Onze Oplossingen, Op Maat Gemaakt voor U.

Klantspecifieke Oplossingen

Specifiek voor U

Hoe meer geautomatiseerd fabrieken worden en hoe ingewikkelder procesinstallaties worden, zo veranderen ook de taken en uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Als experts in automatisering, zouden we graag met u willen samenwerken om een weg te banen voor een digitale toekomst—met oplossingen die zo uniek zijn als uw toepassing.

De experts van Pepperl+Fuchs plannen, ontwikkelen en implementeren op maat gemaakte oplossingen die afgestemd zijn op de behoeften en toepassingen van onze klanten, zowel op het gebied van fabrieksautomatisering als in procesindustrieën. Omdat elke klant en elk project uniek is. Wij zorgen voor alles, van het eerste ontwerp tot de kant-en-klare oplossing. Zo kunt u zich toespitsen op wat belangrijk voor u is, en kunt u de automatiseringstaken overlaten aan de specialist.

Of u nu een op maat gemaakt ontwerp, een nieuwe montage-optie of een volledig pakket van afzonderlijke componenten en software nodig heeft—we zullen onze passie voor automatisering en technische knowhow inzetten om de juiste oplossing voor u te vinden. Omdat oplossingen voor u enkel technisch perfect zijn als ze al uw problemen oplossen.

Overzicht Klantspecifeke Oplossingen

Afgestemd op Uw Behoeften

Afhankelijk van de behoeften van de specifieke toepassing, variëren individuele oplossingen van Pepperl+Fuchs van kleine aanpassingen en speciaal ontwikkelde producten tot totaalpakketten die integratie en certificatie omvatten. Ongeacht hoe uitgebreid de aanpassingen en specifieke vereisten ook mogen zijn, onze oplossingen berusten steeds op persoonlijk overleg en regelmatige samenspraak met onze klanten. Dit geldt zowel voor fabrieks- als procesautomatisering. Inzicht in de specifieke toepassing en onze expertise in automatisering liggen aan de basis van elke doeltreffende oplossing.

Individuele Oplossingen voor Fabrieksautomatisering

Pepperl+Fuchs’ afdeling Fabrieksautomatisering beschikt over een uitgebreid productassortiment voor een waaier van industriële sectoren. Als we een product hebben dat bijna perfect aansluit op jouw toepassingseisen, passen we het aan zodat het exact aan uw vereisten voldoet—ongeacht of het om kabellengte, aansluitingstype of een andere, kleine aanpassing gaat. Als producten uit onze standaard portfolio uw probleem niet oplossen, werken we met u samen om een klantspecifeke oplossing op basis van bestaande technologieën te ontwikkelen. Deze oplossing kan aanpassingen van het ontwerp, de montagemiddelen, de hardware of de software omvatten. Als de klantspecifeke oplossing rechtstreeks in uw systeem moet worden geïntegreerd, zorgen Pepperl+Fuchs’ experts ervoor dat u over de juiste hulpmiddelen beschikt en verzorgen ze de systeemintegratie, de aansluiting op uw ERP-systeem en de programmering van het besturingssysteem.

Voorbeelden

De experts bij Pepperl+Fuchs optimaliseren inductieve, ultrasone en optische sensoren voor een maximale gebruiksduur en optimale detectieprestaties in carwashprogramma’s met sproei- en spatwater. 

Om het belangrijke aankoppelingsproces van het vijfde wiel op betrouwbare wijze te monitoren, ontwikkelde Pepperl+Fuchs een totaaloplossing bestaande uit individuele sensortechnologie en speciaal voor de toepassing ontwikkelde componenten.

Pepperl+Fuchs ontwikkelde een klepstandsensor met een klantspecifieke behuizing die in elke regelklep van de klant past. Naast de omvang van de elektronica, was ook certificering voor explosiegevaarlijke omgevingen een doorslaggevende factor.

Meer voorbeelden

Individuele Oplossingen voor Procesindustrieën

Pepperl+Fuchs’ afdeling Procesautomatisering kan bogen op meer dan 60 jaar ervaring in elektrische explosiebeveiliging. Wanneer deze wordt gecombineerd met een uitgebreide technische knowhow, betekent dit dat onze experts uitstekend uitgerust en ertoe opgewassen zijn om de juiste oplossing voor uw specifieke toepassingseisen te ontwikkelen—zelfs voor explosiegevaarlijke en zware industriële omgevingen. Pepperl+Fuchs heeft overal ter wereld Solution Engineering Centers (SEC’s) opgericht, speciaal voor de ontwikkeling van op maat gemaakte oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Tijdens de technische uitwerking en implementatie zorgen onze experts voor alles: van de opstelling van het voorstel en de initiële oplossing tot de technische uitwerking en ontwikkeling van de uiteindelijke totaaloplossing, inclusief certificatie. Alles verloopt in nauwe samenwerking met de klant.

Voorbeelden

Purge- en drukregelingssystemen van het welbekende Pepperl+Fuchs merk Bebco EPS® kunnen de oplossing bieden voor talrijke uitdagende toepassingen in procesautomatisering.

Pepperl+Fuchs ontwikkelt en bouwt klantspecifieke HMI-oplossingen die toegespitst zijn op uw specifieke, on-site toepassingsvereisten. 

Pepperl+Fuchs ontwikkelde het BGT-rek met ingebouwde modules van het K-systeem dat u in staat stelt verouderde eurocard-technologie op eenvoudige wijze te vervangen door de allerlaatste interfacetechnologie.

Indrukwekkend Netwerk

Klanten van de Pepperl+Fuchs groep halen niet enkel voordeel uit onze uitgebreide knowhow op het gebied van elektrische explosiebeveiligingsapparatuur en industriële sensortechnologie. Onze technische productontwikkelingen, klantspecifieke systemen, intelligente automatiseringsoplossingen voor de luchtvaartindustrie en individuele procesanalyses en IoT-oplossingen betekenen dat klanten beroep kunnen doen op een indrukwekkend netwerk van deskundigen.

Start-upbedrijf Neoception ontwikkelt, bijvoorbeeld, innovatieve softwareoplossingen en industriële IoT-diensten die zijn afgestemd op de bedrijfsprocessen en -vereisten van klanten. Aan de hand van een klantspecifiek analyseproces helpt het team de efficiëntie van installaties en processen verhogen, en het verborgen potentieel ervan ontsluiten.

Indrukwekkend netwerk

Onze focus ligt steeds op uw specifieke vereisten. Aangedreven door een passie voor automatisering en innovatieve technologieën, blijven de bedrijven van de Pepperl+Fuchs groep ernaar streven om nauw met klanten samen te werken—nu en in de toekomst.

Daag Ons Uit!

Heeft u vragen of een taak waarvoor u een oplossing zoekt? Neem contact met ons op. We kijken ernaar uit van u te horen.