Gebaseerd op Ervaring.

ecoms Samsung-tablets - de onbetwiste norm voor mobiel werken.

Tab-Ex®—de Robuuste Tablets voor Explosiegevaarlijke Omgevingen

tablet icon

Exploring Mobility

Naast de beproefde productkarakteristieken beschikken de tablets over een scala aan innovatieve functies die de mobiliteit van digitale apps tot buiten de fabrieksgrenzen verleggen. Dit legt de fundering voor talloze Industrie 4.0-toepassingen.
safety icon

Veiligheid vóór Alles

Of het nu om de robuuste versie voor zware industriële omgevingen of het Ex-model voor wereldwijd gebruik gaat, de verschillende tablets onderscheiden zich met hun indrukwekkende prestaties en ongecompromitteerde veiligheid in explosiegevaarlijke omgevingen.
Internet Icon

Klaar voor IIoT

De combinatie van een krachtige software en connectiviteit tot overkoepelende systemen is de ideale oplossing voor complexe toepassingen—en baant een weg voor IIoT.
user icon

Het Mobile Worker-Concept

De 8-inch en 10-inch tablets vereenvoudigen de dagelijkse activiteiten van mobiele werknemers door realtime bedrijfsgegevens, digitale foto’s, video's en videostreaming gelijk waar en gelijk wanneer beschikbaar te maken. De Tab-Ex® 03 en Tab-Ex® Pro beschikken ook over programmeerbare (noodstop) toetsen die de bescherming van ‘lone workers’ verhogen.

Mobiliteit buiten de Bedrijfsgrenzen

Tab-Ex® 02 en Tab-Ex® Pro tablets

“Exploring Mobility”—als pionier in mobiliteit voor digitale toepassingen, is dit waar het Pepperl+Fuchs-merk ecom voor staat. Wat begon met een serie tablets voor explosiegevaarlijke toepassingen is nu nog meer toekomstgericht dan ooit tevoren. Naast beproefde functies, beschikken de Tab-Ex® 03tablets en Tab-Ex® Pro 10-inch tablets ook over innovatieve features zoals augmented reality die de implementatie van Industrie 4.0/IIoT-toepassingen aanzienlijk vereenvoudigen.

Pepperl+Fuchs’ uitgebreid assortiment van industriële sensoren en Ex-apparatuur en ecoms expertise in mobiele apparatuur bieden gesofisticeerde oplossingen voor ‘mobile workers’. Deze synergieën leiden tot nieuwe, innovatieve toepassingen en geharmoniseerde oplossingen die onze klanten een doorslaggevende overhand bieden voor Industrie 4.0.

Toepassingsvoorbeelden

Mobiele Oplossingen Verbeteren de Efficiëntie tijdens het Werk
De integratie van augmented reality-apps en connectiviteit met overkoepelende informatiesystemen combineert virtuele en reële procesgegevens en maakt uw systeem transparant. Dit geeft niet alleen informatie over de toestand van de apparatuur en procesgegevens, maar het kan ook de gepaste systeemelementen identificeren, wat storingen helpt vermijden. Of het nu voor navigatie door de installatie of voor onderhoudsdoeleinden is—processen worden veiliger, gebruikersvriendelijker en efficiënter.
Onderhoud in Overeenstemming met Industrie 4.0
Processen en aanverwante informatie zijn niet langer zomaar oproepbaar, ze worden rechtstreeks aan de informatie op het scherm toegevoegd—zonder enige navigatie. Dit maakt onderhoud in real time mogelijk. Gebruikers kunnen onderhoudscycli en alle bijhorende documentatie ter plaatse raadplegen. Proactief onderhoud behoort eveneens tot de mogelijkheden doordat afwijkingen in de meetwaarden automatisch worden geïdentificeerd en verholpen.
Succesvol Turnaroundmanagement Beperkt Stilstanden
Het stopzetten en heropstarten van systemen omvat gevoelige en kritieke processen met talrijke gecoördineerde activiteiten. Tab-Ex® 02 tablets bieden hulp via augmented reality-apps: foutloze stopzettings- en heropstartingsprocedures kunnen snel en efficiënt worden uitgevoerd met standaard ondersteuning.
Realtime lokalisering en tracering van assets
Wegens toenemende complexiteit wint assetmanagement steeds meer aan belang—vooral voor bedrijven met verschillende vestigingen en talloze vertegenwoordigers. In combinatie met de juiste apps, kunnen organisaties voordeel halen uit een verhoogde efficiëntie en productiviteit.

Drie Tabletgeneraties—de Ideale Oplossingen voor Mobiele Werknemers

Tab-Ex® Pro

Met zijn groot, 10-inch multi-touchscherm is de Tab-Ex® Pro ideaal voor zware industriële toepassingen, voor het bekijken van webinhoud online, zoals het consulteren van bouwtekeningen, of voor het gebruik van apps die een groter scherm vereisen. Indien nodig, kan de tablet worden aangesloten op een groter schermen toetsenbord met behulp van de Samsung DeX-functie.

Tab-Ex® 03

De robuuste, beveiligde, Ex-gecertificeerde Tab-Ex® 03 zet het succesverhaal van de 3e generatie 8-inch Tab-Ex®-serie voort. De Tab-Ex® 03 heeft een dun en lichtgewicht ontwerp en een nieuw krachtig besturingssysteem dat de tablet in staat stelt steeds toonaangevende prestaties in Ex-omgevingen te leveren.

Technische Karakteristieken—Tab-Ex® 03 en Tab-Ex® Pro

Click on the appropriate tablet version to see its features.

  • Tab-Ex® 02
  • Tab-Ex® Pro
Tab-Ex® 02 Tab-Ex® Pro
Certification Zone 1/21, Zone 2/22 Div.1/Div. 2 and DZ2 for mining
Operating system Android™ 9
Processor Exynos 7 Octa, 1.6GHz Octa-Core (Cortex®-A53)
Display 1280x800 pixels (WXGA), 8" (20,32 cm)
Dimensions and weight Tab-Ex® 02 DZ1: 162,1 x 256,0 x 33,3 mm,
1250 g
Tab-Ex® 02 DZ2: 127,6 x 214,7 x 9,9mm,
575 g (Wi-Fi) / 579 g (LTE)
Operating temperature Tab-Ex® 02 DZ1: -20 °C ... +50 °C
Tab-Ex® 02 DZ2: -20 °C ... +55 °C
IP rating Tab-Ex® 02 DZ1: IP64 / IP65
Tab-Ex® 02 DZ2: IP64 / IP68
Battery 4,450 mAh battery for up to 11 operating hours
Camera (rear and front) Rear: 8 MP with flash; front: 5 MP
optional: non-camera version

Geavanceerde Karakteristieken

Samsung DeX-functie

Samsung DeX-modus

Mobiele én Desktopervaring met Eén Apparaat

Met behulp van de Samsung ‘Desktop Experience’ of DeX-functie kunnen de Tab-Ex® 03 en Tab-Ex® Pro als desktopcomputers worden gebruikt. Bestanden kunnen makkelijk via ‘knippen en plakken’ van het DeX-venster op de tablet naar een compatibele desktopcomputer met groter scherm, muis en toetsenbord worden overgebracht. Dit biedt ondernemingen een kostenefficiënt alternatief voor pc’s die louter als desktop kunnen worden gebruikt, waardoor ze optimaal van beide ontwerpen kunnen profiteren! 

Samsung KNOX

Veiligheidsnormen

Hoge Veiligheidsnormen voor Uw Mobiele Apparatuur

De mobiele Samsung-apparatuur beschikt over een ingebouwde KNOX-beveiliging om vertrouwelijke gegevens en processen te beschermen. Met behulp van het KNOX-platform kunnen IT-systeembeheerders makkelijk en op betrouwbare wijze mobiele bedrijfsapparatuur beveiligen, in bedrijf nemen en beheren. Dit garandeert dat tijdens de gehele levenscyclus van het apparaat aan alle bedrijfsvereisten wordt voldaan en dat vertrouwelijke gegevens te allen tijde worden beschermd tegen malware of phishing-aanvallen. Toegang tot specifieke bedrijfsinformatie wordt beperkt tot bevoegde personen, m.a.w. als een apparaat zoek raakt, blijven de gegevens erop toch beveiligd.

Digital Products and Services


Digital Products and Services is a solution that combines automated staging, mobile device management, and device analytics. It can also be deployed as a full-fledged enterprise mobility management system if desired.

At the customer’s request, ecom’s mobile devices can be shipped from the factory with predefined custom configurations such as security settings, applications, and wireless setup. This allows the devices to be deployed anywhere in the world immediately after delivery. The devices can be managed via ecom’s online platform and updated remotely at any time during operation, without the need for an on-site IT staff or headquarters.

In addition, the platform analyzes historical data to identify critical software events, installations, and other safety-critical processes. A statistical accumulation of events can be used to establish correlations and causalities between software errors, geographical data, and Wi-Fi coverage, for example.

 

Bekijk de video om meer te leren over de kant-en-klare service die kwaliteit en veiligheid voor alle apparaten garandeert.

Contact

Heeft u vragen over de Tab-Ex® tablets? Of wilt u graag bijkomende informatie? Wij helpen u graag! Vul het contactformulier in en stuur ons een boodschap.