Securing a competitive edge.
Shaping the future.
Exploring mobility.

Tablets voor industriële en explosiegevaarlijke omgevingen

Mobiliteit buiten de bedrijfsgrenzen

“Exploring Mobility”—als pionier in mobiliteit voor digitale toepassingen, dit is waar het Pepperl+Fuchs-merk ecom voor staat.
Wat begon met een serie tablets voor explosiegevaarlijke toepassingen is nu nog meer toekomstgericht dan ooit tevoren. Naast de beproefde functies beschikt de Tab-Ex® 02 ook over innovatieve features, zoals augmented reality, die de implementatie van Industrie 4.0/IIoT-toepassingen vereenvoudigen.

Pepperl+Fuchs’ uitgebreid assortiment van industriële sensoren en Ex-apparatuur en ecoms expertise in mobiele apparatuur vormen samen gesofisticeerde oplossingen voor Mobile Workers. Deze synergiën leiden tot volledig nieuwe, innovatieve toepassingen en geharmoniseerde geheeloplossingen die onze klanten een doorslaggevende overhand kunnen bieden op het gebied van Industrie 4.0.

Highlights

Explosiebestendige tablet gebaseerd op de allernieuwste Samsung Galaxy Tab Active2
Innovatieve technologie voor zowel huidige als toekomstige IIoT-toepassingen
Verhoogde procesefficiëntie en -transparantie dankzij digitale toepassingen met mobiele oplossingen
Verkrijgbaar met Android 8- en Android 9-besturingssysteem
Beschikbaar in een robuuste uitvoering voor zware industriële omgevingen of als intrinsiekveilige modellen voor wereldwijd gebruik in Zone 2/Div. 2 (ATEX, IECEx, CSA / NEC), alsook in Zone 1/Div. 1

Voordelen

tablet icon

Exploring Mobility

Naast de beproefde productkarakteristieken beschikt de Tab-Ex® 02 over een scala aan innovatieve functies, wat de mobiliteit van digitale apps tot buiten de fabrieksgrenzen verlegt. Dit legt de fundering voor talloze Industrie 4.0-toepassingen.
safety icon

Veiligheid vóór alles

Of het nu om de robuuste versie voor zware industriële omgevingen of het Ex-model voor wereldwijd gebruik in Zone 2/Division 2 gaat, de Tab-Ex® 02 onderscheidt zich dankzij zijn optimale prestaties en ongecompromitteerde veiligheid in explosiegevaarlijke omgevingen.
Internet Icon

Klaar voor IIoT

De combinatie van een krachtige software en connectiviteit tot overkoepelende systemen is de ideale oplossing voor complexe toepassingen—en baant een weg voor IIoT-toepassingen.
user icon

Het Mobile Worker-concept

Tab-Ex® 02 vereenvoudigt de dagelijkse activiteiten van mobiele werknemers door realtimegegevens, digitale foto’s, video's en videostreaming gelijk waar en gelijk wanneer beschikbaar te maken.
Mobiele oplossingen verbeteren de efficiëntie tijdens het werk
De integratie van augmented reality-apps en connectiviteit met overkoepelende informatiesystemen combineert virtuele en reële procesgegevens en maakt je systeem transparant. Dit geeft niet alleen informatie over de toestand van de apparatuur en procesgegevens, maar het kan ook de gepaste systeemelementen identificeren, wat storingen helpt vermijden. Of het nu voor navigatie door de installatie of voor onderhoudsdoeleinden is—processen worden veiliger, gebruikersvriendelijker en efficiënter.
Onderhoud in overeenstemming met Industrie 4.0
Processen en aanverwante informatie zijn niet langer zomaar oproepbaar, ze worden rechtstreeks aan de informatie op het scherm toegevoegd—zonder enige navigatie. Dit maakt realtime onderhoud mogelijk. Gebruikers kunnen onderhoudscycli en alle bijhorende documentatie ter plaatse raadplegen. Proactief onderhoud behoort eveneens tot de mogelijkheden doordat afwijkingen in de meetwaarden automatisch worden geïdentificeerd en verholpen.
Succesvol turnaroundmanagement beperkt stilstanden
Het stopzetten en heropstarten van systemen omvat gevoelige en kritieke processen met talrijke gecoördineerde activiteiten. Tab-Ex® 02 biedt hulp via augmented reality-apps: foutloze stopzettings- en heropstartingsprocedures kunnen snel en efficiënt worden uitgevoerd met standaard ondersteuning.
Realtime lokalisering en tracering van assets
Wegens toenemende complexiteit wint assetmanagement steeds meer aan belang—vooral voor bedrijven met verschillende vestigingen en talloze vertegenwoordigers. In combinatie met de juiste apps, kunnen organisaties voordeel halen uit een verhoogde efficiëntie en productiviteit.

Tab-Ex® 02—De oplossing voor Mobile Workers

De nieuwe Tab-Ex® 02-tablet voor ATEX Zone 1 van ecom, een Pepperl+Fuchs-merk, beschikt over een grote variëteit aan apps, zoals taakmanagement, proactief onderhoud en augmented reality in explosiegevaarlijke en zware industriële omgevingen. De Tab-Ex 02 helpt je om op veilige en efficiënte wijze het hoofd te bieden aan de huidige en toekomstige communicatievereisten van Industrie 4.0 en het Industrial Internet of Things—zelfs in mobiele toepassingen en explosiegevaarlijke omgevingen.

Verbeterde verwerkingscapaciteit, verhoogde veiligheid, geoptimaliseerde beeldkwaliteit en eenvoudiger gebruik: de nieuwe Tab-Ex® 02-serie beschikt over een waaier van functies die mobiliteit in bestaande en toekomstige toepassingen uitbreiden. Versies voor zware industriële omgevingen en Zone 2/Div. 2, en nu ook voor Zone 1/Div. 1 zijn beschikbaar.

 

Een gelinkte oplossing op basis van de genetwerkte Mobile Worker is doorslaggevend voor de succesvolle digitalisering van toepassingen met behulp van mobiele apparatuur. ecom biedt complete oplossingen, inclusief partners voor softwareoplossingen, installatie en SLA’s (Service Level Agreements), alsook een uitgebreide App Library om de implementatie van dergelijke concepten zo eenvoudig, betrouwbaar en veilig mogelijk te laten verlopen.

360°—Discover Tab-Ex® 02 for Zone 1/Div. 1 and Zone 2/Div. 2

ecom

Experts in mobile computing en communicatie

Met de aanwinst van ecom verwierf Pepperl+Fuchs een zeer gespecialiseerd teamlid dat al decennia lang van een uitstekende reputatie op de industriële markt kon genieten—als wereldwijde marktleider voor mobiele, industriële apparatuur voor explosiegevaarlijke omgevingen. Oplossingen voor mobiele veiligheid en communicatie garanderen dat klantspecifieke toepassingen snel en eenvoudig kunnen worden gedigitaliseerd. Dit opent de deur voor nieuwe mogelijkheden en verhoogt de veiligheid, efficiëntie en transparantie van operationele processen. Het is ook een ideale fundering voor Industrie 4.0/IIoT-toepassingen.

Ecom van Pepperl+Fuchs

Synergiën voor unieke oplossingen in explosiebeveiliging

De naam Pepperl+Fuchs is al meer dan 70 jaar synoniem met excellentie op het gebied van producten, dienstverlening en systeemoplossingen voor explosiegevaarlijke en zware industriële omgevingen. Als gerenommeerde partner van de procesindustrie omvat het overkoepelende merk van Pepperl+Fuchs een uitgebreid assortiment van industriële sensoren en Ex-apparatuur die ecoms mobiele oplossingen op infrastructuurniveau aanvullen. Deze synergiën leiden tot volledig nieuwe, innovatieve toepassingen en geharmoniseerde geheeloplossingen die onze klanten een doorslaggevende overhand kunnen bieden op het gebied van Industrie 4.0.

Contact

Heb je vragen over de Tab-Ex® 02? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Wij helpen je graag! Vul het contactformulier in en stuur ons je boodschap.

x

Save the Date!
Pepperl+Fuchs' Online Summit takes place from July 20 to 24, 2020.


 
Tell me more!