Onze oplossingen, net zo uniek als jij.

Oplossingen op maat

Net zo uniek als jij

Hoe meer geautomatiseerd fabrieken worden en hoe ingewikkelder procesinstallaties worden, zo veranderen ook de taken en uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Als experts in automatisering, zouden we graag met je willen samenwerken om een weg te banen voor een digitale toekomst—met oplossingen die zo uniek zijn als jij.

De experts van Pepperl+Fuchs plannen, ontwikkelen en implementeren op maat gemaakte oplossingen die afgestemd zijn op de behoeften en toepassingen van onze klanten, zowel op het gebied van fabrieksautomatisering als in procesindustrieën. Omdat elke klant en elk project uniek is. Wij zorgen voor alles, van het eerste ontwerp tot de kant-en-klare oplossing. Zo kan jij je toespitsen op wat belangrijk voor jou is, en kan je de automatiseringstaken overlaten aan de specialist.

Of je nu een op maat gemaakt ontwerp, een nieuwe montage-optie of een volledig pakket van afzonderlijke componenten en software nodig hebt—we zullen onze passie voor automatisering en technische knowhow inzetten om de juiste oplossing voor jou te vinden. Omdat oplossingen voor jou enkel technisch perfect zijn als ze al je problemen oplossen.

Afgestemd op jouw behoeften
Afhankelijk van de behoeften van de specifieke toepassing, variëren individuele oplossingen van Pepperl+Fuchs van kleine aanpassingen en speciaal ontwikkelde producten tot volledige pakketten die integratie en certificatie omvatten. Ongeacht hoe uitgebreid de aanpassingen en specifieke vereisten ook mogen zijn, onze oplossingen berusten steeds op persoonlijk overleg en regelmatige samenspraak met onze klanten. Dit geldt zowel voor fabrieks- als procesautomatisering. Inzicht in de specifieke toepassing en onze expertise in automatisering liggen aan de basis van elke doeltreffende oplossing.
Individuele oplossingen voor fabrieksautomatisering
Pepperl+Fuchs’ afdeling Fabrieksautomatisering beschikt over een uitgebreid productassortiment voor een waaier van industriële sectoren. Als we een product hebben dat bijna perfect aansluit op jouw toepassingseisen, passen we het aan zodat het exact aan je vereisten voldoet—ongeacht of het om kabellengte, aansluitingstype of een andere, kleine aanpassing gaat. Als producten uit onze standaard portfolio je probleem niet oplossen, werken we met je samen om een op maat gemaakte oplossing op basis van bestaande technologieën te ontwikkelen. Deze oplossing kan aanpassingen van het ontwerp, de montagemiddelen, de hardware of de software omvatten. Als de op maat gemaakte oplossing rechtstreeks in je systeem moet worden geïntegreerd, zorgen Pepperl+Fuchs’ experts ervoor dat je over de juiste hulpmiddelen beschikt en verzorgen ze de systeemintegratie, de aansluiting op je ERP-systeem en de programmering van het besturingssysteem.
Bekijk onze video om een voorbeeld van een gezamenlijk ontwikkelde oplossing te zien.
Individuele oplossingen voor procesindustrieën
Pepperl+Fuchs’ afdeling Procesautomatisering kan bogen op meer dan 60 jaar ervaring in elektrische explosiebeveiligingsapparatuur. Wanneer deze wordt gecombineerd met een uitgebreide technische knowhow, betekent dit dat onze experts uitstekend uitgerust en ertoe opgewassen zijn om de juiste oplossing voor jouw specifieke toepassingseisen te ontwikkelen—zelfs voor explosiegevaarlijke en zware industriële omgevingen. Pepperl+Fuchs heeft overal ter wereld Solution Engineering Centers (SECs) opgericht, speciaal voor de ontwikkeling van op maat gemaakte oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Tijdens de technische uitwerking en implementatie zorgen onze experts voor alles: van de opstelling van het voorstel en de initiële oplossing tot de technische uitwerking en ontwikkeling van de uiteindelijke oplossing, inclusief certificatie. Alles verloopt in nauwe samenwerking met de klant.
Leer meer over onze Solution Engineering Centers in deze video.

Succesverhaal: Alles in vol zicht

R2000 in GUB-behuizing

Of ze nu in tankwagens via de weg of in tankwagons via het spoor worden vervoerd, chemicaliën moeten steeds met de grootste zorg worden behandeld gezien meer dan 40 % ervan als gevaarlijke stof is geclassificeerd. Ondanks dit hoge percentage aan risicovolle vrachten, is de laadprocedure voor weg- en spoortransport niet altijd dezelfde omdat gassen, vloeistoffen en korrels verschillende eigenschappen hebben. Bovendien bestaat er vaak een gevaar voor ontploffing. Dit betekent dat creatieve oplossingen vereist zijn om het nodige niveau van veiligheid te garanderen. Pepperl+Fuchs ontwikkelde een op maat gemaakte oplossing die laadprocessen veiliger en efficiënter maakt.

Succesverhaal: Wanneer klanten partners worden

montratec: wanneer klanten partners worden

Modulaire shuttlesystemen zijn een doeltreffende oplossing voor het snelle, flexibele en betrouwbare transport van goederen binnen een bedrijf. In nauwe samenwerking met een fabrikant van dergelijke transportsystemen ontwikkelde Pepperl+Fuchs een op maat gemaakte sensoroplossing die de kern van de nieuwe shuttlegeneratie is geworden. Volledig opnieuw uitgewerkte meetelektronica voorziet de nieuwe shuttle van een uitgebreider zichtveld, wat leidt tot een betrouwbare detectie van voorgaande shuttles en hindernissen—zowel op rechte routes als in bochten.
 

Indrukwekkend netwerk

Klanten van de Pepperl+Fuchs groep halen niet enkel voordeel uit onze uitgebreide knowhow op het gebied van elektrische explosiebeveiligingsapparatuur en industriële sensortechnologie. Onze technische productontwikkelingen, op maat gemaakte systemen, slimme automatiseringssystemen voor de luchtvaartindustrie en individuele procesanalyses en IoT-oplossingen betekenen dat klanten beroep kunnen doen op een indrukwekkend netwerk van deskundigen.

Start-upbedrijf Neoception ontwikkelt, bijvoorbeeld, innovatieve softwareoplossingen en industriële IoT-diensten die zijn afgestemd op de bedrijfsprocessen en -vereisten van klanten. Aan de hand van een klantspecifiek analyseproces helpt het team de efficiëntie van installaties en processen verhogen, en het verborgen potentieel ervan ontsluiten.

Indrukwekkend netwerk

Onze focus ligt steeds op jouw specifieke vereisten. Aangedreven door een passie voor automatisering en innovatieve technologieën, blijven de bedrijven van de Pepperl+Fuchs groep ernaar streven om nauw met klanten samen te werken—nu en in de toekomst.

Daag ons uit!

Heeft u vragen of een taak waarvoor u een oplossing zoekt? Neem contact met ons op. We kijken ernaar uit je van je te horen.