Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Explosiebeveiliging

Pepperl+Fuchs is een leidinggevende leverancier van automatiseringsapparatuur voor een brede waaier van industrietakken en is al decennia lang nauw betrokken met veiligheid in gevaarlijke zones. Onze diepgaande expertise stelt ons in staat de procesautomatiseringsindustrie een volledig assortiment automatiseringsoplossingen aan te bieden.

Onze productportfolio omvat o.a. intrinsiekveilige galvanische scheidingen, Zener-barrières, signaalomvormers, veldbustechnologie, Remote I/O, HART-interfaces, niveaumeting, druk- en overdruksystemen, Human Machine Interfaces (HMI) voor explosiegevaarlijke omgevingen, op maat gemaakte schakelkasten en verdeeldozen.

Wij voorzien bedrijven uit de procesindustrie overal ter wereld van beproefde componenten en op maat gemaakte oplossingen voor een uitgebreide waaier van toepassingen. Onder de industrietakken waaraan wij leveren, citeren we o.a. de olie- en gasindustrie, de petrochemische industrie, de chemische industrie, de farmaceutische industrie, alsook afvalwaterbehandelingsinstallaties en energievoorzieningsbedrijven.


amplify–Het Pepperl+Fuchs Magazine

Ontdek ons online magazine! Vol boeiende succesverhalen, toepassingen, interviews en lokaal nieuws.

e-news

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatige updates en handige informatie over de automatiseringswereld.

Abonneer u