehör som den egensäkra kameran CUBE 800 och den ex-klassade klockan Smart-Ex Watch 01 kan Smart-Ex 02 användas av mobila arbetstagare för ett stort antal uppgifter.

 

Digitala produkter och tjänster


Den nya digitala produkt- och tjänsteplattformen är en lösning som kombinerar automatiserad uppdatering med hantering av mobila enheter och enhetsanalys. Den kan även användas som ett fullfjädrat supportsystem för företagsmobilitet om så önskas.

På kundens begäran kan ecoms mobila enheter levereras från fabriken med fördefinierade konfigurationer som säkerhetsinställningar, appar och trådlös installation. Det gör att enheter kan användas var som helst i världen omedelbart efter leverans. Enheterna kan hanteras via ecoms onlineplattform och fjärruppdateras när som helst under drift utan att skickas till lokal IT-personal eller huvudkontoret.

Dessutom analyserar plattformen historiska data för att upptäcka kritiska programhändelser, installationer och andra säkerhetskritiska processer. En statistisk sammanställning av händelser kan till exempel användas för att analysera risker och samband mellan programvarufel, geografiska data och Wi-Fi-täckning.

Titta på videon och lär dig mer om den ready-to-use service som garanterar kvalitet och säkerhet för alla enheter.

Mobile Worker Concept

Pepperl+Fuchs tillhandahåller koordinerad kringutrustning, tillbehör och programvarulösningar som komplement till den egensäkra Smart-Ex 02-smarttelefonen. Enskilda lösningar för mobila användare kombinerar kompromisslös säkerhet med den bästa funktionaliteten - inklusive alla nödvändiga godkännanden och certifikat för global användning.

Konceptet för mobile workers möjliggör konsekvent nätverksbyggande och samarbete mellan mobil personal, kontrollrum och backend-system. Användare på fältet kan samla in data på plats och platsinformation och dela den med andra i realtid.

De här synergieffekterna ger helt nya, innovativa användningsområden och effektiva totallösningar som ger användarna en konkurrensfördel som är avgörande för Industry 4.0.

Mobile Worker Concept

Android Enterprise Recommended

To make it easier for (industrial) companies to find suitable smartphones, Google has been offering an Android Enterprise Recommended verification since 2018.

Devices and services that have such verification meet the business needs of partners trained and supported by Google itself. With the standard, Google establishes consistent device provisioning, management and maintenance, enabling users to reduce time and support costs. Regular security patches provided within 90 days ensure that Android devices are always up to date.

Android Enterprise Recommended Logo

Kontakta

Har du frågor om den egensäkra smarttelefonen Smart-Ex 02? Vill du få mer information? Vi hjälper dig! Fyll i kontaktformuläret och skicka ett meddelande till oss.