Förbättrar projektresultat.
Snabbare idrifttagning.
Förenklad användning.

HiC2441 universalbarriär – En universell lösning för varje signaltyp

En milstolpe inom Interface Technology

HiC2441 universalbarriären från Pepperl+Fuchs sätter nya standarder för prestanda i storskaliga processutrustningsprojekt. Som världens första isolerade barriär känner den oberoende av I/O-kraven och anpassar sig automatiskt till i stort sett alla typer av fältingångssignaler och DCS-/ESD-system. På grund av denna unika funktion anses HiC2441 vara en milstolpe inom området interface-teknik. Upptäck fördelarna med denna innovativa teknik!

Fördelar

 Justeras automatiskt till signaltypen – ingen konfiguration behövs
Snabb, säker och enkel idrifttagning
Minskar kostnaderna för planering, konstruktion och konfiguration
Enkel modulinstallation utan verktyg och minskat underhåll

Fördelar

Multifunktionell användning

Multifunktionell användning

Med den multifunktionella universalbarriären har du alltid rätt enhet till hands, oavsett signaltyp. Detta eliminerar tidskrävande modulval och minskar även underhållet.
Snabb och säker idrifttagning

Snabb och säker idrifttagning

Universalbarriären möjliggör säker och enkel implementering utan ytterligare maskinvaru- eller programvaruinställningar. Konfigurationsrelaterade fel är därför inte möjliga.
Minskad tid för kabeldragning

Minskad tid för kabeldragning

HiC2441 universalbarriär tillåter att kabeldragningen för termineringskortet görs i förväg utan att signaltypen behöver beaktas. Detta innebär att det inte finns något behov av att fokusera på utrymme, kostnader och kabeldragningstid för kopplingsskåp.
Kräver mindre plats för reservdelar

Kräver mindre plats för reservdelar

Med HiC2441 universalbarriär upptar reservkomponenterna betydligt mindre plats eftersom en enda modul kan lagras universellt, oavsett signaltyp.

Ny nivå av flexibilitet

Universalbarriär

Pepperl+Fuchs HiC2441 universalbarriär tar hänsyn till skillnader i signalkrav, och de tidigare begränsningarna är ett minne blott. Detta möjliggör standardisering av styrskåp och minskar behovet av planering, konstruktion, parametrering och tiden för underhåll. Tack vare fjärråtkomst kan parametreringsändringar som tidigare tog dagar att genomföra hanteras på några minuter via DCS universella ingångskort. På så sätt lyckas även ad hoc-ändringar av kraven i ett processautomatiseringsprojekt.

Universalbarriären ingår i det beprövade H-systemet från Pepperl+Fuchs. Ledande tillverkare av styrsystem kan nu dra nytta av fördelarna med förmonterade termineringskort med specifika systemkontakter, oavsett signaltyp.

Animering – HiC2441 Universalbarriär

I denna video får du lära dig mer om HiC2441:s funktioner och hur universalbarriären säkerställer hög anläggningstillgänglighet.

Kontakta

Har du frågor om HiC2441 universalbarriär? Vill du ha mer information? Vi hjälper dig! Fyll i kontaktformuläret och skicka ett meddelande till oss.