Serviceline Industriële Sensoren
Telefoon +32 3 644 25 00
Serviceline Explosiebeveiliging
Telefoon +32 3 644 25 00

VisuNet van Pepperl+Fuchs—Industriële Human Machine Interfaces voor procesautomatisering

Van schok- en trillingsbestendigheid tot een reinigingsgemak overeenkomstig Good Manufacturing Practices (GMP), Pepperl+Fuchs biedt HMI-oplossingen die voldoen aan een waaier van procesindustrievereisten. De VisuNet HMI-familie omvat een brede waaier van robuuste, industriële monitors, industriële thin clients, thin client-software en randapparatuur.

VisuNet-operatorstations en controlesystemen worden wereldwijd ingezet in olie- en gaswinningstoepassingen, raffinaderijen, alsook in chemische en farmaceutische productieprocessen. HMI’s voor industriële toepassingen zoals deze worden blootgesteld aan vocht, extreme temperatuurschommelingen en de algemene slijtage die gepaard gaat met 24/7-gebruik. Om een absolute betrouwbaarheid te garanderen, worden de VisuNet-systemen samengesteld uit industriële componenten, berekend en geoptimaliseerd voor zwaar gebruik in industriële omgevingen.     


VisuNet Portfolio

Het doet er niet toe of je een verbinding met een PLC tot stand wil brengen, een lokale applicatie op een industriële pc in de explosiegevaarlijke omgeving wil laten lopen of een verbinding met een host-systeem in de veilige zone wil creëren: Pepperl+Fuchs heeft steeds de gepaste oplossing. Kies een product uit onze VisuNet-portfolio dat aansluit op je individuele vereisten.


Wereldwijd erkende certificaten, wereldwijde ondersteuning

Elk VisuNet-operatorstation is het resultaat van decennia aan explosiebeveiligingsexpertise. Operatorstations en componenten zijn ontworpen en gecertificeerd voor wereldwijd gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen geclassificeerd als ATEX/IECEx Zone 1/21, Zone 2/22 of NEC Division 1 / Division 2. Er zijn ook producten beschikbaar voor gebruik in industriële non-Ex-omgevingen.

Onze VisuNet-operatorinterfaces zijn gecertificeerd voor wereldwijd gebruik, dus is het normaal dat Pepperl+Fuchs wereldwijde ondersteuning biedt. Waar ter wereld je ook bent, Pepperl+Fuchs kan je dankzij haar uitgebreid netwerk van bijkantoren en dochterondernemingen altijd en overal de nodige service en ondersteuning bieden.    

All-in-one oplossingen

Pepperl+Fuchs biedt complete, all-in-one HMI-oplossingspakketten—niet enkel individuele panel-pc’s en monitors. Een breed spectrum aan behuizingen, montageopties en randapparatuur zijn beschikbaar, inclusief piëdestals, muurbevestigingsopties, toetsenborden, barcodescanners en een volledig geharmoniseerde software voor het toezicht en beheer van al Pepperl+Fuchs’ thin clients.

Op maat gemaakt   

Geen twee toepassingen zijn gelijk. Voor vereisten die het standaardgamma overstijgen, biedt Pepperl+Fuchs op maat gemaakte oplossingen. Of het nu om een speciale montageoptie, een bijkomende RFID-lezer of een volledig gecertificeerd dual-controlesysteem gaat, Pepperl+Fuchs’ wereldwijd verspreide Solution Engineering Centers (SEC’s) vinden ongetwijfeld de juiste oplossing voor jouw toepassing.   


Updateservice

Als gebruiker van Pepperl+Fuchs’ thin client-software, kunt u van onze nieuwe service genieten.

Abonneer u

Ontvang een melding zodra nieuwe software-updates beschikbaar zijn!

VisuNet FLX-platform

Ontdek het nieuwe VisuNet FLX-platform voor uiterst flexibele operatorstations en controlesystemen.