Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

Elektrische explosiebeveiligingsapparatuur

Please note that due to site maintenance, not all functionalities of the Pepperl+Fuchs website will be available. Thank you for your understanding.

Pepperl+Fuchs beschikt over een uitgebreid assortiment elektrische apparatuur en oplossingen voor de installatie en besturing van machines en elektrische netwerken in zware industriële en explosiegevaarlijke omgevingen.

Verschillende beveiligingswijzen en behuizingstypes in combinatie met een hoge mate van flexibiliteit laten toe de meest efficiënte besturings- en distributieoplossingen voor gelijk welke toepassing en industriële omgeving te ontwerpen.

De ervaren projectingenieurs van Pepperl+Fuchs' wereldwijd verspreide Solution Engineering Centers helpen gebruikers om de meest efficiënte oplossing voor hun specifieke toepassingsvereisten te vinden.Voorblad van de snelgids voor explosiebeveiligingsapparatuur

De snelgids voor productselectie geeft een uitgebreid overzicht van onze Ex d-, Ex e- en Ex p-productassortimenten. Hij helpt u de geschikte apparatuur en systemen voor uw toepassingsplannen te selecteren.

Gebruik ons online tool om snel je eigen klemdoos te configureren.

Je ontvangt binnen één werkdag een offerte!