Increasing range.
Ensuring stability.
Maximizing uptime.

Optische dataoverdrachtsensor LS682

Voordelen van de optische dataoverdrachtsensor LS682

Stabiliteit over grote afstanden

Stabiliteit over grote afstanden

De optische dataoverdrachtsensor maakt een stabiele dataoverdracht over een afstand tot 300 m mogelijk. Het grote bereik laat toe de sensor in grote magazijnen in te zetten. Vertrouw op maximale betrouwbaarheid, zelfs over lange afstanden!
Optimaal gebruik van beschikbare ruimte

Optimaal gebruik van beschikbare ruimte

Bij de installatie van een optische dataoverdrachtsensor hoeft geen minimumafstand in aanmerking worden genomen, omdat de LS682 een betrouwbare gegevensoverdracht garandeert vanaf 0. Maak optimaal gebruik van je beschikbare ruimte!
Eenvoudige en snelle ingebruikname

Eenvoudige en snelle ingebruikname

Bij de optische dataoverdrachtsensor LS682 wordt het ontvangstniveau van beide toestellen op één toestel weergegeven. Eén persoon kan dus snel een paar dataoverdrachtsensoren op elkaar afstemmen. Spaar tijd en geld bij indienstname!
Gegevensoverdracht in realtime

Gegevensoverdracht in realtime

Ongeacht andere communicatienetwerken garandeert de optische dataoverdrachtsensor LS682 een constante overdrachtsnelheid van 100 MBit/s. De stabiele verbinding laat toe in realtime te reageren en stilstanden te vermijden. Geniet van maximale beschikbaarheid!

Betrouwbare processen met de LS682

Het voornaamste toepassingsgebied van de optische dataoverdrachtsensor LS682 is de ethernetgestuurde communicatie met hoogstapelaars in automatische stapelmagazijnen. Deze video toont hoe de optische dataoverdrachtsensor in Pepperl+Fuchs' Europees distributiecentrum wordt gebruikt en demonstreert de uitlijning en ingebruikname van het apparaat in enkele eenvoudige stappen.

Snel ethernet opent deur voor nieuwe toepassingen

Met de optische dataoverdrachtsensor LS682 kunnen toestellen in industriële ethernetnetwerken, zoals PROFINET of EtherNet/IP, worden verbonden. Telegrammen worden niet bewaard. Dit betekent dat je een onmiddellijke gegevensoverdracht van 100 MBit/s in full-duplex modus kan realiseren. De hoge overdrachtssnelheid opent de deur voor tal van nieuwe toepassingsgebieden, zoals o.a. het gebruik van IP-gestuurde camera's voor toezichts-, onderhouds- en inspectiedoeleinden. 

Snel ethernet opent deur voor nieuwe toepassingen

Robuuste Gegevensoverdracht

De nieuwe LS684 is een aanvulling op de LS682 en biedt een robuuste optische gegevensoverdracht met realtime eigenschappen voor veldbussen zoals PROFINET IRT en EtherCAT. Uitgerust met automatische looptijdcompensatie, maakt de LS684 een constante cyclustijd mogelijk voor synchrone, jittervrije schakel- en besturingsbewerkingen aan beide zijden van het transmissiepad - bij elke afstand en elke aandrijfdynamiek.

De optische dataoverdrachtsensoren LS684 and LS682

Bovendien houdt de optische dataoverdrachtsensor continu toezicht op de verbinding tussen alle segmenten van het transmissiepad. Als er een fout optreedt, kunnen de redundante mechanismen van de veldbus deze duidelijk lokaliseren en onmiddellijk overbruggen.

 

 

De Ideale Oplossing voor Hoogstapelmagazijnen

LS682 in Hoogstapelmagazijnen

De LS682 is een optische dataoverdrachtsensor die in hoogstapelmagazijnen wordt gebruikt om procesgegevens snel en slijtagevrij over te dragen. Rechtstreeks op de hoogstapelaar gemonteerd, zorgt hij voor een stabiele gegevensoverdracht over afstanden tot 300 m aan een constante snelheid van 100 Mbit/s. Op deze manier helpt de LS682 machinestilstanden te voorkomen en efficiëntie te verhogen.

Betrouwbare Overdracht van Videostreams

Vaak worden stapelkranen voorzien van camera’s, die worden gebruikt om uitschakelingsprocedures in gang te zetten in geval van storing of defect. Vooral op grote hoogte, bieden de door de camera geleverde videobeelden waardevolle hulp bij het evalueren van de situatie. Dankzij hun protocolloze en hoge overdrachtssnelheid, zijn de optische LS682-dataoverdrachtsensoren uitermate geschikt voor de overdracht van videobeelden—die de basis vormen van het troubleshooten vanaf afstand.

Contacteer Ons

Heeft u vragen over de optische dataoverdrachtsensoren LS682 en LS684?
Wij beantwoorden ze graag! Stuur ons eenvoudig een e-mail of maak een afspraak om meer informatie te krijgen.