Purging Excellence
Easy Set-up
Global certifications

Bebco EPS® 7500-serie purge- en overdruksystemen

Voordelen

De beste kwaliteit voor de voordeligste prijs

De beste kwaliteit voor de voordeligste prijs

De Bebco EPS 7500-serie is niet enkel een overdrukbeveiliging voor de behuizing—het systeem monitort continu de omstandigheden in de behuizing, zorgt voor automatische drukaanpassingen en voorziet een uitgangsalarm voor een betrouwbare beveiliging. Ontdek deze eersterangs purge- en overdrukoplossing met haar voordelige prijs!
Wereldwijde flexibiliteit

Wereldwijde flexibiliteit

Het nieuwe Bebco EPS purge- en overdruksysteem van de 7500-serie werd ontwikkeld op basis van huidige en toekomstige markteisen. Het beschikt over onafhankelijke NEC-, CEC-, ATEX- en IECEx-certificaten voor gebruik in Class I- en II-, Div. 2- en Zone 2/22-toepassingen. Gegarandeerde veiligheid overal ter wereld!
Eenvoud in configuratie en onderhoud

Eenvoud in configuratie en onderhoud

Het grote, multi-feature touchscreen zorgt voor een vlotte set-up en geeft gebruikers toegang tot belangrijke parameters. Statusindicatoren, een staafdiagram voor drukniveaus en vooraf ingevoerde programma’s vereenvoudigen het gebruik. Profiteer van het gebruiksgemak van de 7500—geen technische knowhow vereist!
Plaatsbesparend en flexibel design

Plaatsbesparend en flexibel design

De 7500 maakt gebruik van standaard AC/DC-stroomvoeding en is, met behulp van verschillende accessoires, beschikbaar voor panel- of externe montage. Bovendien zitten alle unieke features voor een betrouwbare explosiebeveiliging verenigd in een ultracompacte behuizing. Haal voordeel uit een snelle en eenvoudige systeemintegratie!

 

 

YouTube-video’s—De 7500-serie kort samengevat

De 7500-serie zorgt met haar duidelijke, menugestuurde gebruikersinterface voor een flexibele programmering die makkelijk te implementeren en handhaven is zonder uitgebreide technische kennis. In deze YouTube-video doorloopt onze productmanager Brent Dean het instellingsmenu.

Productmanager Brent Dean demonstreert de LED’s op Pepperl+Fuchs’ Bebco EPS purge- en overdruksystemen van de 7500-serie. Hij bevestigt wat de LED’s aangeven en toont hoe ze functioneren bij de indienstname van het systeem.

In deze YouTube-video legt productmanager Brent Dean uit hoe je je Type Z/Ex pzc-purge- en overdruksysteem moet aansluiten. Ontdek hoe eenvoudig de aansluiting van de voeding naar het 7500-purgesysteem, de stroomvoorziening naar de behuizing, het spruitstuk en de alarmgeving is.

De Purge 7500 in een notendop

De 7500-serie purge- en overdruksystemen is een oplossing die toelaat standaard elektrische apparatuur in explosiegevaarlijke omgevingen in te zetten. Apparatuur die beschermd moet worden, wordt gemonteerd in een behuizing met een druk die hoger ligt dan die van de gevaarlijke atmosfeer rondom. Bekijk de video en leer meer over de geavanceerde Bebco EPS 7500-serie die alle features samenbundelt in een compacte, kostenefficiënte behuizing…

360°-verkenning van de 7500-serie

Requires Goolge Chrome, Firefox, Safari, Opera, and Internet Explorer version 9 Beta
 
 

Bebco EPS® – De leiders in Purging Technology®

Al meer dan 20 jaar Bebco EPS® Purge- en overdruksystemen hun nut in de procesautomatiseringsindustrie meer dan bewezen. Als meest bekende merk is Pepperl+Fuchs de wereldleider op het gebied van purge- en overdruksystemen, door gebruikers een veilige en voordelige optie voor de installatie van elektrische apparatuur in explosiegevaarlijke omgevingen te bieden.

Enviro-Line
Enviro-Line
Behuizingsvolumes tot
7,08 m3 (250 ft3)
3000-serie
3000-serie
Behuizingsvolumes tot
7,08 m3 (250 ft3)
5500-serie
5500-serie
Behuizingsvolumes tot
7,08 m3 (250 ft3)
6000-serie
6000-serie
Behuizingsvolumes tot
7,08 m3 (250 ft3)
6500-serie
6500-serie purge- en overdruksystemen
Behuizingsvolumes tot
12,7 m3 (450ft)
7500-serie
7500-serie purge- en overdruksystemen
Behuizingsvolumes tot
12,7 m3 (450ft)

Contact

Heb je vragen over de 7500-serie purge- en overdruksystemen? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij helpen je graag! Vul het contactformulier in en stuur ons je boodschap.