Inga kompromisser!

Lite säkerhet räcker inte – lita hellre på experterna.

Pepperl+Fuchs – din partner för funktionssäkerhet

 • Känner du till fallet med cykelhjälmen som bara är elegant och inte skyddar dig?

 • Jag-vill-helst-inte-krocka-krockkudden?

 • Den-är-åtminstone-rund-livräddaren?

Skulle du lita på någon av dessa enheter? Absolut inte. Varför då göra uppoffringar när det gäller att implementera tillämpningar av funktionssäkerhet inom automationsteknik?

Pepperl+Fuchs har mer än 50 års erfarenhet av utveckling av säkerhetsrelaterade enheter och är en pionjär inom funktionssäkerhet. Mer än 750 tillgängliga säkerhetsprodukter och över 10 000 000 sålda enheter omfattas av vår expertis. Vår portfölj omfattar sensorlösningar med nästan alla funktionsprinciper samt gränssnittsmoduler för varje signaltyp.

Pepperl+Fuchs kunskap om säkerhetsstandarder och föreskrifter som SIL och maskindirektivet drivs av certifierade säkerhetsingenjörer. Den här djupgående förståelsen är grunden för säkerhetskomponenter och säkerhetslösningar som du kan lita på.

Säkerhet är ingen tillfällighet

Över 50 års säkerhetserfarenhet
Miljontals sålda fältenheter
Prisbelönta säkerhetskomponenter
Certifierade säkerhetsingenjörer
Djupgående kunskap om säkerhetsföreskrifter inom både fabriksautomation och processindustri

Vårt erbjudande till dig!

Med över 50 års erfarenhet av utveckling av säkerhetsrelaterade enheter och över 10 000 000 sålda enheter är Pepperl+Fuchs en pionjär inom funktionssäkerhet. Portföljen består av fler än 750 säkerhetsprodukter, vilket gör den till en av marknadens största säkerhetsportföljer. Titta på videon för att lära dig mer om funktionssäkerhet hos Pepperl+Fuchs.

 

Djupdykning

Funktionssäkerhet för fabriksautomation

Funktionssäkerhet för fabriksautomation

Besök vår webbplats om du vill veta mer om våra särskilda erbjudanden för funktionssäkerhet inom fabriksautomation. Det är särskilt relevant för yrkesmässiga inom automation som hanterar dessa föreskrifter:

 • Maskindirektiv (2006/42/EG)
 • IEC 61508
 • EN ISO 12100
 • EN ISO 13849
 • IEC 62061

Funktionssäkerhet för processautomation

Funktionssäkerhet för processautomation

 

Besök vår webbplats om du vill veta mer om våra särskilda erbjudanden för funktionssäkerhet inom processautomation. Det är särskilt relevant för yrkesmässiga inom automation som hanterar dessa föreskrifter:

 • Direktiv 2012/18/EU
 • IEC 61508
 • IEC 61511
 • VDI/VDE 2180

Grundläggande information

Vill du ha grundläggande information om säkerhetsstandarder och föreskrifter? De här sidorna innehåller en översikt över de standarder och metoder du måste använda för säker driftsstatus för anläggningar och maskiner. De innehåller information om säkerhetsintegritets- och prestandanivå och om om historik och skillnader för/mellan relevanta standarder.

Grundläggande information om säkerhetsintegritets- och prestandanivå

Letar du efter en viss produkt?

Det är enklare att genomföra en bedömning av ett säkerhetsrelevant system om det går att beräkna risken för fel hos relevanta komponenter. Pepperl+Fuchs erbjuder därför ett stort antal produkter med SIL/PL-bedömning.

På den här webbplatsen väljer du bland olika urvalskriterier, som SIL (Safety Integrity Level), prestanda, enhetsfunktion och typ av signal. Då går det snabbt att hitta den SIL/PL-utvärderade enhet du söker.

Välj produkt

Kontakta