Med erfarenheten som grund.

Samsung-baserade surfplattor från ecom – den överlägsna standarden för mobilt arbete.

Tab-Ex® – den robusta surfplatsserien för riskområden

ikon för surfplatta

Utforska mobilitet

Förutom de beprövade produktfunktionerna levereras surfplatteserien med en mängd innovativa funktioner som gör de digitala tillämpningarna mobila bortom företagets gränser. Detta ligger till grund för mängder av Industry 4.0-program.
säkerhetsikon

Säkerheten främst

Oavsett om det gäller en version för tuffa industriella miljöer eller en Ex-version för global användning så imponerar de olika generationerna av surfplattor tack vare maximala prestanda och kompromisslös säkerhet i riskområden.
Internetikon

IIoT-klar

Kombinationen av kraftfull programvara och anslutning till system på högre nivå är den perfekta lösningen för komplexa program, och den banar väg för IIoT.
användarikon

Mobile Worker Concept

Med surfplattorna på 8 och 10 tum förenklas den mobila användarens dagliga aktiviteter genom att data, digitala bilder, videoklipp och direktuppspelning av video alltid är tillgängliga. Tab-Ex® 03 och Tab-Ex® Pro har även programmerbara knappar (för nödfall) som hjälper till att förbättra skyddet för ensamarbetare.

Mobilitet bortom företagets gränser

”Utforska mobilitet” – som pionjär inom mobilitet för digitala tillämpningar är detta det som Pepperl+Fuchs varumärke ecom står för. Det som började som den första serien surfplattor för användning i riskområden har nu blivit ännu mer framtidsorienterat. Förutom beprövade funktioner stöder Tab-Ex® 03-surfplattorna och surfplattan Tab-Ex® Pro på 10 tum även innovativa funktioner som förstärkt verklighet som avsevärt förbättrar användbarheten för Industry 4.0/IIoT-tillämpningar.

Pepperl+Fuchs omfattande produktportfölj med industriella sensorer och Ex-utrustning samt ecoms expertis inom mobila enheter ger avancerade lösningar för mobila användare. Dessa synergier öppnar upp helt nya och innovativa tillämpningar samt harmoniserade lösningar som ger kunderna en väsentlig konkurrensfördel när det gäller Industry 4.0.

Användningsområden

Mobila lösningar förbättrar effektiviteten under drift
Integreringen av AR-program (förstärkt verklighet) och anslutning till informationssystem på högre nivå kombinerar data i virtuella och verkliga processer och gör systemet transparent. Detta ger inte bara information om enhetens status och processdata, utan kan också identifiera lämplig systemutrustning och förhindra funktionsstörningar. Processerna har blivit säkrare, mer användarvänliga och mer effektiva – både när det gäller navigering i fabriken eller för underhållning.
Underhåll i linje med Industry 4.0
Processer och relaterad information är inte längre synliga utan överlagras direkt på skärmen – utan någon som helst navigering. Detta möjliggör underhåll i realtid. Användare kan komma åt underhållscykler och motsvarande dokumentation på plats. Förebyggande underhåll är också ett alternativ, eftersom avvikelser i de uppmätta värdena identifieras automatiskt.
Framgångsrikt underhåll minimerar driftstopp
Systemavstängning och uppstartsprocedurer omfattar känsliga och tidskänsliga processer med ett flertal koordinerade händelser. Tab-Ex®-surfplattor erbjuder stöd för AR-baserade program: felfri avstängning och uppstart kan genomföras snabbt och effektivt med standardiserad support.
Lokalisering och spårning av tillgångar i realtid
Med den ökade komplexiteten är hanteringen av tillgångar av allt större vikt, särskilt för företag med ett flertal produktions- och försäljningsställen. I kombination med rätt program kan organisationer dra nytta av ökad effektivitet och produktivitet.

Två generationer surfplattor – perfekta lösningar för mobila användare

Tab-Ex® Pro

Med sin stora multitouch-skärm på 10 tum är Tab-Ex® Pro perfekt för krävande tillämpningar, för åtkomst till webbaserat innehåll som konstruktionsritningar och för användning av appar som kräver en större skärm. Om du vill kan du ansluta surfplattan till en stor skärm och ett tangentbord med Samsung DeX-funktionen.

Tab-Ex® 03

I och med den robusta, mycket säkra surfplattan för riskområden Tab-Ex® 03 fortsätter framgången med 3:e generationens Tab-Ex®-serie med surfplattor på 8 tum. Tab-Ex® 03 har en slimmad och lätt design med ett nytt högpresterande operativsystem som ger surfplattan branschledande prestanda inom riskområden.

Teknisk information – Tab-Ex® 03 och Tab-Ex® Pro

Click on the appropriate tablet version to see its features.

  • Tab-Ex® 03
  • Tab-Ex® Pro
Tab-Ex® 03 Tab-Ex® Pro
Certification Zone 1/21, Div. 1 and Zone 2/22, Div. 2
Operating system Android™ 12
Processor Exynos 9810 (Lhotse) Octa-Core 64-Bit; 4 x 2.7 GHz, 4 x 1.7 GHz
Display 1920 x 1200 pixels (WUXGA), 8" (20,32 cm) TFT, 480 nits (outdoor spec)
Dimensions and weight DZ1: 262,75 x 161,5 x 25,75 mm, approx. 1020 g
DZ2: 126,8 x 213,8 x 9,9 mm, approx. 610 g
D2: 126,8 x 213,8 x 9,9 mm, approx. 550 g
Operating temperature -20 °C ... +55 °C
IP rating IP64
Battery Powerful replaceable 5,050 mAh battery
Camera (rear and front) Rear: 13 MP with autofocus and LED flash; front: 5 MP
optional: without camera

Avancerade funktioner

Samsung DeX-funktionen

Samsung DeX-läge

Mobil och stationär användning med endast en enhet

Med Samsung Desktop Experience (DeX) kan Tab-Ex® 03 och Tab-Ex® Pro användas som stationära datorer. Du behöver bara dra och släppa filer från DeX-fönstret på surfplattan till en kompatibel stationär dator med större skärm, mus och tangentbord. Det här ger företag ett kostnadseffektivt alternativ till endast stationära datorer, så att de kan dra full nytta av båda konstruktionerna. 

Samsung KNOX

Säkerhetsstandard

Hög säkerhetsstandard för dina mobila enheter

Den mobila säkerhetslösningen KNOX är integrerad i mobila Samsung-enheter för att skydda konfidentiella data och processer. Med hjälp av KNOX-plattformen kan IT-administratörer enkelt och tillförlitligt säkra, driftsätta och hantera företagsägda mobila enheter. Detta säkerställer att alla verksamhetskrav uppfylls genom enhetens livscykel, och att konfidentiella data alltid skyddas mot skadlig programvara eller nätfiskeattacker. Företagsinformation kan endast nås av en behörig person, vilket innebär att alla data förblir skyddade även om en enhet förloras.

Digitala produkter och tjänster


Den nya digitala produkt- och tjänsteplattformen är en lösning som kombinerar automatiserad uppdatering med hantering av mobila enheter och enhetsanalys. Den kan även användas som ett fullfjädrat supportsystem för företagsmobilitet om så önskas.

På kundens begäran kan ecoms mobila enheter levereras från fabriken med fördefinierade konfigurationer som säkerhetsinställningar, appar och trådlös installation. Det gör att enheterna kan börja användas var som helst i världen omedelbart efter leverans. Enheterna kan hanteras via ecoms onlineplattform och fjärruppdateras när som helst under drift utan behov av lokal IT-personal och ett huvudkontor.

Dessutom analyserar plattformen historiska data för att upptäcka kritiska programhändelser, installationer och andra säkerhetskritiska processer. En statistisk sammanställning av händelser kan till exempel användas för att analysera risker och samband mellan programvarufel, geografiska data och Wi-Fi-täckning.

 

Titta på videon och lär dig mer om den ready-to-use service som garanterar kvalitet och säkerhet för alla enheter.

Kontakta

Har du några frågor om Tab-Ex®-seriens surfplattor? Vill du ha mer information? Vi hjälper dig! Fyll i kontaktformuläret och skicka ett meddelande till oss.